• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
kızlar kızlaaaar kızlarrrrrr :52::52::52::52:

emeklerimin karşılığını görüyorum çoooook mutluyum

bugün alışveriş merkezine gittim
bir kaç kombin denedim gömleklerde 36 bile büyük geldi 34 denedim çook harika durdu
pantolonlarda ise 40 giydim ki 40 giyordum normalde kocaman oldu 38 güzel durdu 36 denedim giydim kapandı fermuar falan ama dar oldu yanı pek güzel durmadı

sonuç olarak üst bölgeden de alt bölgeden de bir beden küçülmüşüm
sonra evde bir pantolonum vardı 38 beden kumaş ama dar kesim aklıma geldi giydim o kadar güzel durdu ki önceden üst bacağımdan geçmiyordu o pantolon

arkadaşlar spora 1 nisanda başladım
toplam 20 gün yaptım bu bir ay içinde
ve azmin sonu yeter ki inanın sonuç çoook mutlu ettiriyoooorrr :52::52::52:

Çok sevindim darısı başımıza .:46: İnsan çok mutluyor gerçekten.Bende bugün başladım inşallah bende böyle güzel yazılar paylaşırım.

Çok sevindim darısı başımıza .:46: İnsan çok mutluyor gerçekten.Bende bugün başladım inşallah bende böyle güzel yazılar paylaşırım.

inşallah sizlerde yazacaksınızdır :)

sakın bırakma sonucun çok güzel olduğunu göreceksiniz

inşallah sizlerde yazacaksınızdır :)

sakın bırakma sonucun çok güzel olduğunu göreceksiniz

Leslie inanilmaz kizlar yaa. O yüzden deliler gibi ariyoruz baska videolarini. Kadin her derde deva. O yasta onun kadar olayim daha ne isterim?

Leslie inanilmaz kizlar yaa. O yüzden deliler gibi ariyoruz baska videolarini. Kadin her derde deva. O yasta onun kadar olayim daha ne isterim?

kesinlikle katılıyorum o kadar içten sıcak ve sevimli ki hiç sanal ortamdan yapıyormuş hissi vermiyor sanki spor salonuna gitmişim de hoca benimle birebir iglileniyor gibi hissediyorum leslie yaparken
leslie mucizeler yaratıyor geçen sene de bu sene de
artık benim için bir yaşam biçimi
şimdi kalkıp yapacağım leslie miii :)

kızlar kızlaaaar kızlarrrrrr :52::52::52::52:

emeklerimin karşılığını görüyorum çoooook mutluyum

bugün alışveriş merkezine gittim
bir kaç kombin denedim gömleklerde 36 bile büyük geldi 34 denedim çook harika durdu
pantolonlarda ise 40 giydim ki 40 giyordum normalde kocaman oldu 38 güzel durdu 36 denedim giydim kapandı fermuar falan ama dar oldu yanı pek güzel durmadı

sonuç olarak üst bölgeden de alt bölgeden de bir beden küçülmüşüm
sonra evde bir pantolonum vardı 38 beden kumaş ama dar kesim aklıma geldi giydim o kadar güzel durdu ki önceden üst bacağımdan geçmiyordu o pantolon

arkadaşlar spora 1 nisanda başladım
toplam 20 gün yaptım bu bir ay içinde
ve azmin sonu yeter ki inanın sonuç çoook mutlu ettiriyoooorrr :52::52::52:

Canım gerçekten adına çok mutlu oldum hemde dahada heveslendim demek ki istikrarlı bir şekilde devam edince gercekten birşeyler değişiyor..
Dolapta bi tane eşofmanım var bacaklarımdan yukarı cıkmıyor bakalım ne zaman cıkacak ..
Sen Mari Winsor de yaptın ya sonuc daha hızlı olmustur canım ..
Aynen devam walk walk walk :)

kesinlikle katılıyorum o kadar içten sıcak ve sevimli ki hiç sanal ortamdan yapıyormuş hissi vermiyor sanki spor salonuna gitmişim de hoca benimle birebir iglileniyor gibi hissediyorum leslie yaparken
leslie mucizeler yaratıyor geçen sene de bu sene de
artık benim için bir yaşam biçimi
şimdi kalkıp yapacağım leslie miii :)

Canım ya gerçekten öyle geçen senede çok güzel sonuç almışssın bu senede öyle oluyor desene :8:

Canım gerçekten adına çok mutlu oldum hemde dahada heveslendim demek ki istikrarlı bir şekilde devam edince gercekten birşeyler değişiyor..
Dolapta bi tane eşofmanım var bacaklarımdan yukarı cıkmıyor bakalım ne zaman cıkacak ..
Sen Mari Winsor de yaptın ya sonuc daha hızlı olmustur canım ..
Aynen devam walk walk walk :)

evet canım mari yaptım
ayrıca ne kadar yararı oldu bilmiyorum ama 3 kere selülit savar yaptım
birde kondüsyon bisiklet sürdüm ama bir ayda toplam iki saat ancak yapmıştır

Leslie Sansone's Fast & Firm: 4 Really Big Miles aradım ama bulamadım.Çok hızlı kısa videosunu gördüm ama uzun videoyu bulamadım.

selam canım nasılsın...kac gundur 4fast yapıyorum kılo veremedım...acaba buna benzer ter atıcı vıdeosu var mı önerebılecegın leslıe nın?

selam canım nasılsın...kac gundur 4fast yapıyorum kılo veremedım...acaba buna benzer ter atıcı vıdeosu var mı önerebılecegın leslıe nın?

mail adresini özelime yaz canim. leslie kendi sayfasinda 4 haftada bir degistirin her ay farkli video yapin diyor.

Selam herkese,

kızlar 5 mega miles'ı yükledim. isteyenler varsa paylaşabilirim onun için özel mesaj atıp mail adresinizi yazarsanız paylaşım yapabilirim...
ilgililere duyurulur....

not: video yu indirmeden dinleyince sadece müzik var fakat indirip video playerla açarsanız konuşma sesi var...ben bilgisayarımda km player kullanıyorum konuşması duyuluyor... fakat media playerla açarsanız sadece müzik var....

Son düzenleme:
Selam herkese,

kızlar 5 mega miles'ı yükledim. isteyenler varsa paylaşabilirim onun için özel mesaj atıp mail adresinizi yazarsanız paylaşım yapabilirim...
ilgililere duyurulur....

not: video yu indirmeden dinleyince sadece müzik var fakat indirip video playerla açarsanız konuşma sesi var...ben bilgisayarımda km player kullanıyorum konuşması duyuluyor... fakat media playerla açarsanız sadece müzik var....

Canım çok sağol ben media playerde açtım sesi gelmedi başka programda deniyeyim en iyisi çok sağol bilgilendirdiğin için.

Merhaba kizlar ben de bi haftadir leslie 5 mil advanced yapiyorum. 10 gun oncede diyetisyene gitmistim. Ve 900 gram vermisim bugune kadar.Ben de pko ve insülin direnci oldugu icin fazla veremiyorum. Doktor pes etme verecen diyor ins. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dun diyetisyene gittim. Diyetime baslayali bir ay oldu. 78.8den 76.6 inmisim. son hft kdr leslie ile spirumu da yaptim. Bir hafta migren nobetim oldugu icin yapmdm sadece. Diyetide hic ihmal etmiyorum. Ama cok yavas veriyorum kilolarimi. Yalniz leslie ile sikilastigimi fatk edebiliyorum. :)

Dun diyetisyene gittim. Diyetime baslayali bir ay oldu. 78.8den 76.6 inmisim. son hft kdr leslie ile spirumu da yaptim. Bir hafta migren nobetim oldugu icin yapmdm sadece. Diyetide hic ihmal etmiyorum. Ama cok yavas veriyorum kilolarimi. Yalniz leslie ile sikilastigimi fatk edebiliyorum. :)

tiroidlerini kontrol ettirdin mi canim? yavas calisiyor olabilir.

Selam herkese,

ilgililere duyurulur....

km player yükledim canim ses duyuluyor tekrar tesekkürler.

Bende gom player varmış km indirmeden onda denedim açıldı :)

Bu arada 3 mil yani radio remix yaptım çok güzelmiş bu hittlerde öldüm bittim :)

Bu sabah kizimla yürüdük, bütün ögleden önce de bahcede calistim. Biraz dinleneyim mega miles i deneyecegim. Parca parca olsaydi renkli miller gibi daha iyi olurdu insan o zaman istedigi bölümü yapiyor.

Bi kadının blogunda gördüm 2,5 3 ay kadar LEslie Sansone Ender Saraç hareketleri bir kaç plates hareketi falan yapmış.
Paylaşmam dogru olmaz diye paylaşmıyorum ama vucudu cok değişmiş before after koymus cok sasırdım,, dediği şey olmaz demeyin evdede her türlü spor yapılır spor salonuna yazılmıs ama hiç yapmamıs LEslie 3 mil yapmış haftanın 5 günü..

Kalça basen bacak derdi varkmış ve etkisinide görmüş :)

Ne diyoruz walk walk walk ,,, step step run run run :)

Radio Remix te en sevdiğim bölüm I like to move it oldu :9::9::118:

Back