Sağol o zaman yarından itibaren sizinleyim inşallahOlur tabiki tatlım.yeterki siz sppr yapmayı isteyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol o zaman yarından itibaren sizinleyim inşallahOlur tabiki tatlım.yeterki siz sppr yapmayı isteyin.
Tamam kuzu...kendine dikkat etAynuram ben bugun yapamiycam hem regliyim cok fena hemde asi oldum tetenoz kolum cok agriyo bebekte var artik yarin telafi ederim cnm
ben jillian level 3 devam ettirmeye calışıyorum,sonrasında terleyip duş almak beni kendime getiriyor,mutlu ediyorgünaydınlar,
kızlar nasılsınız? ayrı düştük, jilliancı bacılarım :)
günaydınnGünaydınlar herkese...
Sağol semirim.iyilik,yapıyoruz işte.ben leslieyi daha çok seviyorum ya...günaydınlar,
kızlar nasılsınız? ayrı düştük, jilliancı bacılarım :)
onu bitirmemiş miydin canım?ben jillian level 3 devam ettirmeye calışıyorum,sonrasında terleyip duş almak beni kendime getiriyor,mutlu ediyor
sen ne yaptın semipermeable :))
Sağol semirim.iyilik,yapıyoruz işte.ben leslieyi daha çok seviyorum ya...
siz grupta ondan bahsedince bir göz attım t25e amaa cesaret edemedim doğrusu.jillianı bitirdik ama level3ü cok sevdim,zevk olsun diye yapıyorumonu bitirmemiş miydin canım?
ben shaun t ile t 25 e başladım. şimdilik fena değil :) bi yandan da tabi leslie var :) ama onda max 2 mile yapıyorum. t25 çok yoruyor.