canım yukarda yazdığın mesajı düzenleye gir başta ve sondaki quote yazılarını silip paylaş böyle olunca başkası mesajını alıntılayamaz tamam mıdene bakayım ya da bir daha paylaş deneye deneye öğrenirsin
niye diyelim canım hepimiz sitede herşeyi bilerek başlamadık kiben öğreninceye kadar inşallah ne kadar salak bu kız demezsiniz :))
canım sen yaptın mı artı mı koymak istedin acaba
yok cnm başka birşey yazmıştımda sildimcanım sen yaptın mı artı mı koymak istedin acaba
BEN YAPTIM KUZUM...ÖĞRENİCEKSİN ZAMANLA....spor yapmak bundan kolaymış baksana birde bizimle uğraşıyorsunuz.aslında ben o dediğin kısımları silmiştim ama bir daha deneyeyim sadece o yazıları mı sileceğim yani
11Şubat
1.GRUP REHBERİ: AYNURA88
@adayaren38
Adonia
A Akrepimm
@almadal
ApriL_2007
A ay__060
aydinays
_AYNURA_
@beril77
B bluedreams79 +
@bonbon72
B busraadd
ByMilena
caliskangarfield
C CallanPinckney
@catlaw
chatlax
C candy1907
dagatesi
D ddanes
ebruli1820
tamam canım aynura kaptan artını koymuş ben ekleyecektim ama öğren diyespor yapmak bundan kolaymış baksana birde bizimle uğraşıyorsunuz.aslında ben o dediğin kısımları silmiştim ama bir daha deneyeyim sadece o yazıları mı sileceğim yani
valla akşama ne olur ne olmaz diye sabah 10 dk erken kalkıp leslie 1 mile yaptım akşam fırsatım olursa 1 ya da 2 mil daha yapmayı düşünüyorumVay vay vayy
Sabahin bomba sporlari 3.gruptannn
Biz aksamciyihh basganim3. grup yarışamaya süratli bir başlangıç yaptıtebrikler kızlar darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?