Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559

teşekkürler cnm 1 ml le basladım bende devam ediyorum

Bu sabahi yogayla actim sonra cocuklarla güzel bir gün gecirdim. Aksamüstü de 2 saat bahcede calistim. Bütün hafta yeterince spor yaptim bugün de böyle gecsin belki aksam bir yoga daha yaparim.

Günaydin kizlar!!! Bugün cocuklarla alisverise ordan da mc donalds a gidecegiz. Yeterince stresim olacak deyip güne yogayla ve tibetlerimle basladim. Cok iyi geldi. Artik kosturmaya hazirim.

Kolay gelsin.Ne güzel uyandığım gibi bende spor yapabilsem.

şimdi 5 mega milesı yaptım çok güzel beğendim, favorim 3. mil speed interval :) kaç kalori yakılıyor acaba 5 mega milesda çok merak ettim bilen varsa söyleyebilir mi

Bravo 5 mil çok iyisin.

Bugün oruç tutuyorum iftara dogru yapıcam sanırım çok susuyorum yoksa ..
Ayrıca Ender Saraç 10 hareketede başladım ben kızlar ..

Allah kabul etsin.

niyetliyken zor oldu yahu 3 fast milin 1 milini yapabildim çok susadım bıraktım ardından ender saraç hareketlerini yaptım.
iftardan sonra yapıcam :)

Ben de iftardan sonra yapsan iyi olur diyecektim :)Bir mil yinede çok iyi.

Ben doğumdan sonra 72 kg ile başlad8m.Simdi 55 kg dayım.Boyum 1.58 insan kilo verdikçe daha düzgün hatlara sahip olmak istiyor.Benim yanlarım ve karnım var.3-4 kg verip sıkılaştım mı daha ne isteyeceğim Allahımdan :)

Bencede.

Bu sabahi yogayla actim sonra cocuklarla güzel bir gün gecirdim. Aksamüstü de 2 saat bahcede calistim. Bütün hafta yeterince spor yaptim bugün de böyle gecsin belki aksam bir yoga daha yaparim.

Maşallah çok hareketlisin.

ben de yeni başladım sayılır. 2 gün 1 mil yaptım, son 2 gündür de 2 mil yapıyorum ama öldüm resmen yorgunluktan. alt tarafı 10 kilo fazlam var, sanırım fazla hamlamışım yaptıkça insan alışıyor mu acaba? mesela 1 hafta her gün 2 mil yapsam acaba alışır mıyım? (biraz karamsarım sanırım)

Bende leslie ultimate cuma gününü yaptım ama 3 mili tamamladım.Daha yarım saat vardı ama ikinci günüm yavaş yavaş artırmak istiyorum.radio remixi bulamadım.Nerden indirebilirim?

Ben bu forumda care aramaya basladigimda sagolsunlar hemen cevap veren, yardimci olan arkadaslar oldu ve bu forumdan aldigim bilgi ve motivasyonla 1,5 yildir devam ediyorum. Bak canim ben sana söyle anlatayim ben 43 yasindayim, hasimoto hastasiyim, 3 kücük cocugum, evim, bahcem bir sürü ugrasim var. Ama azmettim ve kilolu yaslanmayacagim dedim. Size de o yüzden yaziyorum örnek alin vazgecmeyin zaman gecmeden forma girin diye. Yaptikca alisacaksiniz.
Radio remix icin mailini yaz özelden ben sana gönderirim.

Son düzenleme:

Alisacaksin canim merak etme alistikca milleri arttir. Her gün 3 mil de yapsan fayda görürsün.

şimdi 5 mega milesı yaptım çok güzel beğendim, favorim 3. mil speed interval :) kaç kalori yakılıyor acaba 5 mega milesda çok merak ettim bilen varsa söyleyebilir mi

Amazon.com'da bu dvd'nin yorumlarinda "600 calori civari yaktim" diye belirtenler var.

Bu arada herkese iyi aksamlar kizlar..
Dun 5 mile fat burning, bugun de 3 mile slim and sleek walk yaptim..
Ayrica sabahtan beri daha yeni oturdum.
Cocuklar uyuyor, esim disarda, "yasasin sessizlik"....

Bugun Leslie'de 22. gunum bitti. Mutluyum. Cok inceldim. P.tesi gunu yine tartilacagim. Artik tartiya bakmiyorum bile, vucudum herseyi anlatiyor Leslie'yi bulsam alnindan opecegim, o derece yani..

Diyet, detoks kisacasi saglikla ilgili birkac kitap aldim. Vakit bulunca okuyorum.

Herkese kolay gelsin.
Mutlu haftasonlari

Kiloya göre 500-600 arasi yaktirabilir, evet.

3 mile slim and sleek walk olanı bende yeni keşfettim çok hosuma gitti :)
Çok inceldim dmeişsin ne güzel bende 20 gün falan olcak ama çokçok inceldim diyemiyorum ama değişimleri seziyorum..
Fotograf paylastın mı hiç görmek isteirm paylaştıysan :)

KAlabalık olmus burası ne guzel sitemizin temasıda değişmiş değişiklik her zaman iyidir :)
Herkesi Leslie ile yürümeye davet ediyorum,,, walk walk walk

KAlabalık olmus burası ne guzel sitemizin temasıda değişmiş değişiklik her zaman iyidir :)
Herkesi Leslie ile yürümeye davet ediyorum,,, walk walk walk

Katilimin artmasi basarili bir program oldugunun bir kez daha göstergesi bence.

iyi akşamlar canım nasılsın???

benım mail adresim eşimin yanı onunkını kullanıyorum...oyuzden burdan yazar mısın lınklerı rıca etsem

iyi akşamlar canım nasılsın???

benım mail adresim eşimin yanı onunkını kullanıyorum...oyuzden burdan yazar mısın lınklerı rıca etsem

Tesekkür ederim canim iyiyim ama link yazmam mümkün degil cünkü bilgisayarimdaki videolari gönderiyorum.

Katilimin artmasi basarili bir program oldugunun bir kez daha göstergesi bence.

Evet katılıyorum ablacım.

Bu arada Demet akalına denk geldim instagramına baktım bizzat nasılda zayıflamıs öyle ya hemencik nasıl veriyorlar bu kiloları ben anlamıyorum..
Yeni dogum yaptı daha ..

Gerçekten bravo .. Bende 38 yaşındayım iki oğlum var troid hastasıyım,fibromiyalji ve vertigo var ama maşallah senin gibi hareketli değilim..Belki spora
başladım ben de bu kadar enerjik olurum..Aslında yerimde duramazdım fibromiyaljiden sonra böyle oldum.

Ne güzel insan gerçekten mutlu oluyor değil mi? Seni de kutluyorum.İnsan bazen kafayı dinlemek istiyor değil mi? 600 kalori az değil çok iyi.

Evet katılıyorum ablacım.

Bu arada Demet akalına denk geldim instagramına baktım bizzat nasılda zayıflamıs öyle ya hemencik nasıl veriyorlar bu kiloları ben anlamıyorum..
Yeni dogum yaptı daha ..

Ben de sinir oluyorum nasıl veriyorlar bu kiloları .Oğlum 3 yaşında ben hala uğraşıyorum.Bir de yemek yiyip kilo almayanlara gıcık oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…