Verirsin canim hic merak etme leslie ile kilo vermeyeni görmedim. Simdi ben öncelikle sunu söyleyeyim 43 yasindayim ve basimdan 3 sezaryen gecti bir cocugumu da kaybettim yani 4 kez hamilelik yasadim. Ileri derecede hasimoto hastasiyim yani tiroid bezlerim cok yvas calisiyor dolayisiyla kilo vermem cok zor bir durum. Buna ragmen 14 aydir bilincli olarak spor yapiyorum 10 kg verip eski kiloma dönmeyi basardim cok sükür ve simdi de korumay calisiyorum. Ben cok kardio yaptim yani kardio ne demek leslie, acik havada yürüyüs v.s Yani sira haftanin en az 3 günü bölgesel hareketler yaptim karin bacak ve üst vücut icin. Amacina bagli tamamen. Kilo vereyim yeter diyorsan leslie ile devam et mutlaka verirsin. Benim amacim hem kilo verip hem de sikilasmak ve biraz da kaslarimin güclenmesi oldugu icin hepsini bir arada yürüttüm. Bundan sonra da hayat boyu spora devam etmeyi hedefliyorum. Senin kilo fazlan oldugu icin daha fazla olabilir leslie ile kilo vermen. Düzenli yap yeter. Beslenme olayini sorarsan ben ilk 5 kg da hic dikkat etmedim her seyi yedim. Sonr aKaratay beslenme düzenini incelemeye basladim ve karbonhidratla sekeri ayarlarsam nasil olur dedim. Beyaz makarnayi cok severim kepekli ile degistirdim. Cikolatayi da bitter cikolataya cevirdim. Onun disinda normal yemeklerimi yiyorum zaten cok ekmek yemem, kepekli ekmek aliyorum, sebzemi, etimi meyvemi yiyorum hic ac kalmiyorum. Yani sira ceviz badem findik gibi kuruyemisler de atistiriyorum. Yani ac kalmamiza hic gerek yok aslinda. Sadece yemek düzenimizi ayarlarsak hic bir seyden mahrum kalmadan kilo veriyoruz sporla. Ama tabii yok ben kek, börek, baklava da yiyeyim vazgecemem diyorsan olmuyor. Bir yerden fedakarlik edecegiz elbet.