• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Bu sabah kizimla yürüdük, bütün ögleden önce de bahcede calistim. Biraz dinleneyim mega miles i deneyecegim. Parca parca olsaydi renkli miller gibi daha iyi olurdu insan o zaman istedigi bölümü yapiyor.

Kızın kaç yaşında abla :) Ne güzell bende daha yok ama şimdiden düşünüyorum çocugum osla beraber yürürüz diye :13:

Kızın kaç yaşında abla :) Ne güzell bende daha yok ama şimdiden düşünüyorum çocugum osla beraber yürürüz diye :13:

Canim benim 14 ve 7 yaslarinda iki oglum bi de 2,5 yasinda kizim var. Ama cok antremanli masallah uzun uzun yürüyor benimle yorulunca pusetine oturuyor ancak.

Kizlar ben öldüm... Yorgun olmama ragmen merakimdan 5 mega miles in 3 milini yaptim daha fazla devam edemedim. 2. ve 3. miller hosuma gitti 1. mili atlasam da olur bosa vakit kaybetmeyeyim. Güzel bir calisma sonuc olarak hosuma gitti. O bantlardan yoksa mutlaka edinin kizlar tavsiye ederim. Ben ikinci oglumu dogurduktan sonra sirt be belimde bir incinme oldu fizik terapiye gittim o bantlarla videodaki hareketlerin aynisini yaptirdilar. Tabii ayni anda kol ve gögüs kaslari da calisiyor. Sirtinizi ihmal etmeyin bacaklar gibi tüm yükümüzü tasiyor. Sporu uzun zaman yapmak istiyorsaniz bu cok önemli.

Bir de sunu eklemek istiyorum, 1 saat 22 dk tempolu bir calismadan sonra yaptirdigi esneme bana göre kesinlikle yeterli degil. Sadece kollari esnetmis neredeyse. Siz yine de bacaklariniz icin de bir kac esneme hareketi ekleyin.

Aranıza yeni katılmak suretiyle affınıza sığınarak sormak istiyorum(çünkü eminim 1500 kez sorulmuştur ee ben de haliyle 449 syfayı okuyamazdım :5: )
1) Bu leslie ile kilo veren ve incelen somut örnekler var mıdır aramızda?
2) Leslie video indirme çabalarım biri hariç(ki onda da bellerine bi şey takıp çalışıyorlar nedir ki o :43: yani anlayacağınız işime yaramıyor:2: ) hüsranla sonuçlandı hatta öyle hüsran ki torrentlarda sersefil olmadığım mı kaldı pc ye virüs bulaştırıp bi de onlarla uğraşmadığım mı kaldı yabancı sitelerde envayi çeşit sözde dowland butonlarında dakikalarımın gözünün yaşına bakmadığım mı kaldı... Vel hasılı kelam başıma neler geld. neler :14: :2: Sonunda inat etmeyi bırakıp yardım almaya karar verince üyelik yapıp soluğu burada aldım(tabi ki üyeliğim onaylandıktan sonra amma da ilgili site yöneticileri varmış gerçekten takdir edilesi bi durum :46: ) gel gelelim çok kıymetlı ablalarım değerli leslie arkadaşlarım bi yardım eli verseniz de içinde bulunduğum dipsiz buhranlı ruh halimden bi çıkıversem çok gencim daha :18: yani ben bu Leslie ablamızın videolarını nereden indiricem :18:
3) Bi de en işe yarayan hangisi ondan başlasam 2 gündür şu Exercise TV için 3 millik çekileni yapıyorum(pek tabi ki tahmin edersiniz youtube çukurunda çilelerime çile ekliyorum :43: ) şimdiden tüm bu gevezeliklerime tahammül edip şu garip gencecik ama bir o kadar da çaresiz kızla ilginenecek olan kişilere derin teşekkürlerimi sunarım :16:

Aranıza yeni katılmak suretiyle affınıza sığınarak sormak istiyorum(çünkü eminim 1500 kez sorulmuştur ee ben de haliyle 449 syfayı okuyamazdım :5: )
1) Bu leslie ile kilo veren ve incelen somut örnekler var mıdır aramızda?
2) Leslie video indirme çabalarım biri hariç(ki onda da bellerine bi şey takıp çalışıyorlar nedir ki o :43: yani anlayacağınız işime yaramıyor:2: ) hüsranla sonuçlandı hatta öyle hüsran ki torrentlarda sersefil olmadığım mı kaldı pc ye virüs bulaştırıp bi de onlarla uğraşmadığım mı kaldı yabancı sitelerde envayi çeşit sözde dowland butonlarında dakikalarımın gözünün yaşına bakmadığım mı kaldı... Vel hasılı kelam başıma neler geld. neler :14: :2: Sonunda inat etmeyi bırakıp yardım almaya karar verince üyelik yapıp soluğu burada aldım(tabi ki üyeliğim onaylandıktan sonra amma da ilgili site yöneticileri varmış gerçekten takdir edilesi bi durum :46: ) gel gelelim çok kıymetlı ablalarım değerli leslie arkadaşlarım bi yardım eli verseniz de içinde bulunduğum dipsiz buhranlı ruh halimden bi çıkıversem çok gencim daha :18: yani ben bu Leslie ablamızın videolarını nereden indiricem :18:
3) Bi de en işe yarayan hangisi ondan başlasam 2 gündür şu Exercise TV için 3 millik çekileni yapıyorum(pek tabi ki tahmin edersiniz youtube çukurunda çilelerime çile ekliyorum :43: ) şimdiden tüm bu gevezeliklerime tahammül edip şu garip gencecik ama bir o kadar da çaresiz kızla ilginenecek olan kişilere derin teşekkürlerimi sunarım :16:

somut örnek benim ama foto yükleyemem
sadece sana şunu söyleyeyim bir ay önce yapmaya başladım bugün 21. gün olacak bir ayda yaptığım gün sayısı
bu gün içinde bir buçuk kilo verdim ve kalçadan ve basenden 3er cm inceldim
geçen sene de yapmıştım iki ay kadar yine çok güzel incelmiştim
ben genelde 3 mil yapıyorum nadir olarakta 5 mil yapıyorum

indirdiğim yerde şurası
videoların altında 240p 360p yazıyor ya ona basınca hemen bilgisayara iniyor çok basit yanı

http://vdownload.eu/search?q=leslie+sansone

başka soracağın olursa cevaplarım :))

Bi kadının blogunda gördüm 2,5 3 ay kadar LEslie Sansone Ender Saraç hareketleri bir kaç plates hareketi falan yapmış.
Paylaşmam dogru olmaz diye paylaşmıyorum ama vucudu cok değişmiş before after koymus cok sasırdım,, dediği şey olmaz demeyin evdede her türlü spor yapılır spor salonuna yazılmıs ama hiç yapmamıs LEslie 3 mil yapmış haftanın 5 günü..

Kalça basen bacak derdi varkmış ve etkisinide görmüş :)

Ne diyoruz walk walk walk ,,, step step run run run :)

canım bana o blogun linkini özelden atar mısın

valla ben bir ayda etkisini gördüm 3 ayda leslie bizi manken yapar tabi bunu platesle destekleyince ince uzun kaslarımız olur daha fit daha ince uzun görünürüz :))

go go go :))

Canim benim 14 ve 7 yaslarinda iki oglum bi de 2,5 yasinda kizim var. Ama cok antremanli masallah uzun uzun yürüyor benimle yorulunca pusetine oturuyor ancak.

Maşallah ne güzel abla allah bağışlasın :) ee annesi sporcu.

Kizlar ben öldüm... Yorgun olmama ragmen merakimdan 5 mega miles in 3 milini yaptim daha fazla devam edemedim. 2. ve 3. miller hosuma gitti 1. mili atlasam da olur bosa vakit kaybetmeyeyim. Güzel bir calisma sonuc olarak hosuma gitti. O bantlardan yoksa mutlaka edinin kizlar tavsiye ederim. Ben ikinci oglumu dogurduktan sonra sirt be belimde bir incinme oldu fizik terapiye gittim o bantlarla videodaki hareketlerin aynisini yaptirdilar. Tabii ayni anda kol ve gögüs kaslari da calisiyor. Sirtinizi ihmal etmeyin bacaklar gibi tüm yükümüzü tasiyor. Sporu uzun zaman yapmak istiyorsaniz bu cok önemli.

:nazar::nazar:Bende konuşma yok diye 1 mili yapıp bırakmıstım bantlarla olan bölümleri merak ediyorum bende pilates bandım var.

Bir de sunu eklemek istiyorum, 1 saat 22 dk tempolu bir calismadan sonra yaptirdigi esneme bana göre kesinlikle yeterli degil. Sadece kollari esnetmis neredeyse. Siz yine de bacaklariniz icin de bir kac esneme hareketi ekleyin.

Evet bende esnemelerini yeterli bulmuyorum callanetics bacak esnetme hareketlerini yapıyorum.

Aman Allahım çektiğim çilelere hiç gerek yokmuş :1: demek ki neymiiş bir bilene danışmak gerekliymiş :9: gerçekten çok mutlu oldum ne kadar teşekkür etsem azdır :46: peki üst vücutta da incelme oluyor mu yani benim sorunum orda göbeğim yok ama belim kalın sırtımın kollarımın falan incelmesi gerekli mümkün müdür bu leslie ile

Son düzenleme:
Aman Allahım çektiğim çilelere hiç gerek yokmuş :1: demek ki neymiiş bir bilene danışmak gerekliymiş :9: gerçekten çok mutlu oldum ne kadar teşekkür etsem azdır :46: peki üst vücutta da incelme oluyor mu yani benim sorunum orda göbeğim yok ama belim kalın sırtımın kollarımın falan incelmesi gerekli mümkün müdür bu leslie ile :44:

Aman Allahım çektiğim çilelere hiç gerek yokmuş :1: demek ki neymiiş bir bilene danışmak gerekliymiş :9: gerçekten çok mutlu oldum ne kadar teşekkür etsem azdır :46: peki üst vücutta da incelme oluyor mu yani benim sorunum orda göbeğim yok ama belim kalın sırtımın kollarımın falan incelmesi gerekli mümkün müdür bu leslie ile :44:

Canım çok hoşsun :9:
hoşgeldin aramıza :)
sanada dediğim sitenin fotosunu özelden atayım gör bak nasıl etki etmiş :)
Kollarımda incelme gördüm ben lesliede dahada eriyecek eminim çok fazla calıstır kollarını o kessede sen devam et ..

ee baktınız mı kızlar nasılda değişmiş dimi özelden adresine mail atmıstım extra diyet falan yaptımı diye bakayım yazmıssa cevap yzarım buraya

Ilk incelen yer üst vücut canim zaten.

ee baktınız mı kızlar nasılda değişmiş dimi özelden adresine mail atmıstım extra diyet falan yaptımı diye bakayım yazmıssa cevap yzarım buraya

zaman kaybetmeden baktım ve ilk tepkim ağzım açık vavvvv oldu harika incelmiş

Hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim cidden aklımdaki bütün sorulara cevap buldum :16: sizler harikasınız cidden :1:

canım ben teşekkür ediyorum kendi adıma kendi adıma :))
şöyle söyliyim
benim problemim bacaklarım
ama ben bile ilk belden karından kollardan incelmeye başladım
leslie zaten tüm vücuda etki eden bir çalışma için ferah olsun 2. haftadan ufak ufak etkisini göreceksin ve buranın müptelası olacaksın
ben mesela buraya bakmayı iple çekiyorum
bakayım kızlar napmış bugün bize başka kimler katılmış falan diye :))

Yemek sonrası yapmak çok rahatlatıyor birazdan burn 30 yapmayı planlıyorum.
Sonrada dua edeceğim herkese hayırlı kandiller bu arada :)

Yemek sonrası yapmak çok rahatlatıyor birazdan burn 30 yapmayı planlıyorum.
Sonrada dua edeceğim herkese hayırlı kandiller bu arada :)

canım hadi bakalım yap yap
ben bugün özel günümdeyim yapamıcam galiba :)
bana da dua et olur mu
hem şu dobiş bacaklar için
hem de kariyer için lütfennn :))

bu arada senin ve tüm kk kadınlarının kandili mübarek olsun :)

Amin :) inşallah hakkımızda ne hayırlıysa o olsun :) Allah hepimize hidayet versin :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tiroidlerini kontrol ettirdin mi canim? yavas calisiyor olabilir.

Derya ablacim diyete baslamadan once kontrol etmislerdi sorun yok demislerdi. Ben de insülin direnci cok yuksek cikti. Diyetisyen buna bağlıyor kilo verememi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back