Denicem inşallah yarın başlıcammMesela ben sabah kahvaltıda 2 yumurta peynir zeytin salatalık domates yeşillik falan yiyorum birde küçük bir avuç kavrulmamis kuruyemiş fıstık ceviz fındık gibi şekersiz çay akşamda et tavuk balık fırında olmalı veya zeytinyağı ile pişmiş olmalı baklagiller sebze yemekleri haftada iki kere falan bulgur pilavı yanında yoğurt salata bu şekilde bir günlük beslenmem öğlen acikirsam biraz kuruyemiş elma veya iki kuru kayısı veya iki kuru incir yiyorum kahvenin yanında falan
İnşallah istediğiniz kiloya gelirsiniz bu şekildeDenicem inşallah yarın başlıcamm
Hep birlikte inşallahİnşallah istediğiniz kiloya gelirsiniz bu şekilde
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsıniz üzülmeyin önce sağlığınıza kavuşun kilo verilir nasılsa moralinizi yüksek tutmaya çalışınYani tam Leslie yapayım kilo vereyim diyordum covid olduk ailecek kımıldayacak halim yokbirde üstüne doğum kontrol hapı kullanıyorum iyice şişmişim gibi çok moralim bozuldu
evlilik yıldönümünüzü kutlarım :) bence insan böyle güzel zamanlarda hiç kendisine vicdan azabı çektirmemeli, afiyet olsun hep de mutlu olun :)Ben 2 gündür yapamadımbugün temizlik yaptım gün boyu fırsatım olmadı birde evlilik yıldönümüm bugün eşim pasta yaptırmış bir dilim pasta yedim iki gündür çok vicdan azabı çekiyorum hiç rahat değilim çok suçluluk hissediyorum ama vazgeçmek yok yarın tam gaz devam
çok geçmiş olsun tabiki önce sağlığınız umarım en kısa zamanda atlatırsınızYani tam Leslie yapayım kilo vereyim diyordum covid olduk ailecek kımıldayacak halim yokbirde üstüne doğum kontrol hapı kullanıyorum iyice şişmişim gibi çok moralim bozuldu
Teşekkür ederim amin inşallah hepimizin evliliği daim olsunevlilik yıldönümünüzü kutlarım :) bence insan böyle güzel zamanlarda hiç kendisine vicdan azabı çektirmemeli, afiyet olsun hep de mutlu olun :)
Çok geçmiş olsunYani tam Leslie yapayım kilo vereyim diyordum covid olduk ailecek kımıldayacak halim yokbirde üstüne doğum kontrol hapı kullanıyorum iyice şişmişim gibi çok moralim bozuldu
Hepimiz için huzurlu , mutlu ve sağlıkla dolu bir yıl olur inşallahben de bugün 1 saat Leslie yaptım. Ama yeni yıl sebebiyle bugün yemeklerimizde eşimle kaçamak yapıyoruz, sonra kaldığımız yerden devam
herkesin yeni yılını kutlarım
Öyle gerçekten bir anda yıkıldım sanki. Bugün biraz daha iyiyim kısa sürede toparlanıp spora başlarım umarım. Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsunÖncelikli olarak sağlığımız önemli kendinize güzel bakın bir an önce toparlanın kilolar verilir inşallah bir şekilde bu süreçte moral motivasyon önemli
Çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun tabiki önce sağlığınız umarım en kısa zamanda atlatırsınız
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsıniz üzülmeyin önce sağlığınıza kavuşun kilo verilir nasılsa moralinizi yüksek tutmaya çalışın
Sizede mutlu senelerKızlar merhaba, yılbaşı tatili olmuşken şehir dışına çıktık. bi 10 gün kadar evde olmayacağım. spor yapamıyorum maalesef ama elimden geldiğince yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere hepinize mutlu hayırlı bir sene dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?