Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Bugün birkaç kaçamağım oldu spor olarak da 20 dakika yürüyüş yatmadan da 1 mile Leslie yapayım diyorum inşallah Yarın kaldığımız yerden devam

Bugün biraz farklılık olsun diye YouTube de squatgirl diye bir kanal var onun evde yürüyüş videosunu yaptım 30 dakika

Bugün biraz farklılık olsun diye YouTube de squatgirl diye bir kanal var onun evde yürüyüş videosunu yaptım 30 dakika
Harikasın insan sıkılıyor her gün her gün aynı şey olunca birde hep aynı bölgeler çalışıyor Leslie ile mesela kollar hiç calismiyor bende ekstra kol caliscam 1 ay bakalım kaç cm incelecek kollarımin arkası çok sallanıyor sinir ediyor beni

Ecececomtr diye bir kanal var 7 dakika oturduğun yerden kolları sıkılaştırma videosu var ayy o sürede bile zorlanıyorsun arada denk gelirse yapıyordum geçen seneler , vücut alışınca daha bölgesel çalışmalara ihtiyaç duyuluyor

Ona da bakiyim canım evet yıllar önce de kilo alıp vermiştim o zamandan beri kollarım salmıştı simdi kilo verince iyice saldı toparlamam lazım

Bugünde dün ki yaptığım videoyu yaptım, squatgirl kanalında evde yürüyüş videosu 30 dk tamamlandı bacaklarım falan ağrıyor hep hamlamışım dünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…