Leslie Sansone ile yürüyorum

Dün bugün ufak ufak devam ettim canim ya :)
Hizlica yapinca bikiyorum o yuzden hafif yavas gidiyorum, saglam olacak ins. Bi de vitamin takviyesi alip gunesleniyorum, kaslarima iyi faydasi olacak gibi.

Merhaba, faydasını görüyor musunuz?
Ben dugunumden önce her gun en az 3 mile denk olan videoyla yapıyordum. Çok güzel kilo vermistim ve sıkılasmistim.

Bu aralar yine başlayacağım :)

Ben dugunumden önce her gun en az 3 mile denk olan videoyla yapıyordum. Çok güzel kilo vermistim ve sıkılasmistim.

Henüz cok yeniyim, bir de ağırdan aliyorum. Ama arkadasimiz blackcat07 faydali oldugunu soyledi. Bu konuda birbirimize destek olarak devam etmeye calisiyoruz, her gün yaptıkça buraya not düşüyoruz, motivasyon oluyor. Buyur gel, beraber devam edelim :)

Çok iyi olur gerçekten böylelikle ben de boşlamam hiç değilse :)

Merhabalar ayrik otu, konuma hoş geldin ben bir süredir Leslie ile yürüyorum. Kesinlikle çok faydasını gördüm. Evlendikten sonra eşim yüzünden gece yemek yemeye başlayınca yaklaşık bir 3-4 kilo almıştım, boyum da kısa olduğundan bu inanılmaz farkediliyordu, özellikle de bacak ve basen kısmında. Leslie ile tanıştıktan sonra basenlerimde inanılmaz bir incelme oldu, eski kiloma da geri döndüm. Ama bu süreçte tabiki de yediklerime dikkat ettim. Artık akşam yemeklerini çok geçe bırakmamaya çalışıyorum, sabah kahvaltısı hariç ekmek yemiyorum. Bol bol da su tüketiyorum. Aslında bu yazdığım şeyler zayıflamak için yapılacak şeyler olmamalı, yaşam tarzı olmalı. Evlenmeden önce zaten bu yazdıklarımı yapıyordum, çok şükür artık eski rutinime geri döndüm. Ne mutlu ki bana bir de rutinime spor ekledim. Anladığım kadarıyla sen de geçmişte Leslie yapmışsın ve faydasını görmüşsün. Hadi tekrar başla, bize katıl. İnsanın en güzel kıyafeti bedeni, neden en güzel kıyafeti giymeyelim değil mi?

Benim de bebeğim doğduğundan beri gece yeme sorunum var. Hatta bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum artık. Gece çok emziriyorum ve çok acıkıyorum. Sanki yemeden uyuyamam gibi geliyor. Benim de bundan vazgeçmem lazım.

Onun dışında abur cubura olan iştahım tamamen gitti nedense anne olduktan sonra.

Kilo fazlam hep vardı, yine var. Ama ben hem kilo vermek hem de kendim için bir şeyler yapabilmek adına başlamak istiyorum.

Gerçekten daha önce hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok faydasını gördüm.

Birbirimizi motive ederiz umarım

Bu arada önceden bir ara Debbie Siebers'ın slim in 6 serisinin ilk bölümü olan start it up'ı bir kaç kez yapmayı denemiştim, ancak başarılı olamamış ve yaklaşık 10.dakikada falan pes edip yarıda bırakmıştım. Eylülde eşimle tatile gideceğimizden daha hızlı sonuç verecek bir program olması sebebiyle bugün tekrar başladım. İlk defa, dört dörtlük yapamasam da, videoyu bitirebildim. Leslie bana gerçekten kondisyon kazandırmış 6 hafta boyunca bir aksilik olmazsa slim in 6 yapacağım. Yapamadığım zamanlarda Leslie ile yürümeye devam edeceğim. 6 haftanın sonunda ise haftanın en az 4 günü Leslie ile yürümeye devam etmeyi düşünüyorum. Her gün yaptıklarımı buraya yazmaya devam edeceğim. Sizler de lütfen gelişmelerinizi buraya yazın ki motive olalım.

Gece yeme sorununu halletsen, bir de sporu alışkanlık haline getirirsen kesinlikle çok faydasını görürsün dediğin gibi hem psikolojik hem de fiziksel olarak. Psikolojik olarak daha iyi olman anne sütünün miktarını ve kalitesini de olumlu yönde etkileyecektir. Şans seninle olsun canım benim

Çok teşekkürler

Slim in 6- Start it up yapıldı. Yanlarım çok ağrıyor o bölgeleri hareketleri yaparken hissetmemiştim ama acayip çalıştırmışım

Bugün hafif hafif leslie hareketleri yaptim.

Ben böyle boş kaldikca video acmadan durdugum yerde da yapıyorum leslie hareketlerini :)
Az önce kızımı parka götürdüm, onu sallarken de ara sira leslie yaptim ama bi 20 dakika yapmisimdir etrafta kimse yokken:) Bazen bi yere giderken yolda yururken bile tenha ise kimse gormuyorsa leslie yapiyorum:)

Ne güzel canım, tebrikler vallahi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…