Leslie ile incelme günlüğü.. herkesi beklerim

Hangisini yapıyorsunuz acaba? Ben 3 mile olanı ile başlayayım dedim ama pek zorlanmadım. Daha önce bir ara Jillian Michael yapmıştım, o güzel zorluyordu. Fakat epeydir yapmadığım için birden Jillian ağır gelir. Leslie de hafif kaldı. Daha zorlayıcı bir videosu var mı, ben bulamadım
Ben hic yapmadim ama 5 miles olani falan da vardi bir ara. Hızlı hızlı koşturup duruyorlardi :KK48:

02/10/19
Leslie 1 mile
100 göğüs (pilates çemberi ile)
100 iç bacak (pilates çemberi ile)
50 mekik

Evet canım sadece Leslie yapamıyorum :KK43:
Neler yapıyorsun peki? Leslie bana sıkıcı geliyor ama hareket etmek ve düzenli yapmak adına gün aşırı kendimi zorlamaya çalışıyorum. Ben leslie açıp sesini kapatıyorum kulaklığa hareketli müzikler açıp dinleyip ritim tutarken bi bakıyorum bitmiş 😊😍

Neler yapıyorsun peki? Leslie bana sıkıcı geliyor ama hareket etmek ve düzenli yapmak adına gün aşırı kendimi zorlamaya çalışıyorum. Ben leslie açıp sesini kapatıyorum kulaklığa hareketli müzikler açıp dinleyip ritim tutarken bi bakıyorum bitmiş 😊😍
Bazı bacak hareketleri ve plank yapmaya başladım. Ama beni Leslie paklar.. acilen başlamam lazım

Leslieyi açıp da yapamiyorum ben. Leslievari hareketleri kendi kendime sureyle yapiyorum iki gundur :KK48:
Cunku bir bebem var. Telefon tablet vermek gostermek istemiyorum. Açınca merak edip almak istiyor. Uyuyunca da çit cikarmamaya calisiyorum evde. O sebepten boyle yapıyorum. Bi de dun ebru karadumanin bacak egzersizlerini yaptim. 15 dakikalikti sanirim video.

X