Süpersin cnm bende başlıyorum kızlar bugün hem.diyete başladım bugün dün diyetisyene gtmistimde Leslie de yaparsam daha iyi olur ins 10kilo vermem laz.ims vericez kiloları hep birlikteHergun yapiodum.. 10kilo vermiştim, bence çok faydalı . Bide zumba yapiodum ben .
saol canım gündüz vakit kalmıyor ya da ben ayıramıyorum gece yapiyorum o yüzdenHarikasınız gecenin bu saatinde bile olsa yapmışsınız
Harika inşallah bizde öyle veririz hergun yapmak mi daha faydalı yoksa hafta 5 veya 6 gün yapmak miHergun yapiodum.. 10kilo vermiştim, bence çok faydalı . Bide zumba yapiodum ben .
Zorlayıcı hareket yok bence her gün yapınca bişey olmaz ya yapabilen yapsın bence canımHarika inşallah bizde öyle veririz hergun yapmak mi daha faydalı yoksa hafta 5 veya 6 gün yapmak mi
Ya bana göre ilk başlarda her gün daha iyi.. belli bir kilo verdikten sonra hafta da 3 4 yeter.Harika inşallah bizde öyle veririz hergun yapmak mi daha faydalı yoksa hafta 5 veya 6 gün yapmak mi
Bugün bende kalkamıyorum bir türlü çok yorgun hissediyorum kendimiBugun benim de ilk günüm 35 dk yapabildim
Çok yorgun hissediyorum kendimi yapamiycam diyordum ama bende kalkıyorum simdi3 mil yapıldı
11/30
Bacaklarım da yanma hissediyorum muhtemelen yarın bende yorgun hissedeceğim ama yapmak gerek hadi sende kalkBugün bende kalkamıyorum bir türlü çok yorgun hissediyorum kendimi ☹
Daha yeni basladik bir ay olunca bakicazKaç kilo verdiniz kızlar şimdiye kadar
45 dk yapıyoruz 10 gün oldu bakalım ama hala çok yorucu geliyor hele bacak kaldırma hareketleri beni öldürüyorBenim indirdiğim video 45 dakikalık bir video 45 dakika boyunca yapabilen var mı acaba
45 dk lik videonun ilk 10 dk ve son 10 dk si gayet kolay yürüme gibi aradaki 15 dk çok yorucu oluyor45 dk yapıyoruz 10 gün oldu bakalım ama hala çok yorucu geliyor hele bacak kaldırma hareketleri beni öldürüyor
Çok yorgun hissediyorum kendimi yapamiycam diyordum ama bende kalkıyorum simdi
3 mil 45 dakika oluyor zaten. Zorlanıyorsan 2 mil yap, 1 mil yap. Zamanla alışıyorsun ben çok zorlanmıyorum ama iyi ter attırıyor :))Benim indirdiğim video 45 dakikalık bir video 45 dakika boyunca yapabilen var mı acaba
Peki ilk yaptığınız da hamlık oldu mu vucudunuz da yani kaslarınız ağrıdı mı45 dk yapıyoruz 10 gün oldu bakalım ama hala çok yorucu geliyor hele bacak kaldırma hareketleri beni öldürüyor ☹
Evet bende çok terledim ama 35 dakika dayanabildim
3 mil 45 dakika oluyor zaten. Zorlanıyorsan 2 mil yap, 1 mil yap. Zamanla alışıyorsun ben çok zorlanmıyorum ama iyi ter attırıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?