Biraz detay verirsen seni daha rahat yönlendirebiliriz. Kondisyonun nedir, spor gecmisin var mi. Vermek istedigin kilo, v.s.
bu aralar hiç bişey yapmıyorum öncesinde yürüyüş yapıyordum bi beş kilo kadar fazlam var seneye bebek düşünüyorum kilo verip sonrasında korumak istiyorum özellikle göbek bölgesinde fazlam var
Yürüyüs gecmisin varsa 3 millik videolarla bir baslamayi deneyebilirsin, bitiremezsen de önemli degil zorlandigin yerde birakir bir dahaki sefer daha fazla yapmaya calisirsin. Göbek cogumuzun derdi canim ama leslie ile yaglar gittikce o kisim da inceliyor. Haftada 3 gün filan da bölgesel hareketler yaparsan bebisin dogmadan forma girersin.
Derya Abla merhaba, sırf sana bir soru sormak için girdim foruma mesaj atacaktım ama herkes yararlansın bilgilerinden diye mesaj atmadım buraya yazıyorum :)
Jessica smith diye bir bayan var walking workoutları var onun da nasıl tavsiye eder misin ? interval çalışmaları var hııt kardiyo çalışmaları var hoşuma gitti... Leslie 4 fast miles yapıyorum ben biliyorsun ağırlıklarla bile yapabiliyorum yani o kadar kötü kondüsyonum yok. Artık aynı videoyu yapmak sıkmaya başladı beni.
Leslie sansone'u gerçek hayatta görme şansım olsa teşekkür edeceğim. Benim gibi tembeli spora alıştırdı kondüsyonumu arttırdı spor yapmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu anlamamı sağladı.. Herkes yapsın çok güzel çok sağlıklı :)
Cevap için şimdiden teşekkürler.
Ben kendimden ornek verirsem sirtin yan tarafindaki yaglar gittigi icin o bolge de toparlandi. 40 t sort bedeninden 38e indim. Ancak yine de gogus kaslarini kuvvetlendirecek hareketleri ihmal etme ki gogsunde sarkma olmasin. Yag giderken her taraftan gidiyor maalesef.kızlar leslie gögüs bölgesinde küçülme ve sıkılaşma saglıyo mu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?