• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Amazon.com'da bu dvd'nin yorumlarinda "600 calori civari yaktim" diye belirtenler var.

Bu arada herkese iyi aksamlar kizlar..
Dun 5 mile fat burning, bugun de 3 mile slim and sleek walk yaptim..
Ayrica sabahtan beri daha yeni oturdum.
Cocuklar uyuyor, esim disarda, "yasasin sessizlik"....

Bugun Leslie'de 22. gunum bitti. Mutluyum. Cok inceldim. P.tesi gunu yine tartilacagim. Artik tartiya bakmiyorum bile, vucudum herseyi anlatiyor :-) Leslie'yi bulsam alnindan opecegim, o derece yani..

Diyet, detoks kisacasi saglikla ilgili birkac kitap aldim. Vakit bulunca okuyorum.

Herkese kolay gelsin.
Mutlu haftasonlari :-)

çok teşekkür ederim öncelikle siz 5 mega miles'ın linkini vermeseydiniz bulamazdık, nosee arkadaşım da bana yolladı sağolsun .

evet ben de okuyorum amazon yorumlarını güzel oluyor. ben sevdim bu videosunu daha önce hiç pilates lastiğiyle çalışmamıştım o yüzden ilginç geldi video bana.

Sevgili bonus buraya kadar gelmen ve baslaman bile cok yol almaktir. Azimle Devam edip basariliolmayani gormedim. Hirsla insanity gibi sporlara baslayanlar ya bikiyor ya yiliyor zorlugundan. Leslie oyle degil ki... Beden konusuna gelince 38 42 arasi bende 10 kg fark etti. 156cm lik bir kadinda 10kg cok kotu oluyor. Ama dedigin gibi hepimiz normal kadinlariz podyuma cikacak degiliz. Istedigimizi giyelim fit gorunelim yeter.

Öncelikle videolar için çok sağol yeni gördüm daha maili verdiğimi unuttum burdan bekliyorum diyorum niye göndermiyo :)

Haklısın azimli olupta başarmamam mümkün değil. Desteğiniz için çok teşekkür ederim ben yıllar evvelde burdaki arkadaşlarmla yine bişeyler başarabilmiştim ama tam istediğim yere gelemedim bu sefer kararlıyım inş kaç ay olursa olsun.

Sakın bi yere kaybolmayın :)

I love Bonus

Derya hatun yaş kaçki herkeş sana abla diyo?

Belkim ben ablayım :37:

Bana gönderdiklerinin içinde mp4 olan iki tane var 30 dk lık birinde burn 30 birinde firm 30 yazıyo onların dışındakiler açılmıyo.

I love Bonus

Derya hatun yaş kaçki herkeş sana abla diyo?

Belkim ben ablayım :37:

Bana gönderdiklerinin içinde mp4 olan iki tane var 30 dk lık birinde burn 30 birinde firm 30 yazıyo onların dışındakiler açılmıyo.

I love Bonus

Ben 43 yasindayim canim o yuzden abla diyorlar. Digerleri partlari silme sakin yoksa normal videolar da acilmaz.

Ben 43 yasindayim canim o yuzden abla diyorlar. Digerleri partlari silme sakin yoksa normal videolar da acilmaz.

Tamam ablacım iyiki sormuşum bendenizde 30 oldum hala 29 diyorum. Bi oğlum var 10 yaşında bi de kızım var 1,5 yaşında.

3 fast yaptım gerçekten fastler eğlenceli ve yorucu zaten yorulmam lazım.

I love Bonus

Tamam ablacım iyiki sormuşum bendenizde 30 oldum hala 29 diyorum. Bi oğlum var 10 yaşında bi de kızım var 1,5 yaşında.

3 fast yaptım gerçekten fastler eğlenceli ve yorucu zaten yorulmam lazım.

I love Bonus

Farketmez canim abla demesen de olur. 3 fast miles cok iyi ben yeni basladigimda iyi kilo vermistim onunla. Radio remix yok mu sende. Sen kac kilosun bilmiyorum ilk kilo verme asamasinda cok kilolu olanlara günde 1 saat orta tempolu spor öneriliyor. Ama cok tempolu bir sey yapiyorsan yarim saat-45 dk da yeterli olacaktir. Yeter ki düzenli yap.
Allah bagislasin hepimizin cocuklarini. Ben de calismaktan anne olmaya ancak 30 yasinda firsat bulabildim benim de cocuklarim 14, 7 ve 2,5 yasinda. En kücügü kizim leslie, pilates filan yapiyor benimle. Laptopun önüne gidip anne hadi walk walk ac diyo.

Farketmez canim abla demesen de olur. 3 fast miles cok iyi ben yeni basladigimda iyi kilo vermistim onunla. Radio remix yok mu sende. Sen kac kilosun bilmiyorum ilk kilo verme asamasinda cok kilolu olanlara günde 1 saat orta tempolu spor öneriliyor. Ama cok tempolu bir sey yapiyorsan yarim saat-45 dk da yeterli olacaktir. Yeter ki düzenli yap.
Allah bagislasin hepimizin cocuklarini. Ben de calismaktan anne olmaya ancak 30 yasinda firsat bulabildim benim de cocuklarim 14, 7 ve 2,5 yasinda. En kücügü kizim leslie, pilates filan yapiyor benimle. Laptopun önüne gidip anne hadi walk walk ac diyo.

Benimkide kendince yapıyo hareketleri bacağıma yapışıyo kucağıma gelmek istiyo. Benim çizelgem görünüyo sanıyorum ama telefondan yazdığım için görünmüyodur. Şu an 95 im üç hafta oldu anca yemek düzenimi oturttum bir buçk kilo verebildim oda yemekten değil yani lesliden.

Hergün yapmaya çalışıyorum bazen yapamadığım oluyo bı hafta eşim çocuk evdeydi yapamadığım oldu. Dün yaptım bu sabahta yaptım fırsat buldukça dışarı yürümeyede çıkıyorum yeni yeni.

Kilo fazla olduğu için ben en fazla 4 fast yapabiliyorum dizimi zorlamıyorum bazı hareketlerde bi sorun olmasın diye inş yükümü biraz hafifletirsem farklı şeylerde yaparım.

I love Bonus

Benimkide kendince yapıyo hareketleri bacağıma yapışıyo kucağıma gelmek istiyo. Benim çizelgem görünüyo sanıyorum ama telefondan yazdığım için görünmüyodur. Şu an 95 im üç hafta oldu anca yemek düzenimi oturttum bir buçk kilo verebildim oda yemekten değil yani lesliden.

Hergün yapmaya çalışıyorum bazen yapamadığım oluyo bı hafta eşim çocuk evdeydi yapamadığım oldu. Dün yaptım bu sabahta yaptım fırsat buldukça dışarı yürümeyede çıkıyorum yeni yeni.

Kilo fazla olduğu için ben en fazla 4 fast yapabiliyorum dizimi zorlamıyorum bazı hareketlerde bi sorun olmasın diye inş yükümü biraz hafifletirsem farklı şeylerde yaparım.

I love Bonus

Canim ben Dr. Mehmet Oz ün sayfasini cok okurum o diyor ki hersey denge üzerine kurulu. Yani 3 saat spor yap sonra bütün gün koltukta yat bir fayda göremezsin. Hareketi bütün gününüze böleceksiniz diyor. Yani günlük düzenli sporunu yaptin mi, acik havaya da cikacaksin, asansör yerine merdiven kullanacaksin alisveris icin yürüyeceksin v.s. Yemek icin de daha iki gün önce okudum diyelim bir gün karbonhidratli tuzlu bir seyler yediniz hepimiz insaniz ömür boyu diyet yapamayiz diyor, ertesi gün sabahtan baslayarak karbonhidratsiz bir gün gecirip onu dengeleyin ki vücut tuttugu fazla suyu atsin diyor. Mesela kahvaltida domates salatalik, biber gibi seyler yiyebilirsin, ekmek yerine bir yumurta hasla ye gibi. Bol bol bitki cayi ic. Yani diyet lafini duyunca bile acikan ben, beslenme düzenimi degistirince basarili oldum ve inan hic ac kalmiyorum. Ama kararlilik ve irade cok önemli.

Canim ben Dr. Mehmet Oz ün sayfasini cok okurum o diyor ki hersey denge üzerine kurulu. Yani 3 saat spor yap sonra bütün gün koltukta yat bir fayda göremezsin. Hareketi bütün gününüze böleceksiniz diyor. Yani günlük düzenli sporunu yaptin mi, acik havaya da cikacaksin, asansör yerine merdiven kullanacaksin alisveris icin yürüyeceksin v.s. Yemek icin de daha iki gün önce okudum diyelim bir gün karbonhidratli tuzlu bir seyler yediniz hepimiz insaniz ömür boyu diyet yapamayiz diyor, ertesi gün sabahtan baslayarak karbonhidratsiz bir gün gecirip onu dengeleyin ki vücut tuttugu fazla suyu atsin diyor. Mesela kahvaltida domates salatalik, biber gibi seyler yiyebilirsin, ekmek yerine bir yumurta hasla ye gibi. Bol bol bitki cayi ic. Yani diyet lafini duyunca bile acikan ben, beslenme düzenimi degistirince basarili oldum ve inan hic ac kalmiyorum. Ama kararlilik ve irade cok önemli.

Kesinlikle ben diyet yapmıyorum zaten düzene soktun dediğin gibi. Hem kasmıyorum kendimi hemde bu yüzden mutsuz olmuyorum. Zaten ufak çocuk olunca yatmak pek mümkün değil. Havalar ısındı onu bırakma derdi olmıycak inş onunla çıkarım fırsatm oldukça.

Bizim diyet guruplarında topiclerimiz var cuma yarışları var görmüşsünüzdür. Ben takımlarda değilim 90 kilo topiğindeyim ordaki desteğinde çok faydaso oluyo fikir alıyoruz birbirimizden motive oluyoruz.

I love Bonus

Kizlar bu cizelgeleri nasil ekliyorsunuz yaa? Ablaniz teknoloji fakiri kaldi.

Diyet bölümünde hangi başlıktaydı hatırlamıyorum ama resimli anlatımı var kolay yapılıyo

I love Bonus

Nossecim yaptim ama mesajlarimda görünecek mi bakalim. Tesekkür ederim canim.

Bugün bütün günüm temizlikle gecti. Daha spora sira gelmedi. Biraz dinleneyim oglum Pazartesi okulla geziye gidecek onun esyalarini ütüleyip bavula yerlestirecegim. Aksama halim kalirsa bir seyler yapmaya calisacagim artik kalmazsa da yarin...

3 fast mile + ender saraç yoruldum yeter :1: Sonra belki yaparım birşeyler daha :)

Öncesindede sabahtan beri ev temizliği yapıyorum :6:

5 mega miles 2. ve 3. mile yaptım çok zevkliymiş ,, ilk mili atladım lastikliye geçmek için güzel çalıştırıyor kollları sevdim..

Geçen sene giyebildiğim pantolonuma hala giremiyorum basenler el vermiyor :( Ama bacaklardan biraz daha yukarı cekebildim ..

Günüm sporsuz kalmasin dedim kirmizi ve sari milleri yaptim. Bütün gün ev temizledikten sonra ancak bu kadar. Daha ütüm var.

3 fast mile + ender saraç yoruldum yeter :1: Sonra belki yaparım birşeyler daha :)

Öncesindede sabahtan beri ev temizliği yapıyorum :6:

canım ender saraç ın videosunun linkini bana gönderir misin
baktım ama bir çok videosu var karar veremedim

Back