Hepimizin Kadinlar günü kutlu olsun arkadaslar!!!
Merhaba, öncelikle hepinizin Dünya Kadınlar Gününü kutlarım :13: 3 gündür Leslie yapıyorum bende bilgi edinmek için gezinirken bu siteye rastladım yeni bilgiler edindim sayenizde tesekkür ederimLeslie bacak bölgesine daha cok etki ediyor , hem bacak hem de karın bölgesi için jillian michaels ın 30 day shred programını tavsiye ederim yapabilenler için zira 27 dakika olmasına ragmen 5 mile e bedeldir :112: Ben 13. günümde ayak bileğimi incitip bırakmak zorunda kalmıştım.Bunu söyleme nedenimde hem bacak hem karın bölgesi calısmak isteyenler için faydalı olabilecegini düşündüm :)
Selam kizlar!!! Bugün hem yürüdüm disarda hem de kuaför islerimi filan hallettim. Insan kendiyle barisinca daha da cok bakimli olmak icin özen gösteriyor. Inanin artik yürüyüse bile ciksam ne giydigime daha cok dikkat ediyorum. Kim ne derse desin biz kadinlar icin dis görünüsümüz cok önemli bir moral kaynagi.
Merhaba, teşekkürler ve geçmiş olsun. Link atabilir misin acaba?
Merhaba, teşekkürler ve geçmiş olsun. Link atabilir misin acaba?
Tabiki level 1,level2 ve level3 olmak üzere 3seviyede , her seviye 10 ar gün yapılıyor toplamda 30 gün olmuş oluyor.
Level1 , http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
Level 2, http://www.youtube.com/watch?v=yi5mdHCN81c
Teşekkürler canım.
Zener çok teşekkürler attığın linkler için bende bacaklarimi inceltmeye çalışıyorum ve leslie yapıyorum ilk ikisini indirdim ama 3.levelin linkini atmamışsın onu da atabilirmisin rica etsem:))bu arada bugün leslie 3 mil ve 15 dk merdiven inip çıktım
merhaba arkadaşlar
bu program düzenli yapıldığı takdirde daha çok hangi bölgeye etkisi oluyor?
yapan arkadaşlar nası etkileri oldu size ?
Bu tüm vücuttaki yaglari yakmaya, kilo vermeye ve tüm vücudu orantili olarak sekillendirmeye yarayan bir calisma canim.
cevap verdiğin içi çookk teşekkürlerr
ben jillian shred 30 day yapıyorum 2. leveldeyim. ama benim sorunum daha çok basen kalça olduğu için yetersiz geldi o bölgeye daha çok üst kısma etkili.
o yüzden yanında bunu yapsam mı diye düşündüm sanki daha çok bacak kalça çalıştırıyor gibime geldi :44:
bir de bisürü video su var. hangisini yapmalıyım?
biraz bilgilendirirseniz çookk minnettar kalıcam
Slm kızlar giremiyorum uzun zamandır çok hastayım çünkü. Perşembe den beri yapamıyorum da içim hiç rahat değilburada bugun 5itibariyle 72 kg ile devam ediyorum 83 kg ile çıktığım bu yola maşallah bana demi :) 1.hedef doğum öncesi olan 65 kg 27 hazirana kadar 2.hedef ise 58-59 olmak boy 170 olduğu i için olmaz bana 55 felan. Şuan hayal sanki 58 olurum insallah
Gecmis olsun canim al benden de o kadar. Dün aksamüstü coluk cocuk hepimiz ateslendik. Daha gecen hafta hastaydim off yaa. Su güzel havalarda yürümek varken gel de yat simdi.
Gecmis olsun canim al benden de o kadar. Dün aksamüstü coluk cocuk hepimiz ateslendik. Daha gecen hafta hastaydim off yaa. Su güzel havalarda yürümek varken gel de yat simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?