- 10 Kasım 2012
- 365
- 267
-
- Konu Sahibi blackcat07
Merhabalar. Yürümek sağlık ve kendimiz için yapabileceğimiz aslında en basit ve güzel şeylerden biri. Sizin amacınız nedir? Kilo vermek, sıkılaşmak?Bende hafta içi leslie 2 mile yapıyorum ☺
Merhaba ben doğum yapalı 2,5 ay oldu fazladan 5 kg kaldı emzirdiğim içinde diyet yapamıyorum üstüne kilo almamak ve sıkılaşmak olursa da belki kilo kaybı için yapıyorum hamile kalmadan önce de yapardım 45 dklık videoyu ve çok faydasını gördüm güzel incelttiMerhabalar. Yürümek sağlık ve kendimiz için yapabileceğimiz aslında en basit ve güzel şeylerden biri. Sizin amacınız nedir? Kilo vermek, sıkılaşmak?
MaşallahMerhaba ben doğum yapalı 2,5 ay oldu fazladan 5 kg kaldı emzirdiğim içinde diyet yapamıyorum üstüne kilo almamak ve sıkılaşmak olursa da belki kilo kaybı için yapıyorum hamile kalmadan önce de yapardım 45 dklık videoyu ve çok faydasını gördüm güzel incelttihem de leslie güzel enerji veriyor
Merhaba. Youtube, Dailymotion, Vimeo ve Rus Facebook’u VK’de bir çok videosu var. Ben VK’den indirdim, oradan yapıyorum.Ne zamandır arıyorum bulamıyorum şeslie videolarınıbasen benimde kabusum. Kilo vermeye değilde sarkmış görüntümğn toparlanması gerek
Canım düzenli bir şekilde yaparsan, yediklerine dikkat edip bol su tüketirsen gider tabi kiloların. Kiloların gitmekle de kalmaz üstüne bir de sıkılaşırsın. Motivasyonunu kaybetme yeter. Sen kendin için bir şeyler yaptıkça vücudun sana karşılığını verecektir.Kızlar bende Leslie 3 mile ile başladım birde 30 günde fit uygulamasını indirdim her bölgeye ve tüm vücuda ayrı egzersizler var ikisi daha faydalı olur diye düşünüyorum 10 kilom gitmeli artık
MaşallahBende leslie yapmaya basladımm.21 gün oldu 6 kılo verdım ve tabı dıyet yapıyorum su ıcıyorum.30 dakikalık vıdeoyu yapıyorum ben
İnşallah canım ya öyle çok istiyorum ki valla birbirimize güzel haberler vermek umuduylaCanım düzenli bir şekilde yaparsan, yediklerine dikkat edip bol su tüketirsen gider tabi kiloların. Kiloların gitmekle de kalmaz üstüne bir de sıkılaşırsın. Motivasyonunu kaybetme yeter. Sen kendin için bir şeyler yaptıkça vücudun sana karşılığını verecektir.
Maşallahçok iyi sonuç almışsınız 30 dklık dediğiniz videonun adı nedir acaba?
Pes etmeden böyle devam edelim, istediğimiz sonuca ulaşacağızBen de 2 kere yaptım 30 dakikalık videoyu