- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
-
- Konu Sahibi aypare ackerman
Sporsuz da incelinmiyor bu bı gerçekben de yapmak istiyorum fakat hiç enerjim yok
seni her grupta görüyorum,maşallahİyi geceleeer ben de geleyim araniza. Spora ha simdi basladim ha yarin başlıyorum derken derken hep kalıyor malesef. İtekleyici kuvvet lazim bana. Ama onumuzdeki haftadan sonra baslayabilirim ancak. Çünkü salı gunu kayinvalidelere gidip orada kalacagim birkac gun. Baslayana kadar da sizi takip edeyim. Gaza gelirim.
Ben varim artık bahane yapmayalim her gun sporumuzu yapalim ama birbirimizi durtelim. Lily sen bi liste yapsan ilk sayfaya günlük bildirim versek + koysan mesela etiket yapsak gelmeyenleri n3 bileyim bi caba lazim bizeKızlar yarın baslayalimm.
Var mı eşlik edecek. Sonradan bırakırım diyen iyi düşünsün. Ben başlamak istiyorum artık. Çünkü sadece diyetle bir yere kadar. Yarın 3 mil ile başlıyorum. Katılan?
Canım böyle seylerde genelde çoğu kişi sonrada gelmiyor zaten. Kesin varım diyorsan bu sabah aç karnına tartil,ölçü al. 15 günde bir olculeri düzenler ikimiz adına liste tutarım. Ben şimdilik haftada 3 yapacağım geri kalan günler ip atlar mekik çekerim. Uyar mı sanaBen varim artık bahane yapmayalim her gun sporumuzu yapalim ama birbirimizi durtelim. Lily sen bi liste yapsan ilk sayfaya günlük bildirim versek + koysan mesela etiket yapsak gelmeyenleri n3 bileyim bi caba lazim bize
Aynen canim uyar benim olculerim ilk sayfada var kilom bugun 68.8Canım böyle seylerde genelde çoğu kişi sonrada gelmiyor zaten. Kesin varım diyorsan bu sabah aç karnına tartil,ölçü al. 15 günde bir olculeri düzenler ikimiz adına liste tutarım. Ben şimdilik haftada 3 yapacağım geri kalan günler ip atlar mekik çekerim. Uyar mı sana
Leslie yaparken çok tıkandım. Coook hamlamişimLeslie 1 mile
30 sn plank
20 mekik
50 iç bacak
Olsun devam ettikçe iyi olacak :)Leslie yaparken çok tıkandım. Coook hamlamişim
İnşallah. 1 mille başlayıp 2 hafta sonra 2ye çıkaralım:)Olsun devam ettikçe iyi olacak :)
Beni mi? Karistirmis olmayasinseni her grupta görüyorum,maşallah
Başladım canım baslamam lazım çünkü bacaklarım yağlı ve yumoş yumoş basenler almış başını gitmiş başlamam lazımdı.Basladiniz mi kizlar? Hayirli olsun hadi birakmayin. Benim hala niyetim var ama icraatim yok