• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
merhaba ablacım nasılsın.abla diyorum kusura bakma yaşın benden büyükmüş ondan bende 2 gündür yapamıyorum misafirlerim vardı şimdi yapacağım yapmadan bir bakıyım dedim.tebrik edrim seni devam ediyosun güzel şekilde inşalah bende senin gibi olurum çok azimliyim bende kilo vericem inşallah.ha buarada çok geçmiş olsun allah acil şifa versin hepinize

Sagol canim olsun da baslayayim spora bir an önce. Daha bahar temizligim yarim kaldi. Yapin yapin sporla basarisiz olmaniz mümkün degil. Biraz da yediginizi ictiginizi dengelediniz mi tamamdir.

Ben de bu gün baya çalıştım sabah 4 mil leslie ardından ender Saraç saat 12 ve 4 te de 40 ar dk yürüdüm inş yarın sabah tartı hakkımı verir:)herkes e iyi geceler

merhaba arkadaşlar,
haftasonları benim için biraz sıkıntılı geçiyor,
spor yapamıyorum,
yemeği de kaçırıyorum.

neyse artık h.içi telafi ediyorum allahtan.

bu sabah 4 mil ve 10 min booty yaptım.

kızlar bende başlamak istiyorum ne yapmamı tavsiye edersiniz başlanğıç için:26:

Biraz detay verirsen seni daha rahat yönlendirebiliriz. Kondisyonun nedir, spor gecmisin var mi. Vermek istedigin kilo, v.s.

Merhaba arkadaşlar sabah 20 dk bölgesel yaptım akşam da 4 fast mil yaptım çok yoruldum:27:

Derya abla bana yardımcı olursan çok sevinirim :16: şimdi ben geçen hafta tartıldım 69,7 kilo geldim. 65 kg olmak istiyorum şimdilik bir de sıkı ve fit bir vücut istiyorum..

Haftanın 6 günü leslie ve bölgesel beni yoruyor.Bir gün leslie bir gün bölgesel yapsam nasıl olur?

Isınma, Ender Saraç'ın hareketleri (sayı olarak bazıları 3-4 katı fazla setler halinde), Laslie rock and tone yapıldı bugün. :8:

okulumdan dolayı ara vermiştim bende 1 hafta kadar ve yine başlıyorum havalar ısınsın yürüyerek gidip gelicem okulada :8: leslie yaklaşık 1 ay yaptım ve inanın faydasını gördüm birazda yemeden kestim ve şuan 4 kilo verdim sizde başarabilirsiniz isteyin yeter:52::32::33::34:

günaydın 3hit radionun 2 mile kadarını yaptım kızım mızmızlık yaptı 15 gündür yapamamıştım ama yine de 2 kilo gitti aynen devam yapabildiğim kadar yapacağım aşırı halsizim ama olsun:31:

Merhaba arkadaşlar sabah 20 dk bölgesel yaptım akşam da 4 fast mil yaptım çok yoruldum:27:

Derya abla bana yardımcı olursan çok sevinirim :16: şimdi ben geçen hafta tartıldım 69,7 kilo geldim. 65 kg olmak istiyorum şimdilik bir de sıkı ve fit bir vücut istiyorum..

Haftanın 6 günü leslie ve bölgesel beni yoruyor.Bir gün leslie bir gün bölgesel yapsam nasıl olur?

Kusura bakma canim daha coluk cocuk gripten yattigimiz icin mesajlari gec görüyorum. Simdi sana söyle söyleyeyim bölgeseli her gün yapma zaten bir gün ara vererek yap ki kaslar dinlensin. Bir gün 2-3 mil leslie ardindan bölgesel, 2. gün leslie, 3. gün 2-3 mil leslie+bölgesel ve ayni sekilde yapabilirsin. Ya da bir gün leslie ertesi gün bölgesel yapabilirsin. Secim senin.

merhabalar,
bir çok arkadaş hastalıklarla uğraşıyormuş, herkese çok geçmiş olsun.
sağlık çok önemli, yapamadık diye üzülmeyin, toparlanınca hep beraber devam ederiz.

ben de sanırım adet olacağım, iştahıma engel olamıyorum,
ve kendimi çok bitkin hissediyorum.
bugün 3 fast yaptım.

Kusura bakma canim daha coluk cocuk gripten yattigimiz icin mesajlari gec görüyorum. Simdi sana söyle söyleyeyim bölgeseli her gün yapma zaten bir gün ara vererek yap ki kaslar dinlensin. Bir gün 2-3 mil leslie ardindan bölgesel, 2. gün leslie, 3. gün 2-3 mil leslie+bölgesel ve ayni sekilde yapabilirsin. Ya da bir gün leslie ertesi gün bölgesel yapabilirsin. Secim senin.

Ne kusuru sen benim kusuruma bakma çok geçmiş olsun bir an önce iyileş :38: Cevabın için de teşekkürler bir arada böyle devam edeyim bakalım nasıl olacak..Bir de bu hafta 700 gr daha gitmiş çok sevindim..az da olsa vermek çok güze. Damlaya damlaya göl olur:1:

Ne kusuru sen benim kusuruma bakma çok geçmiş olsun bir an önce iyileş :38: Cevabın için de teşekkürler bir arada böyle devam edeyim bakalım nasıl olacak..Bir de bu hafta 700 gr daha gitmiş çok sevindim..az da olsa vermek çok güze. Damlaya damlaya göl olur:1:

Sagol canim. 700 gr kücümseme. Ikisini bir arada götürmek en iyisi dogru orantiyi kurup. Kardio yag yakmamizi kilo vermemizi kolaylastirirken diger calismalar sikilasmayi ve kaslarimizin güclenmesini sagliyor ki güclü kas arti yag yakimi demek.

Bende sabah 3 mil leslie yaptım şimdi de plates bacak hareketleri yapıcam yarım saat sonra da Ender Saraç hareketlerini yapıcam akşam da ip atliycam 250 tane

Back