• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Ben her pazartesi sabah tartılıyorum 🥰 ama arada çok merak ettiğim olursa hafta içerisinde de tartıldığım oluyor 🤣🤣 sık sık tartılmayın deniyor ama 🤷🏻‍♀️
Ben de öyleyim 😂 bugün birazcık kaçamak yaptım yemek konusunda ama 🙄 bir de biraz halsizlik, boğaz ağrısı, sırt ağrısı falan başladı. Sanırım yarın covid testine gideceğim. Dua edin kızlar en azından virüs kapmissam da hafif atlatayim:(

Ben de öyleyim 😂 bugün birazcık kaçamak yaptım yemek konusunda ama 🙄 bir de biraz halsizlik, boğaz ağrısı, sırt ağrısı falan başladı. Sanırım yarın covid testine gideceğim. Dua edin kızlar en azından virüs kapmissam da hafif atlatayim:KK43:
İnşallah kapmamışsındır, kaptıysanda en hafif şekilde atlatırsın 🙏🏻 Önemli olan sağlık moralini yüksek tutmak önemli şu süreçte 🥰

Ben de öyleyim 😂 bugün birazcık kaçamak yaptım yemek konusunda ama 🙄 bir de biraz halsizlik, boğaz ağrısı, sırt ağrısı falan başladı. Sanırım yarın covid testine gideceğim. Dua edin kızlar en azından virüs kapmissam da hafif atlatayim:(
İnşallah değildir bağışıklık sistemini güçlendiren karışımlar falan yapın gribe iyi gelen besinleri tüketin bide iyi düşünün hemen geçsin gitsin inşallah 🙏

3 mil yapıldı hala çok zor geliyor nefes nefese kalıyorum 😣 bugün 6. gün pazar tartilmayi düşünüyorum ama tamda regl öncesi ödem olabilir moralim bozulabilir haftaya mi tartilsam ki ☺️

3 mil yapıldı hala çok zor geliyor nefes nefese kalıyorum 😣 bugün 6. gün pazar tartilmayi düşünüyorum ama tamda regl öncesi ödem olabilir moralim bozulabilir haftaya mi tartilsam ki ☺️
Ödem olabilir belki 🤷🏻‍♀️ Benim geçen haftaydı 300 gram vermiştim sadece 1 haftada , bilmiyorum ödem miydi bu hafta belli olur 🤷🏻‍♀️

Ne güzel kızlar harikasınız, devam 👏🏼 ben bugün yapamadım maalesef. Kotuledim ve covid testine gittim. Baya halsizim yatıyorum. Bu durumda Leslie yalan oldu tabi 🤦‍♀️

Ne güzel kızlar harikasınız, devam 👏🏼 ben bugün yapamadım maalesef. Kotuledim ve covid testine gittim. Baya halsizim yatıyorum. Bu durumda Leslie yalan oldu tabi 🤦‍♀️
Çok çok geçmiş olsun 🙏🏻 Önemli olan sağlık bir an önce kendini toparla iyi hissettiğinde Leslie yapacak çok zamanın olur 🌸 testten haber var mı

Çok teşekkür ederim kızlar. Test sonucum negatif çıktı. Belli ki ağır bir grip geçiriyorum..

Back