Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sabah 4 fast mil ve 10 min booty yaptım.
ve bugün diyete ve spora başlayalı tam 1 ay oldu,
8.100 gr gitti.
şunu da söylemeliyim,
5kg civarı ilk haftalarda gitti, sonra yavaşladı.
daha yolum çok uzun, şu h.sonları da dikkat edebilsem iyi olacak ama, olmuyor işte.
Herkese gunaydin. Daha tamamen duzelemedim ama simdi kizimla kisa ve temposuz bir yuruyus yapacagiz. Boyle agir agir baslayacagim hareket etmeye iyice iyilesene kadar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok geçmiş olsun ablacım iyi bak kendine
Sagol canim ben bakiyorum da cocuklar okuldan virus getirip duruyorlar. Senin nasil gidiyor devam ediyor musun?
Tebrik ederim çok güzel kilo vermişsiniz . Kaç kilodan indiniz acaba özel değilse yazar mısınız?
4 fast miles yaptım ben de şimdi..
yeniden başladım ablacım biliyorsun ben sıkılaşmana dan çok kılo kaybına bakıyorum ve 129.3 olmuşum umarım devamı gelecek leslie ile
Merhaba arkadaşlar leslie indirebileceğimizz yer var mi acaba kotam her gün video izlememe müsaade etmiyor
Teşekkürler bi deneyeyimBen youtube cathcer diye bir program indirdi oglum istedigim videoyu indiriyorum onunla. Baska programlar da olabilir.
Cok seviniyorum inan sen kilo verdikce. Insallah yaza kadar 100 kg altini gorursun. Yeterince fit hissedince bir mil arttirabilir daga hizli videolarini deneyebilirsin.
Youtube a video indirme yaz. Orada bir video var. Youtube dan nasıl video indiriliyor onu açıklıyor. Ben bu yöntemle rahatlıkla indiriyorumBen youtube cathcer diye bir program indirdi oglum istedigim videoyu indiriyorum onunla. Baska programlar da olabilir.
Canım takipteyim. Umarım en kısa zamansa dilediğin kiloya inersinçok teşekkür ederim ablacım destegıne umarım oyle olur bende çok istiyorum yaza 2 li rakamlara düşmeyi