Merhaba topigi ben açtım 1 ay hiç aksatmadan yaptım 6 kilo verdim ama maalesef devami gelmedi izne çıktık sonra seyahat yasağı geldi memlekette kaldık eve dönemedik sonra taşınmak zorunda kaldım başka bir şehire derken aylar geçti hiç yapamadım şimdi yeniden başladık inşallah bu sefer bir aksilik olmazsa devam edicez hedefimize ulasana kadarMerhaba , topik Şubat'ta açılmış acaba o vakitte sonra düzenli yapanlar kaç kilo verdi?Bı tablo olsa biz de aşka sevke gelsek
Sıkılaşma ve incelme çok güzel oluyor 1 ay düzenli yapın kendiniz de göreceksiniz sonucuMerhaba , topik Şubat'ta açılmış acaba o vakitte sonra düzenli yapanlar kaç kilo verdi?Bı tablo olsa biz de aşka sevke gelsek
Oo çok iyi 6 kiloMerhaba topigi ben açtım 1 ay hiç aksatmadan yaptım 6 kilo verdim ama maalesef devami gelmedi izne çıktık sonra seyahat yasağı geldi memlekette kaldık eve dönemedik sonra taşınmak zorunda kaldım başka bir şehire derken aylar geçti hiç yapamadım şimdi yeniden başladık inşallah bu sefer bir aksilik olmazsa devam edicez hedefimize ulasana kadar
Ben de if yapıyorum hafta sonu sabah kahvaltı öncesi yapsam daha çok yağ yakar sanırımSıkılaşma ve incelme çok güzel oluyor 1 ay düzenli yapın kendiniz de göreceksiniz sonucu
Tabiki ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi motivasyon içinOo çok iyi 6 kiloben de dahil olabilir miyim
Ben de if yapıyorum hafta sonu sabah kahvaltı öncesi yapsam daha çok yağ yakar sanırımhafta içi de akşam artık
Vücut daha çok efor sarfediyor bu tarz antrenmanlarda20 dklik hızlı bir cardio videosu yaptım bugün Leslie yerine daha fazla ter attımdünde aynı videoyu yapmıştım sırtım karnım tutulmuş demekki oradaki kaslar çalışmış ilk defa iyi geldi duş alırken bile terleme devam ediyordu hala çok değişik birşey
Sende harikasın bunların karşılığını alicaz inşallahVücut daha çok efor sarfediyor bu tarz antrenmanlardaharikasın Ben açık havada biraz yürüyüş yaptım bugün 30-35 dakika falan
İnşallahSende harikasın bunların karşılığını alicaz inşallah
Tartilma istersen moralin bozulur benim oldu çok şükürİnşallahPazartesi tartı günüm ama hala regl olmadım 5 gün gecikti bekliyorum hatta tartılmasam mı diye düşünüyorum
İlk defa böyle bir gecikme yaşıyorumTartilma istersen moralin bozulur benim oldu çok şükür18 gün gecikmeyle 13 ocakta 3 ay olacak benim başlayalı o gün tartilcam anca morali bozuluyor insanın
HarikasınBugün de Leslie 1 saat yapıldı
Bende 2 aydır böyle oluyor emzirdigim için mi yoksa diyet ve spor girdi hayatıma birden düzenim değişti o yüzden mi bilmiyorumİlk defa böyle bir gecikme yaşıyorumbeklerim sonra tartılırım artık 16 Ocak’ta da benim 2 ayım bitiyor yaza fit olmaya devam
O ısrarlı rakamları kıracağız inşallah en kısa süredeBende 2 aydır böyle oluyor emzirdigim için mi yoksa diyet ve spor girdi hayatıma birden düzenim değişti o yüzden mi bilmiyorumçünkü kilo değişimi de adet gecikmesine neden olabiliyormuş inşallah kilo vermeye başlarım artık ilk hedefim 13 Şubat'ta 68 olmakti ama boyle giderse olmayacak 2 haftadır gram gitmiyor o kadar spora ve diyete rağmen
Ay inşallah canım yaa çünkü bundan fazlasını yapamam olabilecek en az şekilde yiyip sporumu yapıyorum suyumu içiyorum daha ne yapıyımO ısrarlı rakamları kıracağız inşallah en kısa süredeSonra bi sürü kilo gidecek moralimizi yüksek tutarak devam edeceğiz
Aslında akşam yapmak da çok mantıklı,gece yağ yakmaya devam ediyor vücut ama akşam fırsat olmuyor çocuklardanTabiki ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi motivasyon içinkeşke bende sabah aç karnına yapabilsem hemen kan şekerim düşüyor elim ayağım titriyor bide emziriyorum o yüzden öğleden sonra yapıyorum
Bizimle de paylasman mümkün mü20 dklik hızlı bir cardio videosu yaptım bugün Leslie yerine daha fazla ter attımdünde aynı videoyu yapmıştım sırtım karnım tutulmuş demekki oradaki kaslar çalışmış ilk defa iyi geldi duş alırken bile terleme devam ediyordu hala çok değişik birşey
TabikiAslında akşam yapmak da çok mantıklı,gece yağ yakmaya devam ediyor vücut ama akşam fırsat olmuyor çocuklardan
Bizimle de paylasman mümkün mü
Ben de 20 dk Leslie yapabildik sabah,akşam devam edecekti kaldı .önceleri 45 dk olanı yapıyordum bugün 30 dklik olanı açtım ve daha çok enerji harcatiyor sanki
Tabikiinsan sıkılıyor bir süre sonra daha kısa sürede daha fazla kalori yakmak cazip geliyor ben 1 haftadır Leslie boosted ve bu hızlı cardio videosunu yapıyorum
Teşekkür ederimTabikiinsan sıkılıyor bir süre sonra daha kısa sürede daha fazla kalori yakmak cazip geliyor ben 1 haftadır Leslie boosted ve bu hızlı cardio videosunu yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?