Leslie ile " walk at home" 1GRUP...

Merhaba ümran oğlumdan fırsat bulup da yazamadım.Doğrusu ben diyet yapamıyorum.Spora asılacağım o yüzden.Sen diyet yapıyor musun
evet canım yapıyorum yani normal ekmek yemiyorum tatlılardan mümkün oldukça uzak duruyorumabur cuburdan uzak duruyorum ve tıka basa yemek yemiyorum. Spor iyidir canım asıl asıl bak yarış içindeyiz unutma

evet canım yapıyorum yani normal ekmek yemiyorum tatlılardan mümkün oldukça uzak duruyorumabur cuburdan uzak duruyorum ve tıka basa yemek yemiyorum. Spor iyidir canım asıl asıl bak yarış içindeyiz unutma
Rakibim dişli çıktı anlaşılan hadi bakalım :) Bende tatlı yememeye çalışıyorum bu ara. yersemde sütlü tatlı yiyorum.Abur cubur zaten pek yemem.Belli bir saatten sonra yememeye çalışıyorum.Arada sırada da yeşil çay içiyorum.Suyu da pek tüketen biri değildim ama bu ara daha fazla içmeye çalışıyorum.Bakalım sonuç nasıl olacak

ooo süpermiş su en büyük etken canım kesinlikle içmelisin hem sağlığın içinde önemli böbreklere büyük katkısı var bakalım sonuç nsıl olacak canımm

*****23ŞUBAT*****
Adonia +
ApriL_2007 +
A ay__060 +
_AYNURA_ +
B bluedreams79 +
@catlaw Yapmadı
dagatesi +
Kokunhuzur_2014 +
C CallanPinckney +
asivemai +
bahar00695 Yapmadı

bugun
2 mile leslie
level 3 jillian
10 dakika stretching yapıldı
_AYNURA_ kaptanım, sana çok çokkk çokkkkk teşekkür ederimmm
ben spor yapan biriydim ama bukadar düzenli sporu hayatımda ilk kez yapıyorum.iki aydır spor gruplarını organize ettiğin,takip ettiğin için canı gönülden kendim ve arkadaşlarım adına çokkk teşekkür ederim..emeğine sağlık,sen de hep iyilik ve güzelliklerle karşılaşır sağlıklı sporlu bir ömür sürersin inşallah

Ayyy bitanem,canım callanım duygulandım okuduğumda.sen sağol,siz sağolun ki bu kadar ıstıkrarlı bi şekildd devam ediediyorsunuz.hele beni sorsana,nefret ederdim spora,şimdi hayatımın bi parçası haline geçmiş.hergün aynı zamanda yapmaya çalışıyorum.hayatım böğlece daha düzenli.siz olmasanız ben de yapamazdım bu kadar sürekli.ben de size teşekkür ediyorum.

Kızlar Merhaba kusurabakmayın nolur yazamadım günlerdir bi taraftan regl bi taraftan grip fena yakaladı beni yarından itibaren tekrar listeye girebilirmiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…