• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Derya ablacim diyete baslamadan once kontrol etmislerdi sorun yok demislerdi. Ben de insülin direnci cok yuksek cikti. Diyetisyen buna bağlıyor kilo verememi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben kizima hamileyken hamilelik sekerim vardi, doktorum insülini dengelemem icin bol bol yürüyüs önermisti. Bu da leslie yapman icin arti bir sebep sanirim.

Günaydin kizlar!!! Bugün cocuklarla alisverise ordan da mc donalds a gidecegiz. Yeterince stresim olacak deyip güne yogayla ve tibetlerimle basladim. Cok iyi geldi. Artik kosturmaya hazirim.

şimdi 5 mega milesı yaptım çok güzel beğendim, favorim 3. mil speed interval :) kaç kalori yakılıyor acaba 5 mega milesda çok merak ettim bilen varsa söyleyebilir mi

canım hadi bakalım yap yap
ben bugün özel günümdeyim yapamıcam galiba :)
bana da dua et olur mu
hem şu dobiş bacaklar için
hem de kariyer için lütfennn :))

bu arada senin ve tüm kk kadınlarının kandili mübarek olsun :)

Canım hepimizin tüm dilekleri kabul olsun inşallah..
Sağol canım benim .. Aminn

Bugün oruç tutuyorum iftara dogru yapıcam sanırım çok susuyorum yoksa ..
Ayrıca Ender Saraç 10 hareketede başladım ben kızlar ..

pilates bandını da hangi rengi almak lazım bilgisi olan var mı? galiba sertliklerine göre değişiyormuş sert mi alayım bilgim yok bu konuda

Son düzenleme:
pilates bandını da hangi rengi almak lazım bilgisi olan var mı? galiba sertliklerine göre değişiyormuş sert mi alayım bilgim yok bu konuda

Canım daha önce hiç kullanmadıysan orta sertlikte alabilirsin ideal yani.

Bak canim burn it ise yaramaz diye bir sey yok yanlis anlama. Tabii ki günde yarim saat spor cok farkeder, özellikle de haftada 6 gün kadar yapabiliyorsan. Firm olan videosunu da yapiyorsun degil mi haftada 3 gün filan? Karin kismini sorma o benim de en büyük derdim ama gidiyor yavaaas yavaaas. Bir günde almadik tabii degil mi canim, cocuk da dogurduk biraz zaman alacak. Ben de tam bir cikolata canavariyim ama kendimi bitter cikolataya alistirdim. Mutlaka dene, digerleri kadar keyif vermedigi icin fazla da yemiyorsun ama nefsin köreliyor iste. Simdi yaz geliyor dondurma zamani nasil tutacagim kendimi diye düsünüyorum. Sen de söyle yapabilirsin mesela hafta arasi burn haftasonu vaktin oldugunda radio remix yap. Leslie de yaziyor sitesinde o haftada bir günlük fark bile cok etki ediyor.
Sende leslie nin renkli milleri yok mu bak 12 dk lik yellow miles bile 70-80 kalori harcatiyor gün arasinda filan ilave olarak o miller yapilabilir.

evet bende öyle düşündüm fırsat buldukça radio remix sıkıştıracam araya burn it yapıyorum firm yapmadım hiç onu damı eklemek gerekir.Adından dolayı yağ yakmak için burn it daha faydalı olur gibi geldi .Biraz zayıfladıktan sonra yapacaktım ikisinide bir arada götürmek gerekiyorsun o zaman.

Emzirdiğim için diyet yapmıyordum ama dikkat ediyordum ya da şöyle söyleyeyim sağlıklı besleniyordum.
2 haftadır kilo vermem durmuştu,bugün tartıldım hala aynı kilodayım.Duraklama dönemi oluyormuş bende de öyle oldu sanırım.

Egzersizi değiştirmek veya artırmak gerekiyormuş.Lesliede bu yüzden başlamıştım şimdilik onunla devam edeceğim.
Yemek konusunda biraz araştırma yapalım bakalım.Emzirdiğim için detoks ya da şok diyette yapamam.
Yeme düzeninizi değiştirin diye okudum ama ne yapabilirim onu öğreneyim bakalım.

Birazdan radio remixi yapacağım.Belki yanına birşeyler daha eklerim.

Son düzenleme:
niyetliyken zor oldu yahu 3 fast milin 1 milini yapabildim çok susadım bıraktım ardından ender saraç hareketlerini yaptım.
iftardan sonra yapıcam :)

evet bende öyle düşündüm fırsat buldukça radio remix sıkıştıracam araya burn it yapıyorum firm yapmadım hiç onu damı eklemek gerekir.Adından dolayı yağ yakmak için burn it daha faydalı olur gibi geldi .Biraz zayıfladıktan sonra yapacaktım ikisinide bir arada götürmek gerekiyorsun o zaman.

Canim evet firm it tüm vücut calismasi arada kardio da var. Kaslarin güclendikce daha cok yag yakarsin o da önemli. Haftanin 2-3 günü yapmaya calis.

Ben de bugün 3 fast miles yaptım ee pek bi eğlenceliymiş ya kendileri :sly: ya bi de şey dicektim bunları yani her ne yapıyorsak tüm hafta her gün yapsak sorun olur mu yoksa 6 gün yeterli midir?

Ben de bugün 3 fast miles yaptım ee pek bi eğlenceliymiş ya kendileri :sly: ya bi de şey dicektim bunları yani her ne yapıyorsak tüm hafta her gün yapsak sorun olur mu yoksa 6 gün yeterli midir?

Yapabiliyorsan hergün yap ama 1 gün dinlenilse kaslar için fena olmaz.

Yani kızlar 38- 40 bedenlerde üstünüzde fazlalık yapıyosa allah bana yardım etsin ne diyim :(

I love Bonus

Bu böyledir ama herkes daha iyisi olmak için uğraşır .. Bayanların verilcek kilosu genelde her zaman vardır :)

Bu böyledir ama herkes daha iyisi olmak için uğraşır .. Bayanların verilcek kilosu genelde her zaman vardır :)

Doğru öyle tabi herkes kendini en güzel şekilde görmek ister ama bide gerçekler var. Mesela 38 - 40 beden olup vücudu orantısız olabilir ne bilim bölgesel sorunu olabilir onları anlayabiliyorum ilerisinide düşünerekten kendilerine bakmaları çok güzel.

Bazende herkesin imrendiği sıfır yağ taşıyo gibi duranlardan duymuşluğum var ayy iki kilo fazlam var diye.

Şimdi arkadaş sevinince onun adına sevindim tabiki ama kendi adımada bi kez daha üzüldüm. Gidecek çok yolum yapacak çok hareketim var umutsuz değilim ama işim zor gerçekten.

I love Bonus

evet 3 fast miles i yaparken bende çok keyif alıyorum
ben elimden geldiğince her gün yapmaya çalışıyorum ama arada bir bir gün boşluk bırakıyorum her gün yapmak problem yaratmaz

Yani kızlar 38- 40 bedenlerde üstünüzde fazlalık yapıyosa allah bana yardım etsin ne diyim :(

I love Bonus

Sevgili bonus buraya kadar gelmen ve baslaman bile cok yol almaktir. Azimle Devam edip basariliolmayani gormedim. Hirsla insanity gibi sporlara baslayanlar ya bikiyor ya yiliyor zorlugundan. Leslie oyle degil ki... Beden konusuna gelince 38 42 arasi bende 10 kg fark etti. 156cm lik bir kadinda 10kg cok kotu oluyor. Ama dedigin gibi hepimiz normal kadinlariz podyuma cikacak degiliz. Istedigimizi giyelim fit gorunelim yeter.

Back