Bende bebeği uyutup o uyanmadan yapıp duşa girip cikicam diye ne çekiyorum vallaValla bende zor yapıyorum gündüz denk getiremiyorum akşam miskinlik çöküyor zoraki kalkıp yapıyom
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Selamm
Pazartesi salı üşendim yapamadım ama dışardaydım yürüyüş yaptım. Ve yediklerime dikkat ettim. Birde bi çay içiyorum yağ yakıcı bakalım faydası olacak mi?
Bugün de leslie e başladım bakalım
2 mil i tamamlayamadım malesef 20 dakika sonra bıraktım. İlk gün için iyi bence
Pazartesi salı üşendim yapamadım ama dışardaydım yürüyüş yaptım. Ve yediklerime dikkat ettim. Birde bi çay içiyorum yağ yakıcı bakalım faydası olacak mi?
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Kan değerlerinize falan baktırdınız mı hiç? Troid, insülin direnci vs olabilir.Nasıl yapıyorsunuz leslieyi bende mi yapsam acaba. Diyetsiz 5 kilo vermişim bir heves geldi 2 yıldır diyet halinde olmama rağmen hep kilo aldım ama vericem inşallah kararlıyım
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
İnsülin direncim var maalesefKan değerlerinize falan baktırdınız mı hiç? Troid, insülin direnci vs olabilir.
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Anladımİnsülin direncim var maalesef
5 kilo verdiysen direnci kırmışsın demekki sporla daha da gider :)
Kaç kilo vermek istiyorsun
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Aslında 55 olmak istiyorum ideal kilom ama il hedef 65 şuan 75 kiloyumAnladım
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Spor yaptıktan sonra çok fazla kas ağrım oluyor eğilip kalkamıyorum sizde de öyle oluyor muAnladım
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
İnşallah hep birlikte zayıflıcaz:)Aslında 55 olmak istiyorum ideal kilom ama il hedef 65 şuan 75 kiloyum
İlk günler evet ama sonradan olmuyor bendeSpor yaptıktan sonra çok fazla kas ağrım oluyor eğilip kalkamıyorum sizde de öyle oluyor mu
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
İnşAllah zayıflayacağız sanırım ben ağrıyor acıyor diye bıraktığım için hep aynı şey oluyorİnşallah hep birlikte zayıflıcaz:)
İlk günler evet ama sonradan olmuyor bende
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Evet vücudunun alışmasına izin vermelisin.İnşAllah zayıflayacağız sanırım ben ağrıyor acıyor diye bıraktığım için hep aynı şey oluyor
Düzenli herhangi bişey yapma konusunda bende çok kötüyümdür çabuk sıkılır bırakırım o yüzden yaptıkça buraya yazıcam
Bakma ben de zor yapıyorum.
Motivasyonumu her zaman sağlayamıyorum, çok zaman zorla yapıyorum. Hırs olayı yok maalesef bende. Her an bırakabilirim
Mutlaka başlayın sizde günde bir kez 3 mil yapıyoruz 1 ay dolunca bakicaz kaç kilo verdik diyeNasıl yapıyorsunuz leslieyi bende mi yapsam acaba. Diyetsiz 5 kilo vermişim bir heves geldi 2 yıldır diyet halinde olmama rağmen hep kilo aldım ama vericem inşallah kararlıyım
Evet ilk gün çok zorlar 45 dk gerçi benim 10 gün oldu hala zorSelamm
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Evet öyle yapalım inşallahEvet vücudunun alışmasına izin vermelisin.
Düzenli herhangi bişey yapma konusunda bende çok kötüyümdür çabuk sıkılır bırakırım o yüzden yaptıkça buraya yazıcam
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Bende bakacağım deneyeceğimMutlaka başlayın sizde günde bir kez 3 mil yapıyoruz 1 ay dolunca bakicaz kaç kilo verdik diye
- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
- 158
Benim de 10 oldu:)Evet ilk gün çok zorlar 45 dk gerçi benim 10 gün oldu hala zor
3 mil yapıldı.
10/30
- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
- 158
Hadi bugün de kurtuldukBugünde 3 mil yapıldı bitti çok şükür bugün ilk defa ayna karşısında yaptım ve farkettim ki bazı hareketleri pek doğru yapmiyormusum bide aynada kendime baka baka daha hızlı geçti gibi geldi diğer türlü hep dk ya bakıyordum zor geciyordu tavsiye ederim
Ben inanıyorum bu 1 ayda çok iyi kilo vercez bizHadi bugün de kurtulduk