- 20 Eylül 2013
- 7.472
- 16.318
- 41
- Konu Sahibi blackcat07
Baslangic icin hangi video yapılmalı? Bir sira var mi? Ben 20 dk.'lik bi video buldum onu yapacaktim, daha düzen oturtamadım da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hos buldum.Merhabalar zanur, konuma hoş geldin o zaman senden de güzel haberlerini bekliyoruz
Bence Amerikan Kalp Cemiyetinin önerdiği 3 millik video ile başlayabilirsin canım. 45 dk kadar sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam. American Heart Association Leslie Sansone yazarsan YouTube’a bulursun videoyu. Biraz alıştıktan sonra biraz daha hızlı olan videolarına geçersin.Baslangic icin hangi video yapılmalı? Bir sira var mi? Ben 20 dk.'lik bi video buldum onu yapacaktim, daha düzen oturtamadım da.
clara eğer bu video sana ağır gelirse 30 dklık 2 millik olan videoları deneyebilirsin. 2 mil altının ben kilo verme ve sıkılaşma açısından çok etkili olacağını düşünmüyorum açıkçası. Tabi bu şahsi fikrimdir.Bence Amerikan Kalp Cemiyetinin önerdiği 3 millik video ile başlayabilirsin canım. 45 dk kadar sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam. American Heart Association Leslie Sansone yazarsan YouTube’a bulursun videoyu. Biraz alıştıktan sonra biraz daha hızlı olan videolarına geçersin.
Çok geçmiş olsun canım. Spor hem bedenimiz hem ruhumuz için çok sağlıklı.Hos buldum.
Kisa zaman önce yogun stres-depresyon durumu yasadim, kendimi cok kastığım icin su an yol yurumekte bile cok zorlaniyorum. Bacaklarimi guclendirmem gerek acilen.
Birkac video bulmustum, 15 dk. olan kisa geldi, yarim saat olan cok geldi, 20 dk. video vardi onu yapayim dedim uygunsa. Dedigin videoyu da sonradan gördüm, bi bakayım ona da. Sagol.clara eğer bu video sana ağır gelirse 30 dklık 2 millik olan videoları deneyebilirsin. 2 mil altının ben kilo verme ve sıkılaşma açısından çok etkili olacağını düşünmüyorum açıkçası. Tabi bu şahsi fikrimdir.
Teşekkür ederimblackcat07 Gözün aydin, Allah saglicakla kavuştursun.
bende deneyeyim diyorum.haftada 3 gün gidiyorum spora kalan günlerde bunu denerim.Yarıyor diyor konu sahibi arkadas. Ama en az 30 dakikalik olan videolar daha iyi sonuc verir dedi.
Dün bugün ufak ufak devam ettim canim ya :)Kızlar merhaba. Ben yürümeye devam ediyorum. Ancak bir süredir girip yazamadım. Sizler ne durumdasınız? Devam mı spora? clara Natsume 2014prenseslerim2015
Spora zaman ayıramıyorum bir süredirKızlar merhaba. Ben yürümeye devam ediyorum. Ancak bir süredir girip yazamadım. Sizler ne durumdasınız? Devam mı spora? clara Natsume 2014prenseslerim2015