• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Günaydin kizlar. Bugün hem evde hem disarda islerim var leslie yapabilirmiyim bilmiyorum. Belki kisa bir videosunu yaparim.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar Dün akşam yorgun olmama rağmen 3 mil yaptım. tartıldım 62,3 kiloyum yani 2 kilo vermişim çok şükür :16::32:

ne kadar zamandır yapıyordum ve diyet falan yapıyor musun canım

2,5 haftadır leslie yapıyorum canım çok dikkat etmiyorum aslında ama ekmeği azalttım. :34: devam edeceğim ama bacaklarım ve basenlerim eriyene kadar tempolu yapmayı düşünüyorum :8:

2,5 haftadır leslie yapıyorum canım çok dikkat etmiyorum aslında ama ekmeği azalttım. :34: devam edeceğim ama bacaklarım ve basenlerim eriyene kadar tempolu yapmayı düşünüyorum :8:

çok iyi ya harika
bu sürede bacak basende incelme oldu değil mi ölçüm yapmışmıydın

Merhaba leslieciler :)

Bende daha yeni kahvalltı yaptım 1 dilim ekmeğin yarısı çok ufak tam bugday ekmeği.. domates salatalık zeytin peynir biber 2 3 sucuk kızartması yedim şimdi çay içiyorum.
Sonra leslie yapacagım bugün hızlı 4 mile düşünüyorum.

Son düzenleme:
Yapmadım ama fark ediyorum kıyafetlerimi giyerken daha rahatım :9:

Ne güzel canım ya 2.5 hafta olmasına ragmen iyi sonuç bırakmadan devam et :)
Ben daha 1 haftayı doldurmadım 1 ay falan geçince hala incelmemiş olursa bacaklarım kahrolurum :26:

6 gün mü oldun cnaım aynı zamanda mari winsor yapıyorsun dimi ?
Bende bugünden itibaren başlamayı düşünüyorum mari ye :6:

evet canım leslie 6 mari 5. günüm
kesinlikle başla mari de çok etkili bacak için

bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten mi bacaklarımda bir toparlanma var bilemedim daha güzel görünüyorlar
gerçi şimdi erken 2 hafta sonra falan kesin bir sonuç yazacağım buraya

Ben daha 1 haftayı doldurmadım 1 ay falan geçince hala incelmemiş olursa bacaklarım kahrolurum :26:

canım umutsuz olma kesinlikle incelecekler o bacaklar
diyorum ya benimkiler genetik hiç incelmeyen bacaklar geçer sene incelmişlerdi en fazla iki ay yapmıştım oda çok düzenli değildi bile yapmam

kızlar birde ben artık hiç durduğum yerde durmuyorum sürekli hareket halindeyim
tv izlerken ayakta dururken sürekli ileri geri bir o yana bir bu yana halindeyim
özellikle tv dizi izlerken sırt üstü uzanıp bacaklarımı karnıma doğru katlıyorum açıp kapatıyorum falan filan işte :))

evet canım leslie 6 mari 5. günüm
kesinlikle başla mari de çok etkili bacak için

bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten mi bacaklarımda bir toparlanma var bilemedim daha güzel görünüyorlar
gerçi şimdi erken 2 hafta sonra falan kesin bir sonuç yazacağım buraya

olabilir canım toparlama yansımış olabilir ben bi dönem callanetics yaptım 5.6. günde farketmiştim incelmeyi.
o programada hayranım çok güzel etki ediyor ama derinden derindn gözle görülmüyor o kadar pantolonlardan anlamıştımve çevrem incelmişsin demişti. ama kg verdirmiyor işte sıkılaştırıyor. leslie ile iç bcaklarımında erimesini istiyorum bakalım istediğim gibi olursam call yapıp sıkılasacaım.

canım umutsuz olma kesinlikle incelecekler o bacaklar
diyorum ya benimkiler genetik hiç incelmeyen bacaklar geçer sene incelmişlerdi en fazla iki ay yapmıştım oda çok düzenli değildi bile yapmam

inşallah canım ya sadece bacaklar değilde basenimin popomunda biraz kucuklmesini istiyorum.benim annemin kalındır bacakları basenlidir tabi ama annem hayatında hiç spor yapmamıs ..
düzenli inatla yapıcam çok istiyorum ya :2:

arkadan şöyle gözükmesini istiyorum
versace-bayan-kot-pantolon.jpg

kızlar birde ben artık hiç durduğum yerde durmuyorum sürekli hareket halindeyim
tv izlerken ayakta dururken sürekli ileri geri bir o yana bir bu yana halindeyim
özellikle tv dizi izlerken sırt üstü uzanıp bacaklarımı karnıma doğru katlıyorum açıp kapatıyorum falan filan işte :))

Yılmak yok :kkk::kkk::kkk:

Canım çok bariz bir incelme olmayabilir belki ama mutlaka vücudumuzda toparlanma olur. ben 2 yıl önce 2,5 ay yaptım eşimle o zaman evli değildik askerden gelmişti şaşırmıştı :53:

rihannanın 2 fotografını paylaşacaım nasıl oluyorda kalınken böyle inceldi bacakları bu aralar yine kalın .. sürekli değişiyorlar ya 2.halindeki gibi olsa bacaklarım çok sevinirim :21:

$Rihanna-Stone-Washed-Jeans.jpg
$Rihanna+Skinny+Jeans+Dress.jpg

Canım çok bariz bir incelme olmayabilir belki ama mutlaka vücudumuzda toparlanma olur. ben 2 yıl önce 2,5 ay yaptım eşimle o zaman evli değildik askerden gelmişti şaşırmıştı :53:

ay bilmiyorum ya sanki motivasyonumu düşürmek için elimden geleni yapıyor gibiyim kendime sinir oluyorum :5:

ay bilmiyorum ya sanki motivasyonumu düşürmek için elimden geleni yapıyor gibiyim kendime sinir oluyorum :5:

Evet aynen öyle yapiyorsun canim ablan olarak biraz azarlayayim simdi seni. Bak sacimi boyadim kafamda boyalar var hala. Leslie ye basladin devam et sakin sakin öyle günde 6 mil filanda yapma. Istiyorsan leslienin arkasindan kisa bacak videolari ya da pilates de yap yeter. Bir iki ay disini sik sabir et sonra farki zaten göreceksin. Bu telasla yaparsan zaten yaptigindan da bir fayda görmezsin.

Evet aynen öyle yapiyorsun canim ablan olarak biraz azarlayayim simdi seni. Bak sacimi boyadim kafamda boyalar var hala. Leslie ye basladin devam et sakin sakin öyle günde 6 mil filanda yapma. Istiyorsan leslienin arkasindan kisa bacak videolari ya da pilates de yap yeter. Bir iki ay disini sik sabir et sonra farki zaten göreceksin. Bu telasla yaparsan zaten yaptigindan da bir fayda görmezsin.

Azarla ablacım canın sağolsun haklısında zaten niye böyleyim bilmiyorum.
Ama tamam bundan sonra daha iyi olacağım :kkk: Çok sağol abla ..
Ebru şallının dvd sini alınca zaten 3 mil leslie 1 saat pilates yapar günü bititiririm. 6 mil falan yapamam o zaman bitkin düşerim ..

Tamam iyi şeyler düşünücem iyi ki varsın derya abla :16:

Back