- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
- 163
He he he, o duyguyu iyi bilirim. Aynen senin gibi bir pantolonum vardı üst bacağımdan geçmeyen, artık rahat rahat oluyor. Sevindirik olmuştum ilk giyipte olduğunu görünce. Tebrikler. :81:
teşekkür ederimm :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He he he, o duyguyu iyi bilirim. Aynen senin gibi bir pantolonum vardı üst bacağımdan geçmeyen, artık rahat rahat oluyor. Sevindirik olmuştum ilk giyipte olduğunu görünce. Tebrikler. :81:
kızlar kızlaaaar kızlarrrrrr
emeklerimin karşılığını görüyorum çoooook mutluyum
bugün alışveriş merkezine gittim
bir kaç kombin denedim gömleklerde 36 bile büyük geldi 34 denedim çook harika durdu
pantolonlarda ise 40 giydim ki 40 giyordum normalde kocaman oldu 38 güzel durdu 36 denedim giydim kapandı fermuar falan ama dar oldu yanı pek güzel durmadı
sonuç olarak üst bölgeden de alt bölgeden de bir beden küçülmüşüm
sonra evde bir pantolonum vardı 38 beden kumaş ama dar kesim aklıma geldi giydim o kadar güzel durdu ki önceden üst bacağımdan geçmiyordu o pantolon
arkadaşlar spora 1 nisanda başladım
toplam 20 gün yaptım bu bir ay içinde
ve azmin sonu yeter ki inanın sonuç çoook mutlu ettiriyoooorrr
Çok sevindim darısı başımıza . İnsan çok mutluyor gerçekten.Bende bugün başladım inşallah bende böyle güzel yazılar paylaşırım.
inşallah sizlerde yazacaksınızdır :)
sakın bırakma sonucun çok güzel olduğunu göreceksiniz
Leslie inanilmaz kizlar yaa. O yüzden deliler gibi ariyoruz baska videolarini. Kadin her derde deva. O yasta onun kadar olayim daha ne isterim?
kızlar kızlaaaar kızlarrrrrr
emeklerimin karşılığını görüyorum çoooook mutluyum
bugün alışveriş merkezine gittim
bir kaç kombin denedim gömleklerde 36 bile büyük geldi 34 denedim çook harika durdu
pantolonlarda ise 40 giydim ki 40 giyordum normalde kocaman oldu 38 güzel durdu 36 denedim giydim kapandı fermuar falan ama dar oldu yanı pek güzel durmadı
sonuç olarak üst bölgeden de alt bölgeden de bir beden küçülmüşüm
sonra evde bir pantolonum vardı 38 beden kumaş ama dar kesim aklıma geldi giydim o kadar güzel durdu ki önceden üst bacağımdan geçmiyordu o pantolon
arkadaşlar spora 1 nisanda başladım
toplam 20 gün yaptım bu bir ay içinde
ve azmin sonu yeter ki inanın sonuç çoook mutlu ettiriyoooorrr
kesinlikle katılıyorum o kadar içten sıcak ve sevimli ki hiç sanal ortamdan yapıyormuş hissi vermiyor sanki spor salonuna gitmişim de hoca benimle birebir iglileniyor gibi hissediyorum leslie yaparken
leslie mucizeler yaratıyor geçen sene de bu sene de
artık benim için bir yaşam biçimi
şimdi kalkıp yapacağım leslie miii :)
Canım gerçekten adına çok mutlu oldum hemde dahada heveslendim demek ki istikrarlı bir şekilde devam edince gercekten birşeyler değişiyor..
Dolapta bi tane eşofmanım var bacaklarımdan yukarı cıkmıyor bakalım ne zaman cıkacak ..
Sen Mari Winsor de yaptın ya sonuc daha hızlı olmustur canım ..
Aynen devam walk walk walk :)
Leslie inanilmaz kizlar yaa. O yüzden deliler gibi ariyoruz baska videolarini. Kadin her derde deva. O yasta onun kadar olayim daha ne isterim?
selam canım nasılsın...kac gundur 4fast yapıyorum kılo veremedım...acaba buna benzer ter atıcı vıdeosu var mı önerebılecegın leslıe nın?
Selam herkese,
kızlar 5 mega miles'ı yükledim. isteyenler varsa paylaşabilirim onun için özel mesaj atıp mail adresinizi yazarsanız paylaşım yapabilirim...
ilgililere duyurulur....
not: video yu indirmeden dinleyince sadece müzik var fakat indirip video playerla açarsanız konuşma sesi var...ben bilgisayarımda km player kullanıyorum konuşması duyuluyor... fakat media playerla açarsanız sadece müzik var....
Merhaba kizlar ben de bi haftadir leslie 5 mil advanced yapiyorum. 10 gun oncede diyetisyene gitmistim. Ve 900 gram vermisim bugune kadar.Ben de pko ve insülin direnci oldugu icin fazla veremiyorum. Doktor pes etme verecen diyor ins. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dun diyetisyene gittim. Diyetime baslayali bir ay oldu. 78.8den 76.6 inmisim. son hft kdr leslie ile spirumu da yaptim. Bir hafta migren nobetim oldugu icin yapmdm sadece. Diyetide hic ihmal etmiyorum. Ama cok yavas veriyorum kilolarimi. Yalniz leslie ile sikilastigimi fatk edebiliyorum. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam herkese,
kızlar 5 mega miles'ı yükledim. isteyenler varsa paylaşabilirim onun için özel mesaj atıp mail adresinizi yazarsanız paylaşım yapabilirim...
ilgililere duyurulur....
not: video yu indirmeden dinleyince sadece müzik var fakat indirip video playerla açarsanız konuşma sesi var...ben bilgisayarımda km player kullanıyorum konuşması duyuluyor... fakat media playerla açarsanız sadece müzik var....