Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Denicem inşallah yarın başlıcamm

Yani tam Leslie yapayım kilo vereyim diyordum covid olduk ailecek kımıldayacak halim yok birde üstüne doğum kontrol hapı kullanıyorum iyice şişmişim gibi çok moralim bozuldu

Yani tam Leslie yapayım kilo vereyim diyordum covid olduk ailecek kımıldayacak halim yok birde üstüne doğum kontrol hapı kullanıyorum iyice şişmişim gibi çok moralim bozuldu
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsıniz üzülmeyin önce sağlığınıza kavuşun kilo verilir nasılsa moralinizi yüksek tutmaya çalışın

evlilik yıldönümünüzü kutlarım :) bence insan böyle güzel zamanlarda hiç kendisine vicdan azabı çektirmemeli, afiyet olsun hep de mutlu olun :)

çok geçmiş olsun tabiki önce sağlığınız umarım en kısa zamanda atlatırsınız

ben de bugün 1 saat Leslie yaptım. Ama yeni yıl sebebiyle bugün yemeklerimizde eşimle kaçamak yapıyoruz, sonra kaldığımız yerden devam
herkesin yeni yılını kutlarım

Çok geçmiş olsun Öncelikli olarak sağlığımız önemli kendinize güzel bakın bir an önce toparlanın kilolar verilir inşallah bir şekilde bu süreçte moral motivasyon önemli

ben de bugün 1 saat Leslie yaptım. Ama yeni yıl sebebiyle bugün yemeklerimizde eşimle kaçamak yapıyoruz, sonra kaldığımız yerden devam
herkesin yeni yılını kutlarım
Hepimiz için huzurlu , mutlu ve sağlıkla dolu bir yıl olur inşallah Yarından sonra kaldığınız yerden devam edersiniz hepimizin bol eksiler göreceği bir yıl olsun

Çok geçmiş olsun Öncelikli olarak sağlığımız önemli kendinize güzel bakın bir an önce toparlanın kilolar verilir inşallah bir şekilde bu süreçte moral motivasyon önemli
Öyle gerçekten bir anda yıkıldım sanki. Bugün biraz daha iyiyim kısa sürede toparlanıp spora başlarım umarım. Çok teşekkür ederim

Kızlar merhaba, yılbaşı tatili olmuşken şehir dışına çıktık. bi 10 gün kadar evde olmayacağım. spor yapamıyorum maalesef ama elimden geldiğince yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere hepinize mutlu hayırlı bir sene dilerim :)

Merhaba , topik Şubat'ta açılmış acaba o vakitte sonra düzenli yapanlar kaç kilo verdi?Bı tablo olsa biz de aşka sevke gelsek

Sizede mutlu seneler evde olmayınca düzen bozuluyor mecburen gelince devam edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…