• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Abla inanamıyorum bu yorumuna denk geldimm 55 kiloyu görmüşsün bravo valla tebrik ederim gerçektennnnn helal olsun sana ...
Son zamanlar fotograf paylaştınmı hiç çok merak ediyorum seni ilk halini biliyorum çünkü

Valla sagol canim yaa gördüm de bu aralar 56-58 arasi gidip geliyorum. Leslie yi bi kac hafta biraktim mahvoldum. Bu hafta yine basladim bakalim. En son paylasmistim iki üc resim bulursam ekleyeyim.

Eklentiler

• $IMG_1726.jpg
    $IMG_1726.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 98
  • $IMG_1725.jpg
    $IMG_1725.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $IMG_1724.jpg
    $IMG_1724.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 82
a tube catcer diye bi program var canim onu bilgisayarina indirirsen kolayca iner videolar.

Dediğin programa bakıyorum abla hemen sağolasın.

İnanamıyorum ya bu senmisin gerçekten çok değişmişsin abla daha önceki fotograflarını hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam bravo diorum :16::16::nazar::nazar:

Dediğin programa bakıyorum abla hemen sağolasın.

İnanamıyorum ya bu senmisin gerçekten çok değişmişsin abla daha önceki fotograflarını hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam bravo diorum :16::16::nazar::nazar:

Sagol canim uzun sürdü ama dogum kilolarimi verdim su anki kilom hic dogurmadigim zamanlardaki kilom. Inan kilo verip sekle girmek her seyimi degistirdi, kendime güvenim, gardrobum, hayata bakisim hersey farkli oldu. Özel ve sosyal hayatinda cok daha pozitiv bir insan oluyorsun kendini iyi hissedince.

Derya Abla fıstık fıstık maşallah :)

şimdi 5 mil yaptım. ultimate 5 mile walk planın millerini birleştirdim ve 1 saati aşan bir çalışma oldu çok güzel terledim. ben milleri şöyle sıraladım

purple mile(mor renkli)
green mile(yeşil renkli)
yellow mile(sarı renkli)
red mile(kırmızı renkli)
blue mile(mavi renkli)

Derya Abla fıstık fıstık maşallah :)

şimdi 5 mil yaptım. ultimate 5 mile walk planın millerini birleştirdim ve 1 saati aşan bir çalışma oldu çok güzel terledim. ben milleri şöyle sıraladım

purple mile(mor renkli)
green mile(yeşil renkli)
yellow mile(sarı renkli)
red mile(kırmızı renkli)
blue mile(mavi renkli)

Sagol canim moral verdiniz yine bana. Bana artik 5 mil uzun geliyor cünkü cok da kosturmam var gün icinde, bahce islerim var o yüzden yarim saat bana yetiyor. Bu günlerde cok yoruldum aksam biraz yoga yapacagim esnemek rahatlamak icin.

Çok haklısın derya abla bende bu halimden daha inceyken kendime daha çok güvenim vardı bi yere gidilcekse kıyafet konusunda zorlanmıyordum.
Şimdi zorlanıyorum üstümle sorunum yokta alt uyuz ediyor beni.

Slm kizlar bende sizin gibi zayiflama surecindeyim.
Topicinizi gorunce yazmak istedim bende diyetin ilk baslarinda leslie 3-4 mile yapiyodum son 1 aydir leslie yerine yuruyuslere cikiyorum fakat leslie bana daha iyi geliyor durakladim tekrar leslie baslicam.degisiklik olursa yazarim size

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kizlar bende sizin gibi zayiflama surecindeyim.
Topicinizi gorunce yazmak istedim bende diyetin ilk baslarinda leslie 3-4 mile yapiyodum son 1 aydir leslie yerine yuruyuslere cikiyorum fakat leslie bana daha iyi geliyor durakladim tekrar leslie baslicam.degisiklik olursa yazarim size

Merhaba :)
LEslie ne gibi iyi geliyordu sana canım daha mı çabuk etki görüyordun dışarda ki yuruyuslerden...

Yemekten ne kadar zaman sonra yapıyorsunuz lesliyi ?
Bende yeni yedim ve biraz hazmettikten sonra tekrar 3 ya da 2 mil yapmayı düşünüyorum.

Merhaba :)
LEslie ne gibi iyi geliyordu sana canım daha mı çabuk etki görüyordun dışarda ki yuruyuslerden...

Kilo vermrm daha iyi gidiyordu birde olculerimi yaziyordum incelme yapiyordu.sirt bolgem yagliydi duzlesti sayesinde ama birakip yuruyuslere gecince fark olmadi ve terlemiyorum bile .
Ben leslie yaparken su siseside aliyorum ellerime .

Yemekten ne kadar zaman sonra yapıyorsunuz lesliyi ?
Bende yeni yedim ve biraz hazmettikten sonra tekrar 3 ya da 2 mil yapmayı düşünüyorum.

Ben kahvaltidan once yapiyordum yada 45 dk sonra olmali diye biliyorum

Kilo vermrm daha iyi gidiyordu birde olculerimi yaziyordum incelme yapiyordu.sirt bolgem yagliydi duzlesti sayesinde ama birakip yuruyuslere gecince fark olmadi ve terlemiyorum bile .
Ben leslie yaparken su siseside aliyorum ellerime .

Anladım canım dışarda yuruyus sınırlı tabi leslide yaptıgımız seyleri yapamıyoruz ve ağırlık kalori yakımında etkiliymiş bende yeni ögrendim ve bugün ayak bileklerime agırlık takarak yaptım yorduda baya.
Dışarda yuruyusten cok sıkılıyorum ben ya sevmiyorum hiç .
Bacaklar çalışıtıgı için inceltcek gibime geliyor umutla bekliyorum 1 ay sonra bi pantolonum var ona bakıcam yememe dikkat ediyorum ama öyle agır diyet değil herseyden yiyorum saatlerime ve bol suyuma dikkat ediyorum.
Bacaklarda nasıl bi incelme yasadın canım

Bacaklarim zaten cok kalin degil gibi geliyor bana.belkide sorunlu bolge olarak hic gormedim.selulitlerimin azaldigini farkettim ve sımsıki oldular .cok zayiflamadim 76 dan 70e dustum ama sporun etkisiyle 10 kilo vermis gibi hissediyorum.
Panyolonlarimin beli bol geliyor 9 senedir ilk kez kemer takiyorum.sutyenlerim bol geliyor askisiz tene yapisanlardan kullaniyodum artik tutmuyo aski takiyorum.sirt ve bel bolgem cok farketti.
Ben leslie yaptiktan sonra 15 dk egzersizde yapiyodum.egzersizlere devam ediyorum hala
Burda topice uyeyim arkadaslarimizla uyarilarimizi yapiyoruz bu cok motive ediyor.ben diyetisyene gidip biraktim cunku hazir menu veriyodu bu beni cok zorladi.simdi evde ne yaptiysam ufak porsiyon yiyorum salatam yogurdum yumurtam bunlari eksik etmiyorum.diyetten ziyade yasam seklimi degistirdim eskiden aburcuburla kahvalti yapardim :rolleyes: vermeyi hedefledigim 10 kg var islh kisa kadar verecem

Son düzenleme:
Bacaklarim zaten cok kalin degil gibi geliyor bana.belkide sorunlu bolge olarak hic gormedim.selulitlerimin azaldigini farkettim ve sımsıki oldular .cok zayiflamadim 76 dan 70e dustum ama sporun etkisiyle 10 kilo vermis gibi hissediyorum.
Panyolonlarimin beli bol geliyor 9 senedir ilk kez kemer takiyorum.sutyenlerim bol geliyor askisiz tene yapisanlardan kullaniyodum artik tutmuyo aski takiyorum.sirt ve bel bolgem cok farketti.
Ben leslie yaptiktan sonra 15 dk egzersizde yapiyodum.egzersizlere devam ediyorum hala
Burda topice uyeyim arkadaslarimizla uyarilarimizi yapiyoruz bu cok motive ediyor.ben diyetisyene gidip biraktim cunku hazir menu veriyodu bu beni cok zorladi.simdi evde ne yaptiysam ufak porsiyon yiyorum salatam yogurdum yumurtam bunlari eksik etmiyorum.diyetten ziyade yasam seklimi degistirdim eskiden aburcuburla kahvalti yapardim :rolleyes: vermeyi hedefledigim 10 kg var islh kisa kadar verecem

Ne güzel benimde öyle aman aman kalınlıkta değiller ama incelsin istiyorum ya kafayı taktım öyle böyle değil. Birde sebebi şu basenlerim var çok devasa olmasada arkadan popom geniş duruyor haliyle bacaklarımı kısa ve kalın gösteriyor. 6 kg vermişsin çok güzel ben kg veremiyorum durdu resmen. Aylardır tartı aynı anlamadım.
Verirsin inşallah canım bak ne güzel leslie yapıp faydasını görenlerdensin..
Bende 6bucuktan önce esmerle bulgurla yapılmış yalancı sulu köfte yedim ekmeksiz ve dahada yemem bu aksam sadece su ve yeşilçay siyah cay falan ..
Bakalım bende fayda görecek miyim.

canım iki haftada hafiften incelmeyi görüyorsun ben iki ay yaptım büyük değişim 1.5 aydan sonra belli oluyor

İnşallah canım ısrarla yapmaya devam ediyorum var mı inceldi dediiğin zamanlardan fotograf görmek isterim :34:
8 Nisanda başladım Leslieye8 Mayısta bakıcam neler olmuş güzel bi değişim görürsem değil 1.5 ay 2.5 ay yaparım o derece istekliyim ya..
Bunları yazan ben aylar öncesine kadar LEslieye çok önyargılıydım derya abla bilir :9::9:

3 fast mile yaptım geldimmm bugün etti 6 mile ama ikisine farklı yaptımmmm ..
Allahım incecik bacaklar ver bana :106:

İnşallah canım ısrarla yapmaya devam ediyorum var mı inceldi dediiğin zamanlardan fotograf görmek isterim :34:
8 Nisanda başladım Leslieye8 Mayısta bakıcam neler olmuş güzel bi değişim görürsem değil 1.5 ay 2.5 ay yaparım o derece istekliyim ya..
Bunları yazan ben aylar öncesine kadar LEslieye çok önyargılıydım derya abla bilir :9::9:

canım kesinlikle göreceksin bende bir hafta olmadı başlayalı hiç foto çekmedim ölçe de almadım bu kez çevreme de söylemedim spor yaptığımı sırf çevrenin yorumlarını merak ediyorum onların yorumunu bekliyorum ben Allah kısmet ederse kesintisiz 2 ay yapmayı düşünüyorum istediğim inceliğe gelince azaltacağım ama hergün platese devam edeceğim mari winsor un videosune

leslie yi hiçç bırakma ama hiç :)

Back