Leslie Sansone ile "walk at home" ...hep birlikte...

ben öğreninceye kadar inşallah ne kadar salak bu kız demezsiniz :))

spor yapmak bundan kolaymış baksana birde bizimle uğraşıyorsunuz.aslında ben o dediğin kısımları silmiştim ama bir daha deneyeyim sadece o yazıları mı sileceğim yani

spor yapmak bundan kolaymış baksana birde bizimle uğraşıyorsunuz.aslında ben o dediğin kısımları silmiştim ama bir daha deneyeyim sadece o yazıları mı sileceğim yani
tamam canım aynura kaptan artını koymuş ben ekleyecektim ama öğren diye evet o yazıları sileceksin başta ve sonda olan

Kızlar, hızlısınız tebrik ederim.
Ben günlük sporuma bisiklet ile başlayacağım. Akşam üstü ya da akşam da Leslie ile takılacağım.

günaydın kızlarr. akşama yapıcam bende yürüyüşümü inşallah belki de öğlen ne zaman eserse artık

Bende yapmak icin sabırsızlanıyorum ancak ufaklık fırsat vermedi henüz hayatımı o yönetiyor zamanlama konusunda. ! Laptop düşmanı gördüğü anda tuşları felan söküyor iyice kurcalıyor servise bile gitti gariban alet
ben telefondan giriyorum buraya sürekli. Sporu da fırsat buldugum anlarda hemen yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…