Aranıza yeni katılmak suretiyle affınıza sığınarak sormak istiyorum(çünkü eminim 1500 kez sorulmuştur ee ben de haliyle 449 syfayı okuyamazdım
)
1) Bu leslie ile kilo veren ve incelen somut örnekler var mıdır aramızda?
2) Leslie video indirme çabalarım biri hariç(ki onda da bellerine bi şey takıp çalışıyorlar nedir ki o
yani anlayacağınız işime yaramıyor:2: ) hüsranla sonuçlandı hatta öyle hüsran ki torrentlarda sersefil olmadığım mı kaldı pc ye virüs bulaştırıp bi de onlarla uğraşmadığım mı kaldı yabancı sitelerde envayi çeşit sözde dowland butonlarında dakikalarımın gözünün yaşına bakmadığım mı kaldı... Vel hasılı kelam başıma neler geld. neler
:2: Sonunda inat etmeyi bırakıp yardım almaya karar verince üyelik yapıp soluğu burada aldım(tabi ki üyeliğim onaylandıktan sonra amma da ilgili site yöneticileri varmış gerçekten takdir edilesi bi durum
) gel gelelim çok kıymetlı ablalarım değerli leslie arkadaşlarım bi yardım eli verseniz de içinde bulunduğum dipsiz buhranlı ruh halimden bi çıkıversem çok gencim daha :18: yani ben bu Leslie ablamızın videolarını nereden indiricem :18:
3) Bi de en işe yarayan hangisi ondan başlasam 2 gündür şu Exercise TV için 3 millik çekileni yapıyorum(pek tabi ki tahmin edersiniz youtube çukurunda çilelerime çile ekliyorum
) şimdiden tüm bu gevezeliklerime tahammül edip şu garip gencecik ama bir o kadar da çaresiz kızla ilginenecek olan kişilere derin teşekkürlerimi sunarım