Çok sevindim geçmiş olsunÇok teşekkür ederim kızlar. Test sonucum negatif çıktı. Belli ki ağır bir grip geçiriyorum..
Bence ödem olduğu için öyle çıkmış olabilir, regl dönemin bitince daha iyi anlarız. Çok fark ediyor o dönem ben de normalden 1-2 kilo fazla çıkıyorumDün maalesef yapamadım misafir geldi ve gec gitti ufakta kaçamaklar oldu yemekte mecburen çok huzursuz oldumbide regle 1 gün var ödem vardır tartilmasam mi dedim ama dayanamadım tartıldım 1 kilo vermisim pek mutlu olamadım ama Leslieye baslamadan öncede haftada 1 kilo veriyordum
İnşallah öyledir bir türlü motive olamıyorum belki gözle görülür bir değişim olsa veya güzel kilo versem o beni şevklendirebilir ama oda olmadı kalkıp başlamak çok zor geliyor başlayınca mutlaka sonuna kadar yapıyorumBence ödem olduğu için öyle çıkmış olabilir, regl dönemin bitince daha iyi anlarız. Çok fark ediyor o dönem ben de normalden 1-2 kilo fazla çıkıyorum
Dönemin bitince tartıl canım belki de daha fazla verdin. Hiç motivasyonunu bozma zor gelse de yap bence. Her şeyden öte kendin için bir şeyler yapıyorsun ne güzel iyi de gidiyorsunİnşallah öyledir bir türlü motive olamıyorum belki gözle görülür bir değişim olsa veya güzel kilo versem o beni şevklendirebilir ama oda olmadı kalkıp başlamak çok zor geliyor başlayınca mutlaka sonuna kadar yapıyorum
Evet çok çok istiyorum istediğim kiloya gelmek çok güzel giyinmek çünkü hamileliğim zor geçti çok fazla kilo aldım 1 yıl oldu ancak verebiliyorum çoğu gitti azı kaldı teşekkür ederim destegin içinDönemin bitince tartıl canım belki de daha fazla verdin. Hiç motivasyonunu bozma zor gelse de yap bence. Her şeyden öte kendin için bir şeyler yapıyorsun ne güzel iyi de gidiyorsun
Bir can getirmişsin dünyaya, ne kıymetli.. Allah bağışlasınEvet çok çok istiyorum istediğim kiloya gelmek çok güzel giyinmek çünkü hamileliğim zor geçti çok fazla kilo aldım 1 yıl oldu ancak verebiliyorum çoğu gitti azı kaldı teşekkür ederim destegin içinşimdi kalkıp yapıyorum
Reglin etkisi olabilir gerçektenDün maalesef yapamadım misafir geldi ve gec gitti ufakta kaçamaklar oldu yemekte mecburen çok huzursuz oldumbide regle 1 gün var ödem vardır tartilmasam mi dedim ama dayanamadım tartıldım 1 kilo vermisim pek mutlu olamadım ama Leslieye baslamadan öncede haftada 1 kilo veriyordum
Başlamak şu dönemde aşırı zor geliyor bana daİnşallah öyledir bir türlü motive olamıyorum belki gözle görülür bir değişim olsa veya güzel kilo versem o beni şevklendirebilir ama oda olmadı kalkıp başlamak çok zor geliyor başlayınca mutlaka sonuna kadar yapıyorum
Ben de başlama konusunda sıkıntı yaşıyorum böyle şeylerde. Yarın da işe başlıyorum muhtemelen haftada anca 2-3 gün yapabilicem Leslie'yiBaşlamak şu dönemde aşırı zor geliyor bana daSabır noktasında eksiğim var kısa sürede sonuç görmek istiyorum ama olumlu şeylere odaklanıyorum bu Sefer olumsuzları direk görmezden gelmeye çalışıyorum sosyal medyada YouTube de kilo verme hikayelerine falan bakıyorum toparlıyorum kendimi
Olsun başlangıç olarak 2-3 gün güzel benceBen de başlama konusunda sıkıntı yaşıyorum böyle şeylerde. Yarın da işe başlıyorum muhtemelen haftada anca 2-3 gün yapabilicem Leslie'yi
Teşekkür ederim çok tatlısınız inşallah herkes hayallerine kavuşurBir can getirmişsin dünyaya, ne kıymetli.. Allah bağışlasıneminim şu anda da giydiklerin gayet yakışıyordur ama kendini iyi hissetmek önemli tabi ki. Çoğu gitmiş zaten, bu en büyük motivasyonun olmalı biraz çabayla kalan kilolar da gidecek inşallah
Evet olabilir daha önce 1 ay hiç aksatmadan deneyimleyip sonucu gördüm aslında çok güzel toparladı o an için evet haklısınız onu düşünmem lazım 2 3 ay sonraki halimiReglin etkisi olabilir gerçektenbende geçen hafta 300 gram vermiş gözüküyordum Dönemsel olarak değişkenler olabiliyor ama leslienin sıkılaşma yönünde de artıları var bedenindeki değişikliklere odaklanabilirsin böyle durumlarda
Aynen bende öyle cok üşengecim galiba yemeden içmeden dururum o konuda sıkıntı yok iradem kuvvetli dayaniyorum ama spor vakti gelmesin istiyorumBaşlamak şu dönemde aşırı zor geliyor bana daSabır noktasında eksiğim var kısa sürede sonuç görmek istiyorum ama olumlu şeylere odaklanıyorum bu Sefer olumsuzları direk görmezden gelmeye çalışıyorum sosyal medyada YouTube de kilo verme hikayelerine falan bakıyorum toparlıyorum kendimi
Harika3 mil yapıldıbasım agriyordu ama yinede yaptım belki buraya yazmasak bugünde baş ağrısı yüzünden yapmazdim o yüzden burada destekleyen biri olması çok güzel
YaaaaaBu arada söylemeyi unuttum bugün tartilma sebebim bugün diyete başlayalı tam 2 ay oldu 12 kilo verdim 1 hafta önceye kadar hiç spor yapmadım sadece kızımın peşinde koşuyorum o işte birde kızım çok emiyor onun etkisi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?