Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Merhabalar arkadaşlar öğretmen olduğum için bu hafta hep karne ayarlamaları ile geçiyor aynı zamanda 19unda uçağım olduğu için de ev işleriyle çok yoğunum ve spora minik bir ara verdim. Aile evinde de elimden geldiğince yürüyüşlere çıkıp güncelleme yapacağım sevgiler :)

Bende geçen tam 1 hafta deli gibi yedim ve hiç spor yapmadım böyle olmasını istedim ruhen iyi değildim pek pazartesi itibariyle tekrardan temiz bir başlangıç yaptım inşallah ( 1.8 kilo fazla gözüktüm tartıda ) haftaya pazartesi kaç çıkacağım bakalım

Kızlar merhaba ben doğum yapalı 33 gün oldu 5 kilom kaldı doğumdan pantolonlarım olmuyor yeni pantolon almayacağım içine girmek için inat ettim ve dün leslie 2 mile başladım beni de aranıza alırsanız çok sevinirim ne yapıyoruz nasıl yapıyoruz

Merhaba. Bende emziren anneyim. 5 gundür leslie yapıyorum 30 dk.. 70.5 kilo ile başladım. İlk hedef 65. Şekersiz besleniyorum. Akşam 6 dan sonra hiçbirşey yemiyorum. Gündüz biraz kaçırıyorum. Bakalım bende ara ara buradan okuyup paylaşım yapacağım. Umarım başarırız

Ben yediklerime dikkat edemiyorum ya bi nefsime hakim olabilsem

Gecen pazar tartıldım 69.6 idim. Bu pazar tekrar tartışacagım bu hafta sıkı tuttum. Verdiğime inanıyorum. Leslie ye baslayalı 2 hafta olacak. Ama sütüm biraz azaldı. Bu ay ek gıdaya basladık umarım ek gıda telafi eder

Merhabalar uzun zaman olmuş yazmayalı bu arada diyeti hiç bırakmadım 14 gün Chloe tings Challenge yaptım o yüzden hiç yazmadım incelme oldu ama hiç kilo veremedim bu iki haftada halbuki çok zorlandım çok ter attım ama gram vermemişim niye bilmiyorum 1 hafta oldu biteli 1 haftadır spor yapmiyorum çünkü çok yorulmuştu vücudum ve bikmistim şimdi yine Leslie mi yapsam ne yapsam bilemedim kısa sürede çok kalori yakmak istiyorum

merhaba ben de uzuun zamandır yokum, incelmişsen bence tartıya takılma hiç çünkü kas da geliştirmiş olabilirsin ki bu çok güzel bir şey bence

ben de aile evinde malesef diyet yapmadım ama gariptir ki orada ekstra kilo da almadım. yakın zamanda eliptik bisiklet aldım eve. leslie yapmak biraz sıkıcı gelmeye başlamıştı. şimdi bir süre onu deneyeceğim, umarım işe yarar :)

Çok güzel yapmışsınız eliptik en güzel spor aleti çok güzel zayıflatıyor

merhaba ,yootubeden biraz baktım leslie videolarına yalnız ılk defa başlamak isteyenler önce hangi videodan başlıcak acaba bilgi verır mısınız çok videosu var çünkü?

merhaba ,yootubeden biraz baktım leslie videolarına yalnız ılk defa başlamak isteyenler önce hangi videodan başlıcak acaba bilgi verır mısınız çok videosu var çünkü?
Merhaba aslında hepsinde hemen hemen aynı hareketler var siz ilk olarak 1 mile başlayın kısa süreli bir hafta sonra 2 mile bir iki hafta sonra 3 mile olanı yapın oda hafif geldiği zaman Leslie boosted 30 dk olan var ona başladın biraz daha koşu ve hoplamali çok güzel terletiyor

Ya benimde evde varda göbek eritmede işe yarıyor mu ki acaba çok kafamı karıştırdılar kalçada işe yarıyor diye benim göbek sıkıntım varda sadece
Bildiğim kadarıyla tüm vücudu şekillendiriyor göbektede etkili günlük 40 dk yapsaniz 1 ay sonra sonuca inanamazsiniz önce boydan foto çekin ölçülerinizi alın 1 ay sonra karşılaştırın

Bildiğim kadarıyla tüm vücudu şekillendiriyor göbektede etkili günlük 40 dk yapsaniz 1 ay sonra sonuca inanamazsiniz önce boydan foto çekin ölçülerinizi alın 1 ay sonra karşılaştırın
Ya gerçekten mi aldğım gibi duruyodu bisiklet kafamı karıştırmışlardı çok sağol motive oldum ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…