canım kesinlikle göreceksin bende bir hafta olmadı başlayalı hiç foto çekmedim ölçe de almadım bu kez çevreme de söylemedim spor yaptığımı sırf çevrenin yorumlarını merak ediyorum onların yorumunu bekliyorum ben Allah kısmet ederse kesintisiz 2 ay yapmayı düşünüyorum istediğim inceliğe gelince azaltacağım ama hergün platese devam edeceğim mari winsor un videosune
leslie yi hiçç bırakma ama hiç :)
Ne güzel benimde öyle aman aman kalınlıkta değiller ama incelsin istiyorum ya kafayı taktım öyle böyle değil. Birde sebebi şu basenlerim var çok devasa olmasada arkadan popom geniş duruyor haliyle bacaklarımı kısa ve kalın gösteriyor. 6 kg vermişsin çok güzel ben kg veremiyorum durdu resmen. Aylardır tartı aynı anlamadım.
Verirsin inşallah canım bak ne güzel leslie yapıp faydasını görenlerdensin..
Bende 6bucuktan önce esmerle bulgurla yapılmış yalancı sulu köfte yedim ekmeksiz ve dahada yemem bu aksam sadece su ve yeşilçay siyah cay falan ..
Bakalım bende fayda görecek miyim.
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız canım ya ..
Leslie kas yapar mıonu düşünmeye başladım yaglar kasa dönüşürde erimez dahada kalınlasırsa kahrolutum ben
Aynen bendeistediğim inceliğe geleyim azaltıcam hergün yapmıcam en azından.
Leslie bırakmıcam ebru şallının skinny jeans 15 günde 2 beden adlı yeni çıkan dvd sini alıp onada başlıcam.
arkadaşlar topiği okuyorum ama anlayamadımyardım eder misiniz
benim basen ve popo bölgem geniş bölgesel bir egzersizi mi var hep izlediğim videolar 45 dakika sürüyor ve topluluklara hep aynı hareketleri toplu şekilde yaptırmış anlamadım(
canım neyi anlamadığını anlamadım bende
İnşallah canım ısrarla yapmaya devam ediyorum var mı inceldi dediiğin zamanlardan fotograf görmek isterim
8 Nisanda başladım Leslieye8 Mayısta bakıcam neler olmuş güzel bi değişim görürsem değil 1.5 ay 2.5 ay yaparım o derece istekliyim ya..
Bunları yazan ben aylar öncesine kadar LEslieye çok önyargılıydım derya abla bilir
hani diyor ya 3 mil 2 mil acaba bunlar hangi bölgeye etki edeceğine göre mi sınıflandırılmış diye sormuştum popo ve basen için özel bir mil var mı acaba ki :)
Kizlar 1 ay 2 ay yapariz birakiriz diye düsünmeyin sporu bir hayat bicimi haline getirin. Birakirsaniz eskiye dönersiniz. Sevgili myzt leslie kas yapar mi diye sormussun ben uzun zamandir yapiyorum öyle bir gözlemim olmdi keske yapsaydi memnun bile olurdum. Ama günde 6 mil filan demissin cok fazla canim o bir gün icin. Devamini getiremezsin gibi geliyor bana. Sen normal yap bir ay sonra sonuc alirsin zaten panik yapma hic.
canım kas yapacağını düşünmüyorum çok uzman değilim bu konuda ama kas yapacağını sanmıyorum
çünkü kas yapmak için çok ağır zorlayıcı çalışmak gerekiyor ağırlıklarla
bir de kadınlarda kas yapmak çok zor
kas yapmak için önce yağ kütlelerinin erimesi gerekir ondan sonra ağırlıklarla sert hareketler yapınca kaslanma oluyor diye biliyorum tabi bilen birine sormakta yarar var
ebru şallıyı bende duydum ama bilemiyorum yani bu mari winsor bana iyi gibi geliyor
Kizlar 1 ay 2 ay yapariz birakiriz diye düsünmeyin sporu bir hayat bicimi haline getirin. Birakirsaniz eskiye dönersiniz. Sevgili myzt leslie kas yapar mi diye sormussun ben uzun zamandir yapiyorum öyle bir gözlemim olmdi keske yapsaydi memnun bile olurdum. Ama günde 6 mil filan demissin cok fazla canim o bir gün icin. Devamini getiremezsin gibi geliyor bana. Sen normal yap bir ay sonra sonuc alirsin zaten panik yapma hic.
mari winsora tekrar başlıcam nerdeyse öyle güzel yanıyor falan diyosunuz ki diğer topiktede okuyorum ben 1 2 ker denedim ama sıkıldım hemde 18 dk başlasam mı acaba ya :26:
canım kesinlikle başla ben o 18 dakikanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile
önyargılı başlarsan off çok uzun falan diye sıkılabilirsin
bak ben sabah yaptım yine yapmak istiyorum biliyor musun
öyle bir incelme isteği var kı
bugün gittim mağazalara şu bilekte biten pantolonlar hep içimde ukteydi aldım denedim ve aynaya bakıp söz verdim kendime ben bunu bu yaz incecik bacaklarla giyeceğim diye o yüzden yolumdan şaşmıyorum :)
itiraf ediyorum ben 18 dk oldugunu görünce ve 3 4 kez yapınca yok ya sonuç almam herhalde diip bıraktım sıkıldım yani.
o incelme isteğiyle bende leslieye taktım canım ya aslında onu yapayım ben canım çok haklısın kardır nasıl olsa.
takipteyim seni bakalım sonuç ne olacak.
aaaaahhhhhhhhhh bende çok seviyorum o pantolonları hatta vardır giyiyordum ama 3 5 kilo alınca kötü duruyor şimdi yakıstıramıyorum.
incecikkkkkk bacaklarımız olsun inşallah canım ya inşalahhhh
bak bunlardan kalın mesela benim bacaklar :2:
Eki Görüntüle 1062473
ve en istediğim kombinde pantolon gömlek baksana şu bacakların güzelliğine oooof
Eki Görüntüle 1062474
Eki Görüntüle 1062475 :26:
Eki Görüntüle 1062477
Eki Görüntüle 1062478
bugün ikinci 3 mil yapışım
ayrıca dersaneden eve gelirken yürüdüm yaklaşık 5 km kadar sanırım mari winsor u yapamicam şimdi :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?