• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Merhaba, öncelikle hepinizin Dünya Kadınlar Gününü kutlarım :13: 3 gündür Leslie yapıyorum bende bilgi edinmek için gezinirken bu siteye rastladım yeni bilgiler edindim sayenizde tesekkür ederim :75: Leslie bacak bölgesine daha cok etki ediyor , hem bacak hem de karın bölgesi için jillian michaels ın 30 day shred programını tavsiye ederim yapabilenler için zira 27 dakika olmasına ragmen 5 mile e bedeldir :112: Ben 13. günümde ayak bileğimi incitip bırakmak zorunda kalmıştım.Bunu söyleme nedenimde hem bacak hem karın bölgesi calısmak isteyenler için faydalı olabilecegini düşündüm :)

Merhaba, öncelikle hepinizin Dünya Kadınlar Gününü kutlarım :13: 3 gündür Leslie yapıyorum bende bilgi edinmek için gezinirken bu siteye rastladım yeni bilgiler edindim sayenizde tesekkür ederim :75: Leslie bacak bölgesine daha cok etki ediyor , hem bacak hem de karın bölgesi için jillian michaels ın 30 day shred programını tavsiye ederim yapabilenler için zira 27 dakika olmasına ragmen 5 mile e bedeldir :112: Ben 13. günümde ayak bileğimi incitip bırakmak zorunda kalmıştım.Bunu söyleme nedenimde hem bacak hem karın bölgesi calısmak isteyenler için faydalı olabilecegini düşündüm :)

Merhaba, teşekkürler ve geçmiş olsun. Link atabilir misin acaba?

Selam kizlar!!! Bugün hem yürüdüm disarda hem de kuaför islerimi filan hallettim. Insan kendiyle barisinca daha da cok bakimli olmak icin özen gösteriyor. Inanin artik yürüyüse bile ciksam ne giydigime daha cok dikkat ediyorum. Kim ne derse desin biz kadinlar icin dis görünüsümüz cok önemli bir moral kaynagi.

Aynen öyle canım, eskiden amannn deyip tembellik ettiğim şeyler şimdi gözüme kolay ve zevkli geliyor. İnsanın kendini iyi hissetmesi ve güvenle alakası çoktur.

Zener çok teşekkürler attığın linkler için bende bacaklarimi inceltmeye çalışıyorum ve leslie yapıyorum ilk ikisini indirdim ama 3.levelin linkini atmamışsın onu da atabilirmisin rica etsem:))bu arada bugün leslie 3 mil ve 15 dk merdiven inip çıktım

merhaba arkadaşlar :16:
bu program düzenli yapıldığı takdirde daha çok hangi bölgeye etkisi oluyor?
yapan arkadaşlar nası etkileri oldu size ?

merhaba arkadaşlar :16:
bu program düzenli yapıldığı takdirde daha çok hangi bölgeye etkisi oluyor?
yapan arkadaşlar nası etkileri oldu size ?

Bu tüm vücuttaki yaglari yakmaya, kilo vermeye ve tüm vücudu orantili olarak sekillendirmeye yarayan bir calisma canim.

Bu tüm vücuttaki yaglari yakmaya, kilo vermeye ve tüm vücudu orantili olarak sekillendirmeye yarayan bir calisma canim.

cevap verdiğin içi çookk teşekkürlerr :16:
ben jillian shred 30 day yapıyorum 2. leveldeyim. ama benim sorunum daha çok basen kalça olduğu için yetersiz geldi o bölgeye daha çok üst kısma etkili.
o yüzden yanında bunu yapsam mı diye düşündüm sanki daha çok bacak kalça çalıştırıyor gibime geldi :44:
bir de bisürü video su var. hangisini yapmalıyım?
biraz bilgilendirirseniz çookk minnettar kalıcam :54:

Salı günü başlıyorum inşallah.Yarın kayınvalidemi yolcu edip 2 gün annemdeyim sonra devam iyi geliyor leslie :31:

cevap verdiğin içi çookk teşekkürlerr :16:
ben jillian shred 30 day yapıyorum 2. leveldeyim. ama benim sorunum daha çok basen kalça olduğu için yetersiz geldi o bölgeye daha çok üst kısma etkili.
o yüzden yanında bunu yapsam mı diye düşündüm sanki daha çok bacak kalça çalıştırıyor gibime geldi :44:
bir de bisürü video su var. hangisini yapmalıyım?
biraz bilgilendirirseniz çookk minnettar kalıcam :54:

Degistire degistire yap canim her videosunda agirlik verdigi farkli yerler var hepsinden faydalanir hem de bikmazsin. 3 millikler 4 hizli mil sure olarak duzenli yapmaya cok uygun.

Slm kızlar giremiyorum uzun zamandır çok hastayım çünkü. Perşembe den beri yapamıyorum da içim hiç rahat değil :( burada bugun 5itibariyle 72 kg ile devam ediyorum 83 kg ile çıktığım bu yola maşallah bana demi :) 1.hedef doğum öncesi olan 65 kg 27 hazirana kadar 2.hedef ise 58-59 olmak boy 170 olduğu i için olmaz bana 55 felan. Şuan hayal sanki 58 olurum insallah

Son düzenleme:
Slm kızlar giremiyorum uzun zamandır çok hastayım çünkü. Perşembe den beri yapamıyorum da içim hiç rahat değil :( burada bugun 5itibariyle 72 kg ile devam ediyorum 83 kg ile çıktığım bu yola maşallah bana demi :) 1.hedef doğum öncesi olan 65 kg 27 hazirana kadar 2.hedef ise 58-59 olmak boy 170 olduğu i için olmaz bana 55 felan. Şuan hayal sanki 58 olurum insallah

Gecmis olsun canim al benden de o kadar. Dün aksamüstü coluk cocuk hepimiz ateslendik. Daha gecen hafta hastaydim off yaa. Su güzel havalarda yürümek varken gel de yat simdi.

Gecmis olsun canim al benden de o kadar. Dün aksamüstü coluk cocuk hepimiz ateslendik. Daha gecen hafta hastaydim off yaa. Su güzel havalarda yürümek varken gel de yat simdi.

merhaba ablacım nasılsın.abla diyorum kusura bakma yaşın benden büyükmüş ondan bende 2 gündür yapamıyorum misafirlerim vardı şimdi yapacağım yapmadan bir bakıyım dedim.tebrik edrim seni devam ediyosun güzel şekilde inşalah bende senin gibi olurum çok azimliyim bende kilo vericem inşallah.ha buarada çok geçmiş olsun allah acil şifa versin hepinize

Son düzenleme:

merhaba ablacım benı merek edip alakadar olduğun ıçın teşekkür ederim ben bazı sağlık sorunları yüzünden bır sure ara verdım maalesef ama en bu hafta tekrar 2 mille başlamayı düşünüyorum inşallah senı haberdar ederim ablacım çok teşekkürler öpüyorum:54:

Back