- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
-
- Konu Sahibi aypare ackerman
Ben isterim tek başıma yapmak zor oluyor ama bi arkadaşla daha kolay olur :) Ölçülerimi sabah aç ve wc ye gittikten sonra yazabilirim bu da yarın olabilir :) İki günde bir yapabilirim :)Selam kk hatunları.
Vermem gereken 12 kg var, oldukça yaglandim son dönemlerde. Beslenmemi de düzeltmek istiyorum hem de spor da yapmak istiyorum. Önceden denedigim Leslie ye başlamaya karar verdim. Önceden gerçekten çok etkisini görmüştüm, incelme anlamında çok fayda sağlamıştı. Şimdi tekrardan başlamak istiyorum burası bir nevi spor & beslenme günlüğüm olacak
Var mı benimle başlamak isteyen?
2 günde 1 yapmayı planlıyorum şimdilik , katılacak arkadaşlar varsa ölçülerinizi, başlamadan önceki kilonuzu yazmanızı isticemtakip etmek hemde motivasyon adına etkili olur diye düşünüyorum. Yarın başlıyorum , hadi bismillah ☘
Evet tek başına insan ne yazık ki motive olamıyor bunu ben de deneyimledim :)Ben isterim tek başıma yapmak zor oluyor ama bi arkadaşla daha kolay olur :) Ölçülerimi sabah aç ve wc ye gittikten sonra yazabilirim bu da yarın olabilir :) İki günde bir yapabilirim :)
Hoşgeldinbende katilmak istiyorum baslamistim biraktim boyle daha iyi olur bugun boyunca disardayim olculerimi yarin yazayim
peki ne kadar surede inceldiginizi farkettiniz ben cok sabirsizim
tatliyi kesebilirsemHoşgeldin ❤ 1 ayda ben baya etkisini görmüştüm ama düzenli yapmak şart tabi sadece spor degil beslenme de önemli. 1 ayda gözle görülür fark baslyor.
İnanın bilmiyorum ama yapabildiğiniz kadar hareketli olmaya çalışın , günde 10 bin adım atmak gerekli değil illatatliyi kesebilirsemogunlerimde ekmek 1 dilim anca yiyorum ama tatli sorun iste birde bu gunde belli bir adim atmanin zayiflamaya faydasj var midir acabaa
Yarın canımBen olculerimi aldimm basladiniz mi leslie ye ve hangi mil i yapiyosunuz:)
Vaaay canım dokturmussun tebrikler.Bugünkü sporum
200 ip atlama
200 iç bacak pilates çemberi ile
200 göğüs pilates çemberi ile
15 dk eliptik
Leslie 1 mile
@L i l y
Yazdım bi önceki mesajda :) Teşekkür ederim :)Vaaay canım dokturmussun tebrikler.
Ölçülerin ne seni ilk sahfaya ekleyeyim birde 1 ay sonra karşılaştırma yaparız
Tamamdır ekliyorumYazdım bi önceki mesajda :) Teşekkür ederim :)