• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Biraz detay verirsen seni daha rahat yönlendirebiliriz. Kondisyonun nedir, spor gecmisin var mi. Vermek istedigin kilo, v.s.

bu aralar hiç bişey yapmıyorum öncesinde yürüyüş yapıyordum bi beş kilo kadar fazlam var seneye bebek düşünüyorum kilo verip sonrasında korumak istiyorum özellikle göbek bölgesinde fazlam var :5:

Slm kızlar hastalıkla bogusmaya devam ama yinede 3 mil yapıldı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün 5 mile yapıldı.

17. günüm bugün. Arada 2 gün ara verdim, o günler de dışarıda yürüdüm yine 1'er saat. 2 kilo gitti, kaldı 3 kilo. Hedefim nisan 15'de 52 kilo olmak. Bugün önceden belimi sıkan bir pantolunumu giydim, bakayım hala sıkıyor mu diye, sıkmadı çok sevindim :8: Yalnız hala göbeğim var, belimden memnunum ama göbek çok fena, gitmiyooooor... onun için de mekik çekmem gerekiyor sanırım ama çekmiyorum. Bölgesel çalışmaya başlamam lazım. Sadece Leslie ile olmaz. Bu hafta sonu başlayacağım ona da inşallah...

bu aralar hiç bişey yapmıyorum öncesinde yürüyüş yapıyordum bi beş kilo kadar fazlam var seneye bebek düşünüyorum kilo verip sonrasında korumak istiyorum özellikle göbek bölgesinde fazlam var :5:

Yürüyüs gecmisin varsa 3 millik videolarla bir baslamayi deneyebilirsin, bitiremezsen de önemli degil zorlandigin yerde birakir bir dahaki sefer daha fazla yapmaya calisirsin. Göbek cogumuzun derdi canim ama leslie ile yaglar gittikce o kisim da inceliyor. Haftada 3 gün filan da bölgesel hareketler yaparsan bebisin dogmadan forma girersin.

Yürüyüs gecmisin varsa 3 millik videolarla bir baslamayi deneyebilirsin, bitiremezsen de önemli degil zorlandigin yerde birakir bir dahaki sefer daha fazla yapmaya calisirsin. Göbek cogumuzun derdi canim ama leslie ile yaglar gittikce o kisim da inceliyor. Haftada 3 gün filan da bölgesel hareketler yaparsan bebisin dogmadan forma girersin.

teşekkürler canım umarım öyle olur :21: yarın 3 mille başlıyorum o zaman :32:

Merhaba leslieyle kilo vererek forma girmek istiyorum.onceden yuruyus yapiyordum ama artik yapmaya firsat bulamiyorum gecen yil dogum sonrasi kilolarimi vermistim nisan da 53 kiloydum kasim ayina kadar korudum sonrasinda 55 - 56 derken simdi 58 oldum. Hedefim 5 kilo vermek.tekrar hamilelik planliyorum ama once biraz kilolari atmaliyim.leslie 3 mile baslamayi dusunuyorum.

4 Fast mile yaptım regl oldum bugün ondan mıdır nedir karnım kocaman
Bir an önce inse
Herkese iyi geceler

leslie 3 mill ile başladım bugün kızlar :21: iyi hissettim kendimi dışarı çıkamadığımız soguk havalarda yapmak için süper keşke daha önce başlasaymışım :8::8: işe başlayınca da aynen devam etmeliyim :10: biraz da karın egzersizi yaptım bir saat sürdü :8::8:

Derya Abla merhaba, sırf sana bir soru sormak için girdim foruma mesaj atacaktım ama herkes yararlansın bilgilerinden diye mesaj atmadım buraya yazıyorum :)

Jessica smith diye bir bayan var walking workoutları var onun da nasıl tavsiye eder misin ? interval çalışmaları var hııt kardiyo çalışmaları var hoşuma gitti... Leslie 4 fast miles yapıyorum ben biliyorsun ağırlıklarla bile yapabiliyorum yani o kadar kötü kondüsyonum yok. Artık aynı videoyu yapmak sıkmaya başladı beni.

Leslie sansone'u gerçek hayatta görme şansım olsa teşekkür edeceğim. Benim gibi tembeli spora alıştırdı kondüsyonumu arttırdı spor yapmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu anlamamı sağladı.. Herkes yapsın çok güzel çok sağlıklı :)

Cevap için şimdiden teşekkürler.

Derya Abla merhaba, sırf sana bir soru sormak için girdim foruma mesaj atacaktım ama herkes yararlansın bilgilerinden diye mesaj atmadım buraya yazıyorum :)

Jessica smith diye bir bayan var walking workoutları var onun da nasıl tavsiye eder misin ? interval çalışmaları var hııt kardiyo çalışmaları var hoşuma gitti... Leslie 4 fast miles yapıyorum ben biliyorsun ağırlıklarla bile yapabiliyorum yani o kadar kötü kondüsyonum yok. Artık aynı videoyu yapmak sıkmaya başladı beni.

Leslie sansone'u gerçek hayatta görme şansım olsa teşekkür edeceğim. Benim gibi tembeli spora alıştırdı kondüsyonumu arttırdı spor yapmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu anlamamı sağladı.. Herkes yapsın çok güzel çok sağlıklı :)

Cevap için şimdiden teşekkürler.

Jessica smith in birkac videosunu ben denedim canim, degisiklik olsun diye denenebilir tabii. Dogrusunu söylemek gerekirse beni bunaltti leslie daha eglenceli geliyor. Ama cok büyük bir fark yok tabii iki calisma arasinda. Keyfine göre degistire degistire yap tabii, önemli olan bikmadan devamlilik saglamak.

kızlar leslie gögüs bölgesinde küçülme ve sıkılaşma saglıyo mu :26:
Ben kendimden ornek verirsem sirtin yan tarafindaki yaglar gittigi icin o bolge de toparlandi. 40 t sort bedeninden 38e indim. Ancak yine de gogus kaslarini kuvvetlendirecek hareketleri ihmal etme ki gogsunde sarkma olmasin. Yag giderken her taraftan gidiyor maalesef.

bu sabah 4 fast mil ve 10 min booty yaptım.

ve bugün diyete ve spora başlayalı tam 1 ay oldu,
8.100 gr gitti.

şunu da söylemeliyim,
5kg civarı ilk haftalarda gitti, sonra yavaşladı.

daha yolum çok uzun, şu h.sonları da dikkat edebilsem iyi olacak ama, olmuyor işte.

sabah yulaf sut muz yenıldı sonra 9da spora gidildi.

sporda 1 saat yurume , yarım saat bısıklet, yarım saat agırlık calısması yapıldı :))

eve gelındı tavuk ve salata yendı. sımdıde afıyetle yesıl cayımı ıcıyorum hihihi :))

2. günüm bugün leslie 3 mill yaptım :21: hava yagmazsa çarsıya da yürüyerek gidecem 40 dk. :8:

Merhaba kızlar
Dün de yapamadım bugün şe yapamayacağım büyük ihtimalle
Çünkü esnemekten gözümden yaş geliyor resmen
Çok yorgun ve uykusuzum
Bu hafta hem kilo aldım hem de spor yapamadım fazla
Üstelik regl oldum karnım bildiğiniz davul

Back