- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
siz grupta ondan bahsedince bir göz attım t25e amaa cesaret edemedim doğrusu.jillianı bitirdik ama level3ü cok sevdim,zevk olsun diye yapıyorum
leslie 2 mile seviyorum ben de
2 kesmiyor,ondan üzerine jillian level 3 ve stretching yapıyorumaşırı kardıyo ağırlıklı, biliyorsun kalp sağlığına karaciğere takıntım var :):) jillianda hiç değilse abs streching yaparken kalp atış hızım yavaşlıyordu. bunda çıkk hep top. terleme kesin ama. zaten zero rest demiş ama restsiz yapamıyorum. canım sen uzun suredır spor yapıyorsun 2 kesmez seni :):)
kaptanım benim yazmamışsın*****25ŞUBAT*****
Adonia
ApriL_2007
A ay__060
_AYNURA_
B bluedreams79
@catlaw
dagatesi
@sadiye20
C CallanPinckney
Yaklnışlık olmuş canım benim.yapınca kendini ekle artını da koy sana zahmet.yapamazsan habrdar et yaparım benkaptanım benim yazmamışsın
Tamamdır kuzu haber merkeze ulaşdıaynura kaptanım dagatesinin bugünki artısını koydum dünde yapmış ama artı koymaya vakti olamamış iletmemi istediinternetinde bir sorun varmış haber vermeye geldim kolay gelsin herkese
olsun sorun değil kaptanYaklnışlık olmuş canım benim.yapınca kendini ekle artını da koy sana zahmet.yapamazsan habrdar et yaparım ben
kaptanım ben dün leslie yapamadım ama bütün gün tempolu ve koşturma içindeydim çünkü hem müfettiş geldi bize hemde genel müdür geldi o yüzden çok hareketliydik akşam 10 a kadar iş yerindeydik eve gidince de yorgunluktan uyumuşum hemen kzımı uyutur uyutmaz*****25ŞUBAT*****
Adonia +
ApriL_2007 +
A ay__060 +
_AYNURA_ +
B bluedreams79 +
@catlawyapmadı
dagatesi +
@sadiye20yapmadı
C CallanPinckney
günaydınGünaydınlar...
Tamam canım imkan bulduğun anda hemen 1mile ek yaparak telafi et mutlaka...olsun sorun değil kaptan
kaptanım ben dün leslie yapamadım ama bütün gün tempolu ve koşturma içindeydim çünkü hem müfettiş geldi bize hemde genel müdür geldi o yüzden çok hareketliydik akşam 10 a kadar iş yerindeydik eve gidince de yorgunluktan uyumuşum hemen kzımı uyutur uyutmaz
günaydın
kesinlikle kaptanımmmmTamam canım imkan bulduğun anda hemen 1mile ek yaparak telafi et mutlaka...