• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Elma krom içiyorum fincan bitsin 4 fast mile yapmaya gidicem :):32:

Azarla ablacım canın sağolsun haklısında zaten niye böyleyim bilmiyorum.
Ama tamam bundan sonra daha iyi olacağım :kkk: Çok sağol abla ..
Ebru şallının dvd sini alınca zaten 3 mil leslie 1 saat pilates yapar günü bititiririm. 6 mil falan yapamam o zaman bitkin düşerim ..

Tamam iyi şeyler düşünücem iyi ki varsın derya abla :16:

Hah sacimi yikadim geldim. Benim kadar da kendi isini yapan yoktur, manikür pedikürümü kendim yaparim sacimi kendim boyarim. Evde kücük cocuklar olunca insan zamandan böyle tasarruf ediyor mecburen. Canim sizi anlamiyor degilim, bunlar benim de basimdan gectigi icin sizler yapmayin diyorum. Aylarca kilo vermem durdur da oturup agladim bu yasimda olmayacak bosa caba sarfediyorum diye. Hala da oram düzeliyor baska yerime takiyorum. Bu sabir isi bir günde bu hale gelmedik herhalde degil mi? Sabir göstermezsen basariya ulasamazsin. Bu is icin sihirli bir degnek yok ne yazik ki keske olsaydi.

Hah sacimi yikadim geldim. Benim kadar da kendi isini yapan yoktur, manikür pedikürümü kendim yaparim sacimi kendim boyarim. Evde kücük cocuklar olunca insan zamandan böyle tasarruf ediyor mecburen. Canim sizi anlamiyor degilim, bunlar benim de basimdan gectigi icin sizler yapmayin diyorum. Aylarca kilo vermem durdur da oturup agladim bu yasimda olmayacak bosa caba sarfediyorum diye. Hala da oram düzeliyor baska yerime takiyorum. Bu sabir isi bir günde bu hale gelmedik herhalde degil mi? Sabir göstermezsen basariya ulasamazsin. Bu is icin sihirli bir degnek yok ne yazik ki keske olsaydi.

Aynen ufak çocuk olunca kendi kuaförün kendi yaşam koçun olmak zorundasın. Aynı durumdayım :) Allah bağışlasın hepimizinkini

Aynen ufak çocuk olunca kendi kuaförün kendi yaşam koçun olmak zorundasın. Aynı durumdayım :) Allah bağışlasın hepimizinkini

Aynen canim amin. Pasakli pasakli gezemiyecegimize göre yapacagiz mecburen bir yolunu bulup. Gerci cocugu olmayip yapmayanlar da var ama... Bosverelim onlari.

Walk Away the Pounds with Leslie Sansone - 4 Mile - Super Challenge

Bunu yaptım ama sanki çok etkili değilmiş gibi geldi bana ne dersiniz ? Sıkıldım da üstelik simsiyah giyinmişler pek eğlencelide değildi :)
Değişiklik olsun diye yapayım dedim hergün farklı yapıyorum çünkü.

3 mil weight loss sanki daha etkili :26:

Youtube değilde farklı linkleriniz varmı indirebilceğim ?

ay bilmiyorum ya sanki motivasyonumu düşürmek için elimden geleni yapıyor gibiyim kendime sinir oluyorum :5:

Kaç kilo fazlan var canım sıkıntı yapma zamanla kilolarımızdan kurtulacağız inş. Sende daha yeni evlisin 1 yıl olmamış ben evlendikten sonra 6 kilo aldım :30:

Çok beceriklisin abla maşallah ben seni türkiyede yaşıyor sandım yurtdışındaymışsın ne güzel :)
Çok haklısın abla bende farkındayımda herşeyin işte takıyoruz malesef.

Anahtar sabır ,, sabreden derviş muradına ermiş diye boşuna dememişler .. :16:

Walk Away the Pounds with Leslie Sansone - 4 Mile - Super Challenge

Bunu yaptım ama sanki çok etkili değilmiş gibi geldi bana ne dersiniz ? Sıkıldım da üstelik simsiyah giyinmişler pek eğlencelide değildi :)
Değişiklik olsun diye yapayım dedim hergün farklı yapıyorum çünkü.

3 mil weight loss sanki daha etkili :26:

Youtube değilde farklı linkleriniz varmı indirebilceğim ?

evet canim o cok yavas. vDownload.eu diye bir site var oraya leslie sansone diye yazarsan baska videolari da cikiyo.

Kaç kilo fazlan var canım sıkıntı yapma zamanla kilolarımızdan kurtulacağız inş. Sende daha yeni evlisin 1 yıl olmamış ben evlendikten sonra 6 kilo aldım :30:

Canım benim kilom fazla değil ama 3 kg vermek istiyorum. Kilodan çok bacaklarımın incelmesini basenlerimin incelmesini popomun az daha küçülmesini istiyorum. Diyetle gitmiyor çünkü hareket şart.
Bende evlendikten sonra aldım işte evlenmeden önce 50 51 gidip geliyordum. 50 51kende bacaklarım çok ince sayılmazdı 36 beden giydiğim halde şimdi inceltmekte istiyorum.

evet canim o cok yavas. vDownload.eu diye bir site var oraya leslie sansone diye yazarsan baska videolari da cikiyo.

Yanılmamışım :)
Tamam abla bakıyorum hemen sağol.

Bu arada walk off 10 pounds 3 mil hakkında ne düşünüyorsun ?
Ekiliymiş diye okudum ama hiç yapmadım belkide dün bana tavsiye ettiklerinin arasındaydı ama malesef indiremedim.
Bakayım dediğin sitede var mı ?

Canım benim kilom fazla değil ama 3 kg vermek istiyorum. Kilodan çok bacaklarımın incelmesini basenlerimin incelmesini popomun az daha küçülmesini istiyorum. Diyetle gitmiyor çünkü hareket şart.
Bende evlendikten sonra aldım işte evlenmeden önce 50 51 gidip geliyordum. 50 51kende bacaklarım çok ince sayılmazdı 36 beden giydiğim halde şimdi inceltmekte istiyorum.

3 kg problem degil sporla zaten vücudun forma girecek o farki anlamayacaksin. Yine kendimden örnek vereyim ben 50 kg filanken giydigim seyleri simdi giyebiliyorum cünkü vücut sikilasti sporla.

Takıntı haline getirmeden yavaş yavaş incelirsin canım sporu kendine külfet haline getirme eğlence olarak düşün:34:

Burdakilerin hepsini indirmişim abla ben :1:

3 kg problem degil sporla zaten vücudun forma girecek o farki anlamayacaksin. Yine kendimden örnek vereyim ben 50 kg filanken giydigim seyleri simdi giyebiliyorum cünkü vücut sikilasti sporla.

3 5 kg lafın gelişi dedim abla ama 5 hatta 6 versem hiç fena olmaz.İnşallah dediğin gibi olacak.
Evet bende o farkı callanetics sporunda yaşadım. Giyemediğim şeyleri kilo vermediğim halde onu yaparak giydim.
Bi süre leslie yapıcam sonra callaneticside katıcam tekrar hayatıma.

Takıntı haline getirmeden yavaş yavaş incelirsin canım sporu kendine külfet haline getirme eğlence olarak düşün:34:

Tamam canım çok sağolun insana çok iyi geliyorsunuz gerçekten.

Çok beceriklisin abla maşallah ben seni türkiyede yaşıyor sandım yurtdışındaymışsın ne güzel :)
Çok haklısın abla bende farkındayımda herşeyin işte takıyoruz malesef.

Anahtar sabır ,, sabreden derviş muradına ermiş diye boşuna dememişler .. :16:

Naçizane bende fikir belirtmek istedim izninizle bu konuda gerçekten sabırlı olmak gerekli ben senin callan topiğindede mesajlarını hatırlıyorum ordada bir sabırsızlık söz konusu idi hatırladığım kadarıyla :)Ben sporla kk sayesinde tanıştım ilk önce jillianın videolarını yaptım gerçekten çok faydalı oldu süper şekillendirdi vücudu ama ramazandı tatildi derken bırakınca eski halime döndüm 2 ay sonra sonra callan merak sardım onu denedim o da devam edince gerçekten sıkılaşmada etkili ama kilo verme konusunda faydası olmadı .Sonra burdan özellikle deryanın mesajlarından leslie farkettim başta mantıklı gelmedi ama sonra televizyon izlerken yapılabildiği için işime geldi başladım.İki çocukla çalışırken spora vakit ayırmak çok zor çünkü.Devam ettikçe de benim sıkıntım üst taraftaydı gerçekten inceldiğimi farkediyorum sıkıntılı olan bölge neredeyse ordan gidiyor sanırım ilk önce .Ama süreklilik şart sıkılmamak içinde birden çok yüklenmek mantıklı değil gerçekten bir süre sonra sıkıyor.Hiç bir zamanda hayatımızdan çıkarmamalıyız sporu en azında haftada 2-3 gün ayırmalı insan sizlerin çoğunun yaşı genç sanırım ama 35 ten sonra ve doğumlardan sonra daha zor oluyor kilo vermek onun şimdiden dengelemek ve spora alışmak çok iyi olur sizler için..

Naçizane bende fikir belirtmek istedim izninizle bu konuda gerçekten sabırlı olmak gerekli ben senin callan topiğindede mesajlarını hatırlıyorum ordada bir sabırsızlık söz konusu idi hatırladığım kadarıyla :)Ben sporla kk sayesinde tanıştım ilk önce jillianın videolarını yaptım gerçekten çok faydalı oldu süper şekillendirdi vücudu ama ramazandı tatildi derken bırakınca eski halime döndüm 2 ay sonra sonra callan merak sardım onu denedim o da devam edince gerçekten sıkılaşmada etkili ama kilo verme konusunda faydası olmadı .Sonra burdan özellikle deryanın mesajlarından leslie farkettim başta mantıklı gelmedi ama sonra televizyon izlerken yapılabildiği için işime geldi başladım.İki çocukla çalışırken spora vakit ayırmak çok zor çünkü.Devam ettikçe de benim sıkıntım üst taraftaydı gerçekten inceldiğimi farkediyorum sıkıntılı olan bölge neredeyse ordan gidiyor sanırım ilk önce .Ama süreklilik şart sıkılmamak içinde birden çok yüklenmek mantıklı değil gerçekten bir süre sonra sıkıyor.Hiç bir zamanda hayatımızdan çıkarmamalıyız sporu en azında haftada 2-3 gün ayırmalı insan sizlerin çoğunun yaşı genç sanırım ama 35 ten sonra ve doğumlardan sonra daha zor oluyor kilo vermek onun şimdiden dengelemek ve spora alışmak çok iyi olur sizler için..

Utandım şimdi :17: Evet ben malesef çok sabırsız bi insanım.
Evet 25 yaşımdayım haklısın bundan sonra daha sabırlı olmaya gayret edicem.
Benimde niyetim o işte şimdilik planda bebek yok ama bende vücudumu tamamen istediğim şekle sokmak istiyorum hamile kaldıgım zaman nasılsa üstüne kilo ekleniyor.. Hep istediğim şey var çıtır bi anne olmak :17:
yorumun için teşekkür ederim :)

Cok haklisin canim özellikle leslie gibi kardio calismalari zaten haftalik programin olmazsa olmazlari. Ben sürekli okuyorum bu konuda ünlülerin programlarina da baktigimda hep haftanin 3-6 günü kardio 3 gün bölgesel ya da yoga, pilates gibi calismalar yapiyorlar. Tabii onlarin beslenme düzenine uymak bizler icin imkansiz neredeyse ama spor hep bu düzende. Kardio vazgecilmez cünkü kilomuzu koruyoruz, siskinlikler gidiyor ve metabolizmamizi hizlandiriyor. Aslinda bizler kendi kafamizda karmasiklastiriyoruz her seyi. Leslie yaparken zaten bölgesel agirlikli videolari da var, eline ayagina agirligini taktin mi al sana bölgesel calisma. Hepsi bir arada.

Walk off 10 pounds 3 mil ve 4 really big miles .. Bunlar eksik dosyamda ..
Bunlara ihtiyacım var elinde olan varsa indirebileceğim linkini paylaşırsa sevinirim teşekkürler :16:

Back