Derya ablacim diyete baslamadan once kontrol etmislerdi sorun yok demislerdi. Ben de insülin direnci cok yuksek cikti. Diyetisyen buna bağlıyor kilo verememi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hadi bakalım yap yap
ben bugün özel günümdeyim yapamıcam galiba :)
bana da dua et olur mu
hem şu dobiş bacaklar için
hem de kariyer için lütfennn :))
bu arada senin ve tüm kk kadınlarının kandili mübarek olsun :)
pilates bandını da hangi rengi almak lazım bilgisi olan var mı? galiba sertliklerine göre değişiyormuş sert mi alayım bilgim yok bu konuda
Canım daha önce hiç kullanmadıysan orta sertlikte alabilirsin ideal yani.
Bak canim burn it ise yaramaz diye bir sey yok yanlis anlama. Tabii ki günde yarim saat spor cok farkeder, özellikle de haftada 6 gün kadar yapabiliyorsan. Firm olan videosunu da yapiyorsun degil mi haftada 3 gün filan? Karin kismini sorma o benim de en büyük derdim ama gidiyor yavaaas yavaaas. Bir günde almadik tabii degil mi canim, cocuk da dogurduk biraz zaman alacak. Ben de tam bir cikolata canavariyim ama kendimi bitter cikolataya alistirdim. Mutlaka dene, digerleri kadar keyif vermedigi icin fazla da yemiyorsun ama nefsin köreliyor iste. Simdi yaz geliyor dondurma zamani nasil tutacagim kendimi diye düsünüyorum. Sen de söyle yapabilirsin mesela hafta arasi burn haftasonu vaktin oldugunda radio remix yap. Leslie de yaziyor sitesinde o haftada bir günlük fark bile cok etki ediyor.
Sende leslie nin renkli milleri yok mu bak 12 dk lik yellow miles bile 70-80 kalori harcatiyor gün arasinda filan ilave olarak o miller yapilabilir.
evet bende öyle düşündüm fırsat buldukça radio remix sıkıştıracam araya burn it yapıyorum firm yapmadım hiç onu damı eklemek gerekir.Adından dolayı yağ yakmak için burn it daha faydalı olur gibi geldi .Biraz zayıfladıktan sonra yapacaktım ikisinide bir arada götürmek gerekiyorsun o zaman.
Tebrik ederim canim. Bosuna ne kadar fazlalik tasiyormusuz degil mi üstümüzde?
Ben de bugün 3 fast miles yaptım ee pek bi eğlenceliymiş ya kendileri :sly: ya bi de şey dicektim bunları yani her ne yapıyorsak tüm hafta her gün yapsak sorun olur mu yoksa 6 gün yeterli midir?
Yani kızlar 38- 40 bedenlerde üstünüzde fazlalık yapıyosa allah bana yardım etsin ne diyim
I love Bonus
Bu böyledir ama herkes daha iyisi olmak için uğraşır .. Bayanların verilcek kilosu genelde her zaman vardır :)
Ben de bugün 3 fast miles yaptım ee pek bi eğlenceliymiş ya kendileri :sly: ya bi de şey dicektim bunları yani her ne yapıyorsak tüm hafta her gün yapsak sorun olur mu yoksa 6 gün yeterli midir?
Yani kızlar 38- 40 bedenlerde üstünüzde fazlalık yapıyosa allah bana yardım etsin ne diyim
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?