Neyse biz bize yeterizİçime doğmuştu
iyi geceler kızlar hafta sonu yapamadığım yazmaya utandım vallaBizden başka yapan yok galiba
Haftanın her günü yapmak doğru mu bilmiyorum genelde 5 veya 6 günü yapın diyorlar birşey olmaz o yüzden devam edin benceHafta sonu yapamadim
2 gün 3 mil
Ağır bir egzersizde degil aslında haftasonu tembelliği çöküyor herhalde bana bişey olmaz bencede ne kadar yapılırsa o kadar kârdırHaftanın her günü yapmak doğru mu bilmiyorum genelde 5 veya 6 günü yapın diyorlar birşey olmaz o yüzden devam edin bence
Yok canım biz de bir kere yapıyoruz.3 gün
3 mil yapıldı ben bir kere yapabiliyorum kızlar siz sabah akşam olmak üzere 2 kere yapiyorsunuz galiba ben bir turlü sabah akşam düzenliyemedim ya
Biri zor yapiyoruz nerde iki3 gün
3 mil yapıldı ben bir kere yapabiliyorum kızlar siz sabah akşam olmak üzere 2 kere yapiyorsunuz galiba ben bir turlü sabah akşam düzenliyemedim ya
Anladım canım bende maşallah ne güzel 2 kere yapıyorlar diyorumYok canım biz de bir kere yapıyoruz.
Valla bende zor yapıyorum gündüz denk getiremiyorum akşam miskinlik çöküyor zoraki kalkıp yapıyomBiri zor yapiyoruz nerde iki
Gunaydin sanada hayırlı sabahlar canımGünaydın hayırlı sabahlar ☺
Bakma ben de zor yapıyorum.Valla bende zor yapıyorum gündüz denk getiremiyorum akşam miskinlik çöküyor zoraki kalkıp yapıyom
Yok valla hayal_hatun sabah ben akşam yapiyorum o yüzden oyle sandınızAnladım canım bende maşallah ne güzel 2 kere yapıyorlar diyorum
Bende zorluyorum kendimi ama diyorum ben başlattım bırakamam sorumluluk çöktü omuzlarimaBakma ben de zor yapıyorum.
Motivasyonumu her zaman sağlayamıyorum, çok zaman zorla yapıyorum. Hırs olayı yok maalesef bende. Her an bırakabilirim
GünaydınGünaydın hayırlı sabahlar ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?