• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie Sansone ile "walk at home" ...hep birlikte...

canım yukarda yazdığın mesajı düzenleye gir başta ve sondaki quote yazılarını silip paylaş böyle olunca başkası mesajını alıntılayamaz tamam mı:KK19: dene bakayım ya da bir daha paylaş deneye deneye öğrenirsin:KK19:

ben öğreninceye kadar inşallah ne kadar salak bu kız demezsiniz :))

spor yapmak bundan kolaymış baksana birde bizimle uğraşıyorsunuz.aslında ben o dediğin kısımları silmiştim ama bir daha deneyeyim sadece o yazıları mı sileceğim yani

spor yapmak bundan kolaymış baksana birde bizimle uğraşıyorsunuz.aslında ben o dediğin kısımları silmiştim ama bir daha deneyeyim sadece o yazıları mı sileceğim yani
tamam canım aynura kaptan artını koymuş ben ekleyecektim ama öğren diye:KK66: evet o yazıları sileceksin başta ve sonda olan:KK51:

Kızlar, hızlısınız tebrik ederim.
Ben günlük sporuma bisiklet ile başlayacağım. Akşam üstü ya da akşam da Leslie ile takılacağım.

günaydın kızlarr. akşama yapıcam bende yürüyüşümü inşallah belki de öğlen ne zaman eserse artık :-)

Bende yapmak icin sabırsızlanıyorum ancak ufaklık fırsat vermedi henüz :mad: hayatımı o yönetiyor zamanlama konusunda. ! Laptop düşmanı gördüğü anda tuşları felan söküyor iyice kurcalıyor servise bile gitti gariban alet:KK35:
ben telefondan giriyorum buraya sürekli. Sporu da fırsat buldugum anlarda hemen yapıyorum :confused:

Back