- 23 Eylül 2020
- 43
- 64
- 18
- 30
Teşekkürler sizlerin de motivesiyleHarikasın1 saat çok iyi
Yarın yaparsın inşallahKızlar okul gunumdi,ben yapamadım bugün
Bende yapamadım misafir vardı hazırlık falan derken kaldı yarın öbür gün telafi ederiz inşallahKızlar okul gunumdi,ben yapamadım bugün
HarikasınBugün biraz farklılık olsun diye YouTube de squatgirl diye bir kanal var onun evde yürüyüş videosunu yaptım 30 dakika
Ecececomtr diye bir kanal var 7 dakika oturduğun yerden kolları sıkılaştırma videosu var ayy o sürede bile zorlanıyorsun arada denk gelirse yapıyordum geçen seneler , vücut alışınca daha bölgesel çalışmalara ihtiyaç duyuluyorHarikasıninsan sıkılıyor her gün her gün aynı şey olunca birde hep aynı bölgeler çalışıyor Leslie ile mesela kollar hiç calismiyor bende ekstra kol caliscam 1 ay bakalım kaç cm incelecek kollarımin arkası çok sallanıyor sinir ediyor beni
Ona da bakiyim canımEcececomtr diye bir kanal var 7 dakika oturduğun yerden kolları sıkılaştırma videosu var ayy o sürede bile zorlanıyorsun arada denk gelirse yapıyordum geçen seneler , vücut alışınca daha bölgesel çalışmalara ihtiyaç duyuluyor
Azimle devam ederek onları da toparlayacağız inşallahOna da bakiyim canımevet yıllar önce de kilo alıp vermiştim o zamandan beri kollarım salmıştı simdi kilo verince iyice saldı toparlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?