Kalmasın ertelemeyin hemen yarın başlayınBen de baslayacagimmmIzledim videolari karar verdim ben de yapicam insallah simdilik bir heves olarak kalmaz
Allah bagışlasın canım bebek olunca zor oluyor biraz bravo ama yinede yapıyorsunBende bebeği uyutup o uyanmadan yapıp duşa girip cikicam diye ne çekiyorum valla
İlk zamanlar oluyor canım alışkın olmadığımız için mesela hiç yürümeyen biri bir anda kilometrelerce koşması gibi düşün vücüt yaptıkça kendini alıştırıyor daha kolay yapmaya başlıyorsunSpor yaptıktan sonra çok fazla kas ağrım oluyor eğilip kalkamıyorum sizde de öyle oluyor mu
Hadi bakalim canım hoşgeldin aramızaBen de baslayacagimmmIzledim videolari karar verdim ben de yapicam insallah simdilik bir heves olarak kalmaz
Hadi bakalım inş gidecek kilolarAslında 55 olmak istiyorum ideal kilom ama il hedef 65 şuan 75 kiloyum
Birakma canım 1 mil istersen 2 mil yap önemli olan hareket etmen pes etme canımBakma ben de zor yapıyorum.
Motivasyonumu her zaman sağlayamıyorum, çok zaman zorla yapıyorum. Hırs olayı yok maalesef bende. Her an bırakabilirim
Yok valla hayal_hatun sabah ben akşam yapiyorum o yüzden oyle sandınız
Hoşgeldin canımBen de varım bu hafta baslıyoruumm
Saçma bir soru mu bilmiyorum ama net den izleyerek mi yapıyorsunuzİlk zamanlar oluyor canım alışkın olmadığımız için mesela hiç yürümeyen biri bir anda kilometrelerce koşması gibi düşün vücüt yaptıkça kendini alıştırıyor daha kolay yapmaya başlıyorsun
Cnm videoyu indir teline öyle yap daha iyi olurSaçma bir soru mu bilmiyorum ama net den izleyerek mi yapıyorsunuzbuna hergün benm İnternet dayanmaz
Garanti 4 kilo verrsnz. Tecrübeyle sabittirLeslie 3 mil yaparak 1 ayda ne kadar kilo vereceğiz birbirimize destek olarak bırakmadan 1 ayı tamamlayıp sonucu görmek istiyorum
Peki teşekkür ediyorumCnm videoyu indir teline öyle yap daha iyi olur
Harikasınız gecenin bu saatinde bile olsa yapmışsınız3 gün/3mil
Hergun mu yapıyordunuz kaç kilo vermistinizBende varım.2ay olacak doğum yapalı.. hamileliğimden önce sürekli olarak yaptim Leslie. Sjmdi tekrar başlamak istiyorum..burası beni motive edecek insaAllah.
Bende varım bubarada kızlar dün diyetisyene gittim bendeCnm videoyu indir teline öyle yap daha iyi olur
Ne demek canımPeki teşekkür ediyorum
Hergun yapiodum.. 10kilo vermiştim, bence çok faydalı . Bide zumba yapiodum ben .Hergun mu yapıyordunuz kaç kilo vermistiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?