- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Kesinlikle ondan şüphem yokGuzel olucak guzelll:)
Burda herkes yapicak biz yapmiycaz gibi olursak bile vicdan azabi duyucaz hele de kilo verenleri duyarsak ohooo tutmasin bizi kimsee :)Kesinlikle ondan şüphem yokberaberce olması zaten en büyük etken yoksa ben başlamazdım itiraf edeyim
günadınlar kızlar... tamam deadline'cım..aldım seni jasminecim alfabetik sıraya göre bendesin2. grup listede ismini bulup aynına artı koyacaksın yarın tamam mı
kuzu kaç mile yapacagmızı kendimiz mi seçiyoruzBoyle guldugunu gorunce cok mutlu oldum inan gozlerim doldu su an
Yarin basliyoruz dimiii
Spor yapalim guzelleselim dusman catlatalim)
Evet bitanem...hangi videoyu istersen yap...kuzu kaç mile yapacagmızı kendimiz mi seçiyoruz
tamam ablam tüm videolrı indiriyorum şuan flash a atp tvden izleyip ypcam bu arlar ço k yağmur yağıyor net gider diye öyle bir çözüm bldumEvet bitanem...hangi videoyu istersen yap...
Evet canmmkuzu kaç mile yapacagmızı kendimiz mi seçiyoruz
11Şubat
1.GRUP REHBERİ: AYNURA88
@adayaren38
Adonia
A Akrepimm
@almadal
ApriL_2007
A ay__060
aydinays
_AYNURA_
@beril77
B bluedreams79 +
@bonbon72
B busraadd
ByMilena
caliskangarfield
C CallanPinckney
@catlaw
chatlax
C candy1907
dagatesi
D ddanes
ebruli1820
canım yukarda yazdığın mesajı düzenleye gir başta ve sondaki quote yazılarını silip paylaş böyle olunca başkası mesajını alıntılayamaz tamam mıilk defa yaptığım için Doğru mu yanlış mı yaptım bilmiyorum ama yanlışsa yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?