- 8 Şubat 2013
- 687
- 687
- 303
Ben her pazartesi sabah tartılıyorum ama arada çok merak ettiğim olursa hafta içerisinde de tartıldığım oluyor sık sık tartılmayın deniyor amaKizlar haftada 1 kez mi tartiliyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her pazartesi sabah tartılıyorum ama arada çok merak ettiğim olursa hafta içerisinde de tartıldığım oluyor sık sık tartılmayın deniyor amaKizlar haftada 1 kez mi tartiliyorsunuz
Bende pazar başladım Leslie yapmaya pazartesi tartiliyim inşallah 2 kilo vermiş olurumBen her pazartesi sabah tartılıyorum ama arada çok merak ettiğim olursa hafta içerisinde de tartıldığım oluyor sık sık tartılmayın deniyor ama
İnşallah Pazartesi tartılalım bi sürü kilolar vermiş olalımBende pazar başladım Leslie yapmaya pazartesi tartiliyim inşallah 2 kilo vermiş olurum
Ben de öyleyim bugün birazcık kaçamak yaptım yemek konusunda ama bir de biraz halsizlik, boğaz ağrısı, sırt ağrısı falan başladı. Sanırım yarın covid testine gideceğim. Dua edin kızlar en azından virüs kapmissam da hafif atlatayimBen her pazartesi sabah tartılıyorum ama arada çok merak ettiğim olursa hafta içerisinde de tartıldığım oluyor sık sık tartılmayın deniyor ama
İnşallah kapmamışsındır, kaptıysanda en hafif şekilde atlatırsın Önemli olan sağlık moralini yüksek tutmak önemli şu süreçteBen de öyleyim bugün birazcık kaçamak yaptım yemek konusunda ama bir de biraz halsizlik, boğaz ağrısı, sırt ağrısı falan başladı. Sanırım yarın covid testine gideceğim. Dua edin kızlar en azından virüs kapmissam da hafif atlatayim
Teşekkür ederim canım, inşallah. Öyle tabi ki, sizler de çok dikkat edin.İnşallah kapmamışsındır, kaptıysanda en hafif şekilde atlatırsın Önemli olan sağlık moralini yüksek tutmak önemli şu süreçte
İnşallahİnşallah Pazartesi tartılalım bi sürü kilolar vermiş olalım
İnşallah değildir bağışıklık sistemini güçlendiren karışımlar falan yapın gribe iyi gelen besinleri tüketin bide iyi düşünün hemen geçsin gitsin inşallahBen de öyleyim bugün birazcık kaçamak yaptım yemek konusunda ama bir de biraz halsizlik, boğaz ağrısı, sırt ağrısı falan başladı. Sanırım yarın covid testine gideceğim. Dua edin kızlar en azından virüs kapmissam da hafif atlatayim
Ödem olabilir belki Benim geçen haftaydı 300 gram vermiştim sadece 1 haftada , bilmiyorum ödem miydi bu hafta belli olur3 mil yapıldı hala çok zor geliyor nefes nefese kalıyorum bugün 6. gün pazar tartilmayi düşünüyorum ama tamda regl öncesi ödem olabilir moralim bozulabilir haftaya mi tartilsam ki
Çok çok geçmiş olsun Önemli olan sağlık bir an önce kendini toparla iyi hissettiğinde Leslie yapacak çok zamanın olur testten haber var mıNe güzel kızlar harikasınız, devam ben bugün yapamadım maalesef. Kotuledim ve covid testine gittim. Baya halsizim yatıyorum. Bu durumda Leslie yalan oldu tabi
Harika 1 aylık sonucu birlikte görmüş olacağız keşke benimde 1 ay olsaydı başlayalıBenim yarın 27. Günüm olacak 1 aya yaklaşıyorum
Çok geçmiş olsun inşallah değildir önemli olan sağlık iyilesinde kilo verilir zatenNe güzel kızlar harikasınız, devam ben bugün yapamadım maalesef. Kotuledim ve covid testine gittim. Baya halsizim yatıyorum. Bu durumda Leslie yalan oldu tabi
Çok çok geçmiş olsun Kısa zamanda toparlarsın inşallahÇok teşekkür ederim kızlar. Test sonucum negatif çıktı. Belli ki ağır bir grip geçiriyorum..
İnşallah, çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun Kısa zamanda toparlarsın inşallah