• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie Sansone ile "walk at home" ...hep birlikte...

Ya ben pek beceremem ama artiyi koydum inşaallah doğru olmuştur o_O

Bide 2 mil olan kaç dk sürüyor nette baktım biri 45 dk biri 17 dk kafam karıştı bilgisi olan var mı:KK64:

Zorunlu gıbı olursa yaparım obur turlu zor geldıgınde yuruyemıyorum

Kaç mil yazacakmiydik ben eklemedim
isteyen ekleyebilir canım zorunluluk yok ama gaza getiriyor sanki :KK49:

bizim eklediklerimizi atlamisdin duzrltyim tatlim deadline deadline
ay acele telefonda gözümden kaçmış şimdi bakmaya gelmiştim sağol ispanyolcum:KK60:

Ya ben pek beceremem ama artiyi koydum inşaallah doğru olmuştur o_O
canım çok doğru olmuş :cool:

Katılıp katılamıyacagımı kım onaylıyor guzeller
canım sen yap sporu tatlıbikızın grubundasın muhtemelen alfabetik sıralı gruplar 3. grupta olursun o gelince görür görmezse de söyleriz:KK60:

BİŞE SORABİLİR MİYİM BEN İKİNCİ GRUPDAYIM AMA NE YAPACAGIMI HALA ANLAMADIM MİL NE NASIL NEREYE ARTI KOYUCAZ SPORU NE ZAMAN YAPICAZ BEN BU KLÜBE DAHA YENI UYE OLDUM AMA NE YAPMAM GEREK NASIL TAKİP ETMEM GEREK BİLMİYORUM

BİŞE SORABİLİR MİYİM BEN İKİNCİ GRUPDAYIM AMA NE YAPACAGIMI HALA ANLAMADIM MİL NE NASIL NEREYE ARTI KOYUCAZ SPORU NE ZAMAN YAPICAZ BEN BU KLÜBE DAHA YENI UYE OLDUM AMA NE YAPMAM GEREK NASIL TAKİP ETMEM GEREK BİLMİYORUM
canım ilk sayfada videolar var ister 1 mile ister 2-3-5 mil yapabilirsin hangisine vaktin varsa
sporu yaptıktan sonra da 2. grupta isminin yanına + koyarak yaptığını belirtiyorsun

Back
X