• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Bende daha leslie yapmadım bugün. Geç uyandım kahvaltı yaptık çocuklarla anca iş güç şimdi birini öğlen uykusuna yatırcam diğerine çizgi film açıp leslie 3 mil yapıcam. Herkese kolay gelsin

Sağol canım sanada kolay gelsin :)

Selam kızlar,

Bir süredir inanılmaz yoğunum ve maalesef bu yoğunlukta spor yapmaya zaman bulamadım, arada 1-2 gün fast 4 mile yaptım, onun dışında gideceğim yerlere yürüyerek gidiyorum. İlk başta verdiğim kilolar geri gelecek diye korkmuştum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı. Yememe elimden geldiğince dikkat ediyorum hala, akşam 7'den sonra hiç bir şey yemiyorum, gündüzleri bu ara tatlı krizlerim tutuyor :17: Mayıs ayına kadar bu yoğunluk devam edecek, aralarda yine Leslie yapmaya çalışacağım, ama şu da var, en son yaptığımda resmen zorlandım, sanırım ara verdiğim için kaslar hemen tembelleşmiş. 2-3 gün ara vermeden yaparsam toparlarım gibi geliyor. Şimdilik bu şekilde devam, mayıs ayında yoğun spora kaldığım yerden devam, şimdiden hedef koymak istemiyorum ama haziran ayına en azından 3 kilo daha vermiş halde gitmek istiyorum :8: :32:

Öyle yapıyorum abla 2 gündür 3 millerden başladım hep bugunde 4 ya da 5 yapacağım 1 saate kadar başlarım.
Ayak bileklerimede ağırlık takıcam. Beslenme şeklimde 3 nisandan beri dikkat ediyorum abla tuzumu azalttım hergün 2bucuk 3 lt su içiyorum akşam 6 bilemedin 7den sonra birşey yemiyorum.
Tartılınca moralimi bozuluyor :(

Her gün yapacaksan 5 mil yapma bence. 4 hizli mil ile 5 mil arasi az bir kalori farki fakat cok zaman var. Bu kadar uzun süre yapip cabuk yorulacagina her gün 3 mil yap daha iyi. Yine de sen bilirsin.

Her gün yapacaksan 5 mil yapma bence. 4 hizli mil ile 5 mil arasi az bir kalori farki fakat cok zaman var. Bu kadar uzun süre yapip cabuk yorulacagina her gün 3 mil yap daha iyi. Yine de sen bilirsin.

Hmm 4 ile 5 surelerini tam bilmiyordum ama direkt 5 daha uzundur daha cok kalori yakarım diye düşündüm.
BÖyle diyorsan vardır bildiğin yapıcam abla hergün ne yapayım o kadar sıkıldım ki alayım sonuç sanırım pazar günleri yapamam eşimle dısarda vakit geçiriyoruz hiç olmadı 1 mil falan yaparım.
3 mil dediğin 2.mili başka sarışın kadına yaptırıyor adını unuttum. Etkili olan 3 mil bumu ben bunu yaptım dün.

Selam kızlar,

Bir süredir inanılmaz yoğunum ve maalesef bu yoğunlukta spor yapmaya zaman bulamadım, arada 1-2 gün fast 4 mile yaptım, onun dışında gideceğim yerlere yürüyerek gidiyorum. İlk başta verdiğim kilolar geri gelecek diye korkmuştum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı. Yememe elimden geldiğince dikkat ediyorum hala, akşam 7'den sonra hiç bir şey yemiyorum, gündüzleri bu ara tatlı krizlerim tutuyor :17: Mayıs ayına kadar bu yoğunluk devam edecek, aralarda yine Leslie yapmaya çalışacağım, ama şu da var, en son yaptığımda resmen zorlandım, sanırım ara verdiğim için kaslar hemen tembelleşmiş. 2-3 gün ara vermeden yaparsam toparlarım gibi geliyor. Şimdilik bu şekilde devam, mayıs ayında yoğun spora kaldığım yerden devam, şimdiden hedef koymak istemiyorum ama haziran ayına en azından 3 kilo daha vermiş halde gitmek istiyorum :8: :32:

Azmini kaybetme canım hazirana var daha verirsin 3 kg :)

Abla ya bu leslie bacaklarımıza kas yapmaz dimi kaslanmayalım birde incelicem derken :(

Hmm 4 ile 5 surelerini tam bilmiyordum ama direkt 5 daha uzundur daha cok kalori yakarım diye düşündüm.
BÖyle diyorsan vardır bildiğin yapıcam abla hergün ne yapayım o kadar sıkıldım ki alayım sonuç sanırım pazar günleri yapamam eşimle dısarda vakit geçiriyoruz hiç olmadı 1 mil falan yaparım.
3 mil dediğin 2.mili başka sarışın kadına yaptırıyor adını unuttum. Etkili olan 3 mil bumu ben bunu yaptım dün.

4 fast miles 50 dk, 5 mil 1 saat 10 dk. O 20 dk fark her gün yapinca dayanilmaz hale geliyor cok yaptim ben 5 mil gecen yil biliyorum. Evet o 3 mil iyi bi de sunlar var iyi olan 3 miller ekliyorum

https://www.youtube.com/watch?v=KXtRCuOeEzI&index=15&list=PLYgVKKyEx8ySGQfAZ578tJHpYEReu8kHW
https://www.youtube.com/watch?v=OwjwgROc_1k&index=18&list=PLYgVKKyEx8ySGQfAZ578tJHpYEReu8kHW

degisik degisik yaparsan farkli yerlerini calistirmis olursun ikinci verdigim link bacak calismasi agirlikli. winter1in ekledigi linkler de cok güzel. Kisa ama etkili.

4 fast miles 50 dk, 5 mil 1 saat 10 dk. O 20 dk fark her gün yapinca dayanilmaz hale geliyor cok yaptim ben 5 mil gecen yil biliyorum. Evet o 3 mil iyi bi de sunlar var iyi olan 3 miller ekliyorum

https://www.youtube.com/watch?v=KXtRCuOeEzI&index=15&list=PLYgVKKyEx8ySGQfAZ578tJHpYEReu8kHW
https://www.youtube.com/watch?v=OwjwgROc_1k&index=18&list=PLYgVKKyEx8ySGQfAZ578tJHpYEReu8kHW

degisik degisik yaparsan farkli yerlerini calistirmis olursun ikinci verdigim link bacak calismasi agirlikli. winter1in ekledigi linkler de cok güzel. Kisa ama etkili.

Tamam abla çok sağol bakıyorum hemen ktunnel den giriyorum görebiliyorum videoarı. Youtube aaçıldı diolar ama kapalı hala.

Abla linkleri tıkladım ama videolar mevcut değil yazıyor :( Kaldırıldımı yoksa..

Bende bi 3 mil daha var adı şu : super fat burning 3 mil bunumu diyorsun abla turuncu giyinmişler aralarında da bi tane adam var sol arkada.
Deidğinin biri bumu ?

Azmini kaybetme canım hazirana var daha verirsin 3 kg :)

Ben spor yapmadan öyle kolay kolay kilo veremiyorum maalesef, etim çok sıkı, düzenli spor yapmam lazım, bir de hali hazırda 4 kilo verdiğim için kilo verme hızım yavaşladı, bir de kas vermek istemiyorum yağlardan gitsin mümkünse :34: mayıs ayı istediğim gibi geçerse veririm inşallah :10:

Abla linkleri tıkladım ama videolar mevcut değil yazıyor :( Kaldırıldımı yoksa..

Bende bi 3 mil daha var adı şu : super fat burning 3 mil bunumu diyorsun abla turuncu giyinmişler aralarında da bi tane adam var sol arkada.
Deidğinin biri bumu ?

Benim gönderdigim linkler mi winter inkiler mi acilmiyor. Winter in ekledikleri yeni videolardi silinmis olabilir. Senin dedigini bilmiyorum canim ama benimkiler acilmiyorsa you tube a leslie sansone 3 fast miles yazinca cikar baskalari cok kisi ekliyo cünkü leslie videosu. Minimetropolis isimli kullaniciyi ara onda da olacakti leslie videolari.

Benim gönderdigim linkler mi winter inkiler mi acilmiyor. Winter in ekledikleri yeni videolardi silinmis olabilir. Senin dedigini bilmiyorum canim ama benimkiler acilmiyorsa you tube a leslie sansone 3 fast miles yazinca cikar baskalari cok kisi ekliyo cünkü leslie videosu. Minimetropolis isimli kullaniciyi ara onda da olacakti leslie videolari.

Yok ablacım senin gönderdiğin linkler video mevcut değil diyor. Winterin gönderdiklerini açabildim ktunnel den girerek.
Tamam abla ama youtube açılsın öyle aratabilirim dediğin kişiyi.
Ktunnel sadece link giriyosun öyle açılıyor.
Yani şimdilik bana link lazım malesef :( Bi açamadılar şu youtubeyi. Saçmalık ya :50:

3 mil yaptım geldim popom ve basenlerim yanıyor.
Tekme atarken ya da yanlara giderken bacaklarım nasılda sallanıyor öyle aman Allahım :14::14::14::14:

$Leslie-Leading-1984-Approved-to-Use1.jpg

Leslie ablamızın gençliği :)

Şöyle bi yazı buldum yabancı sitelerden : There were 4 basic steps: walk in place, step-touch, kicks, and lifts. I didn't have to think too much. And I walked 3 miles. And I burned almost 400 calories

Sanırım 3 mil 400 kalori yaktırıyor bize yaklaşık olarak,,

Eki Görüntüle 1061956

Leslie ablamızın gençliği :)

Şöyle bi yazı buldum yabancı sitelerden : There were 4 basic steps: walk in place, step-touch, kicks, and lifts. I didn't have to think too much. And I walked 3 miles. And I burned almost 400 calories

Sanırım 3 mil 400 kalori yaktırıyor bize yaklaşık olarak,,

Bunlari yazanin kac kg olduguna bagli canim. 60 kilo civarinda bir kadinin 400 yakmasi mümkün degil 3 milde en fazla 300e yakin kalori yakabilir. Ama cok kilolu olanlar tabii daha fazla kalori harciyor daha cok zorlandiklari icin.

Bunlari yazanin kac kg olduguna bagli canim. 60 kilo civarinda bir kadinin 400 yakmasi mümkün degil 3 milde en fazla 300e yakin kalori yakabilir. Ama cok kilolu olanlar tabii daha fazla kalori harciyor daha cok zorlandiklari icin.

Evet abla haklısın boy kilo oranına görede değişebilir bu durum.
Daha sonra ki videolarda kızının ve o karl denen kadının zayıflamış halleri varmı abla hiç denk geldin mi. Karl mıydı haırlamıyorum ama 3 milde 2.mili yaptıran kadını diyorum.

Yok ablacım senin gönderdiğin linkler video mevcut değil diyor. Winterin gönderdiklerini açabildim ktunnel den girerek.
Tamam abla ama youtube açılsın öyle aratabilirim dediğin kişiyi.
Ktunnel sadece link giriyosun öyle açılıyor.
Yani şimdilik bana link lazım malesef :( Bi açamadılar şu youtubeyi. Saçmalık ya :50:

https://www.youtube.com/watch?v=KXtRCuOeEzI
https://www.youtube.com/watch?v=OwjwgROc_1k
https://www.youtube.com/watch?v=aGnR_n5J7QU

degisik kisilerden buldugum linkleri ekliyorum canim bir de bunlari dene istersen.

Cok haklisin canim ben de bunu bircok yerde okudum ama yine de unutuyorum kardio yapiyorum ilk. Aslinda bu püf noktalara dikkat etmek lazim kisa sürede daha verimli sonuclar almak icin.

Bu arada bu sabah 55,5 kg ciktim tartida. Aylarca bekledikten sonra simdi bir aba göstermezken neden kilo vermeye basladim anlamadim. Belki agirliklarla yaptigim calismalarin sonucudur. Vücut kas kazandikca yag yakimi kolaylasiyor cünkü.

Abla inanamıyorum bu yorumuna denk geldimm 55 kiloyu görmüşsün bravo valla tebrik ederim gerçektennnnn helal olsun sana ...
Son zamanlar fotograf paylaştınmı hiç çok merak ediyorum seni ilk halini biliyorum çünkü

Back