merhaba ablacım nasılsın.abla diyorum kusura bakma yaşın benden büyükmüş ondan bende 2 gündür yapamıyorum misafirlerim vardı şimdi yapacağım yapmadan bir bakıyım dedim.tebrik edrim seni devam ediyosun güzel şekilde inşalah bende senin gibi olurum çok azimliyim bende kilo vericem inşallah.ha buarada çok geçmiş olsun allah acil şifa versin hepinize
kızlar bende başlamak istiyorum ne yapmamı tavsiye edersiniz başlanğıç için:26:
Merhaba arkadaşlar sabah 20 dk bölgesel yaptım akşam da 4 fast mil yaptım çok yoruldum
Derya abla bana yardımcı olursan çok sevinirimşimdi ben geçen hafta tartıldım 69,7 kilo geldim. 65 kg olmak istiyorum şimdilik bir de sıkı ve fit bir vücut istiyorum..
Haftanın 6 günü leslie ve bölgesel beni yoruyor.Bir gün leslie bir gün bölgesel yapsam nasıl olur?
Kusura bakma canim daha coluk cocuk gripten yattigimiz icin mesajlari gec görüyorum. Simdi sana söyle söyleyeyim bölgeseli her gün yapma zaten bir gün ara vererek yap ki kaslar dinlensin. Bir gün 2-3 mil leslie ardindan bölgesel, 2. gün leslie, 3. gün 2-3 mil leslie+bölgesel ve ayni sekilde yapabilirsin. Ya da bir gün leslie ertesi gün bölgesel yapabilirsin. Secim senin.
Ne kusuru sen benim kusuruma bakma çok geçmiş olsun bir an önce iyileşCevabın için de teşekkürler bir arada böyle devam edeyim bakalım nasıl olacak..Bir de bu hafta 700 gr daha gitmiş çok sevindim..az da olsa vermek çok güze. Damlaya damlaya göl olur
Kızlar çoook mutluyum bacaklarım 2 cm incelmiş :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?