• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
selam kızlar bugün 2 mil leslie +10dk kolları çalıştırdım 10 dk buns çalıştım..

İnşaAllah ben de yaza kadar 65 olurum..

Isınma, 85 düz mekik, 30ters mekik, 30+30=60 yan makas, 60 havada pedal çevirme, 25+25=50 bacak geri atma, 50 sopa omuzda hareket, 20.45 dk lık leslie yapıldı.

ii geceler kızlar bende aranıza katılmak istiyorum:)))leslie nin enerjisi süper bende kk da tanıştım leslie yle.geçen salıdan beri yapıyorum ve 1 saat yürüyorum dışarıda.yediklerime de dikkat ettim gerçekten incelme var eşim bile farketti.inş devam edebilirim.herkese başarılar:)))

selam kızlar
bugun yedıden başladım leslie ile yürüyüşe 2 mil yaptım simdi ara verdıgım ıçın bıraz zorlandım ama bırakmıycam artık inşallah
DERYA ABLACIM sanada çok teşekkür ederim:54: desteklerine buarada 129.3 oldum ablam umarım leslie ile daha çok verıcem
:16::16:

bu sabah 4 fast mil ve 10 min booty yaptım.

ve bugün diyete ve spora başlayalı tam 1 ay oldu,
8.100 gr gitti.

şunu da söylemeliyim,
5kg civarı ilk haftalarda gitti, sonra yavaşladı.

daha yolum çok uzun, şu h.sonları da dikkat edebilsem iyi olacak ama, olmuyor işte.

Tebrik ederim çok güzel kilo vermişsiniz . Kaç kilodan indiniz acaba özel değilse yazar mısınız?

4 fast miles yaptım ben de şimdi..

Herkese gunaydin. Daha tamamen duzelemedim ama simdi kizimla kisa ve temposuz bir yuruyus yapacagiz. Boyle agir agir baslayacagim hareket etmeye iyice iyilesene kadar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese gunaydin. Daha tamamen duzelemedim ama simdi kizimla kisa ve temposuz bir yuruyus yapacagiz. Boyle agir agir baslayacagim hareket etmeye iyice iyilesene kadar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok geçmiş olsun ablacım iyi bak kendine:16:

Tebrik ederim çok güzel kilo vermişsiniz . Kaç kilodan indiniz acaba özel değilse yazar mısınız?

4 fast miles yaptım ben de şimdi..

teşekkür ederim,
93 kilo ile başlamıştım.
hamilelikte aşırı kilo aldım, sonuç bu.
şimdi hamilelik öncesi kiloma dönmek için uğraşıyorum..

bu sabah 3 mega mil yaptım.

Herkese selam.. Gündüz biraz kaçırdım yediklerimi:17:
Akşam yemek yemedim 3 mil radio+10 dk abs+10 dk arms yaptım:21::8:

Merhaba arkadaşlar leslie indirebileceğimizz yer var mi acaba kotam her gün video izlememe müsaade etmiyor

yeniden başladım ablacım biliyorsun ben sıkılaşmana dan çok kılo kaybına bakıyorum ve 129.3 olmuşum umarım devamı gelecek leslie ile :16:

Cok seviniyorum inan sen kilo verdikce. Insallah yaza kadar 100 kg altini gorursun. Yeterince fit hissedince bir mil arttirabilir daga hizli videolarini deneyebilirsin.

Merhaba arkadaşlar leslie indirebileceğimizz yer var mi acaba kotam her gün video izlememe müsaade etmiyor

Ben youtube cathcer diye bir program indirdi oglum istedigim videoyu indiriyorum onunla. Baska programlar da olabilir.

Cok seviniyorum inan sen kilo verdikce. Insallah yaza kadar 100 kg altini gorursun. Yeterince fit hissedince bir mil arttirabilir daga hizli videolarini deneyebilirsin.

çok teşekkür ederim ablacım destegıne:16: umarım oyle olur bende çok istiyorum yaza 2 li rakamlara düşmeyi :16:

Ben youtube cathcer diye bir program indirdi oglum istedigim videoyu indiriyorum onunla. Baska programlar da olabilir.
Youtube a video indirme yaz. Orada bir video var. Youtube dan nasıl video indiriliyor onu açıklıyor. Ben bu yöntemle rahatlıkla indiriyorum

çok teşekkür ederim ablacım destegıne:16: umarım oyle olur bende çok istiyorum yaza 2 li rakamlara düşmeyi :16:
Canım takipteyim. Umarım en kısa zamansa dilediğin kiloya inersin
Bugün 4 Fast mile yaptım bu aralar lesliden başka birşey yapmıyorum
Canım bölgesel falan yapmak istemiyor
Yarın da mega mil diyorsunuz ya onu deneyeyim

Back