- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
-
- Konu Sahibi aypare ackerman
Offff ayni benBaşladım canım baslamam lazım çünkü bacaklarım yağlı ve yumoş yumoş basenler almış başını gitmiş başlamam lazımdı.
Hoşgeldin canım ben de tek başıma devam ediyorum bir anda herkes geldi şimdi kimsenin spor yaptığı yok gerçi herkes kendine kilo veriyoBoyum 160 cm. Kilom 75.63 kg olsam bana yetecek.
Hoş buldum teşekkür ederim :) herkes kendine yapıyor doğru ama yazınca biraz daha sorumlu hissediyorum kendimi. Dediğin gibi olur inşallahHoşgeldin canım ben de tek başıma devam ediyorum bir anda herkes geldi şimdi kimsenin spor yaptığı yok gerçi herkes kendine kilo veriyo
Ben de şimdilik 20dk yapıp arkasına pilates yapıyorum, 30dk yapman çok güzel. Yılbaşı hedefim var benim de , yılbaşına tam 10 hafta var azimle devam edersek minimum 6 kg verilir . Sen de minimum 8 verebilirsin.
Beraber ilerleyelim güzel sonuçlar alırız merak etmeHoş buldum teşekkür ederim :) herkes kendine yapıyor doğru ama yazınca biraz daha sorumlu hissediyorum kendimi. Dediğin gibi olur inşallahbiraz daha abur cubura dikkat etmeliyim.
Zamanla düzene girer şimdilik yavaş yavaş azalt2 mile yaptım misafir geldi biraz da uyumadan yapmayı düşünüyorum. Beslenme konusu hala sıkıntılı
Evet yarım ekmek yerine 2 dilim yiyorum. Çaya şeker atmayı bıraktım :) benim için büyük adımlarZamanla düzene girer şimdilik yavaş yavaş azalt
Süpersin1 mile yapabildim hiç vakit bulamadım. Uyumadan önce 30 mekik 30 dakika plates yapacağım.
Teşekkür ederim. Sen daha süpersinSüpersin
30 dk bile o kadar etkili ki. Bırakma uzun vadede süper değişim oluyoLeslie ile 30 dakika yapabildim sadece. Bugünler biraz yoğun