Leslie Sansone ile yürüyorum

Baslangic icin hangi video yapılmalı? Bir sira var mi? Ben 20 dk.'lik bi video buldum onu yapacaktim, daha düzen oturtamadım da.

Merhabalar zanur, konuma hoş geldin :KK3: o zaman senden de güzel haberlerini bekliyoruz:KK200:
Hos buldum.
Kisa zaman önce yogun stres-depresyon durumu yasadim, kendimi cok kastığım icin su an yol yurumekte bile cok zorlaniyorum. Bacaklarimi guclendirmem gerek acilen.

Baslangic icin hangi video yapılmalı? Bir sira var mi? Ben 20 dk.'lik bi video buldum onu yapacaktim, daha düzen oturtamadım da.
Bence Amerikan Kalp Cemiyetinin önerdiği 3 millik video ile başlayabilirsin canım. 45 dk kadar sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam. American Heart Association Leslie Sansone yazarsan YouTube’a bulursun videoyu. Biraz alıştıktan sonra biraz daha hızlı olan videolarına geçersin.

Bence Amerikan Kalp Cemiyetinin önerdiği 3 millik video ile başlayabilirsin canım. 45 dk kadar sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam. American Heart Association Leslie Sansone yazarsan YouTube’a bulursun videoyu. Biraz alıştıktan sonra biraz daha hızlı olan videolarına geçersin.
clara clara eğer bu video sana ağır gelirse 30 dklık 2 millik olan videoları deneyebilirsin. 2 mil altının ben kilo verme ve sıkılaşma açısından çok etkili olacağını düşünmüyorum açıkçası. Tabi bu şahsi fikrimdir.

Bugün walk it off in 30 days videosunu yaptım. Bu şu ana kadar yaptığım diğer videolardan farklıydı. Video ilk 30 dk’si ‘Burn 30’ , ikinci 30 dk’si ‘Firm 30’ olmak üzere iki bölümden ve toplam bir saatten oluşuyor. Burn 30 kısmında el bileğine ağırlık takarak klasik walking yaptırıyor. Ben 0.5 kg’lık bilek ağırlıkları kullandım. Firm 30 kısmında ise dumbellar ile squatlar, lungelar ve üst ekstremiteye yönelik hareketler yaptırıyor. Sonrasında mat üzerinde bir kaç tane karın hareketi çalıştırıyor ve bir saat doluyor. Ben bu kısımda 1 kg’lık dumbellar kullandım. Videoyu çok sevdim. Önümüzdeki bir ay bu videoyu yapmayı düşünüyorum. Maalesef bu çarşambadan sonra yaklaşık bir hafta kadar ara vermek zorunda kalacağım, eşim askerden geliyor :KK200: o zamana kadar ve sonrasında tam gaz devam:nazar::KK49:

clara clara eğer bu video sana ağır gelirse 30 dklık 2 millik olan videoları deneyebilirsin. 2 mil altının ben kilo verme ve sıkılaşma açısından çok etkili olacağını düşünmüyorum açıkçası. Tabi bu şahsi fikrimdir.
Birkac video bulmustum, 15 dk. olan kisa geldi, yarim saat olan cok geldi, 20 dk. video vardi onu yapayim dedim uygunsa. Dedigin videoyu da sonradan gördüm, bi bakayım ona da. Sagol.

Dün ve bugün 20 dakikalik olani yaptim.
45 dakikalik olani da biraz yaptim bugün.

Yarıyor diyor konu sahibi arkadas. Ama en az 30 dakikalik olan videolar daha iyi sonuc verir dedi.

Kızlar merhabalar. Dün nihayet tekrar spora başlayabildim. Dün walk it off in 30 days videosunu yaptım. Bir de Fitness Blender’ın 32 dklık bacak ve karın bölgesine yönelik pilates videosunu yaptım. 💪🏼

Dün disarda biraz yürüdüm.
Bugün evde biraz leslie yaptım. Cocuktan firsat buldukca... :KK9:

Kızlar merhaba. Ben yürümeye devam ediyorum. Ancak bir süredir girip yazamadım. Sizler ne durumdasınız? Devam mı spora? :spor: clara clara Natsume Natsume 2014prenseslerim2015 2014prenseslerim2015
Dün bugün ufak ufak devam ettim canim ya :)
Hizlica yapinca bikiyorum o yuzden hafif yavas gidiyorum, saglam olacak ins. Bi de vitamin takviyesi alip gunesleniyorum, kaslarima iyi faydasi olacak gibi. 👍👏

X