Of bazen ben de çok yorgunluk hissediyorum kansizlik da var o da etkiliyormus. Dansi seviyorsaniz zumba da yapabilirsiniz daha eglenceli oluyor hem.. Peki siz bu 2,5 ayda kac kilo verdiniz, gözle görülür bir sıkılaşma oldu mu?Iki haftadir leslieyi biraktim.2,5 aydir duzen,i yapiyordum.Her sey cok iyi gidiyordu ama ben de bazen asiri yorgunluk oluyor.O yuzden birakmak zorunda kaldim.Bu hafta biraz yurumeye calisyorum.haftaya tekrar baslayacgim insallah.Ben 45 dakika yapiyorum.sonra iki muzikle dans ve bolgesel hareketler.Galiba bu da beni yoruyor.
Bende bölgesel çalışmak istiyorum ama Leslie üstüne birde bölgesel çalışsam kesin bırakırım dayananamam o yüzden diyorum kilo veriyim biraz sonra bir gün Leslie bir gün bölgesel falan o şekilde ilerliyimIki haftadir leslieyi biraktim.2,5 aydir duzen,i yapiyordum.Her sey cok iyi gidiyordu ama ben de bazen asiri yorgunluk oluyor.O yuzden birakmak zorunda kaldim.Bu hafta biraz yurumeye calisyorum.haftaya tekrar baslayacgim insallah.Ben 45 dakika yapiyorum.sonra iki muzikle dans ve bolgesel hareketler.Galiba bu da beni yoruyor.
Ben hic kilo vermedim biliyor musun ama SIKILASTIM.Leslie cok etkili gercekten.Of bazen ben de çok yorgunluk hissediyorum kansizlik da var o da etkiliyormus. Dansi seviyorsaniz zumba da yapabilirsiniz daha eglenceli oluyor hem.. Peki siz bu 2,5 ayda kac kilo verdiniz, gözle görülür bir sıkılaşma oldu mu?
agir geliyor evet ben biraz yoruldum ama cok etkili oluyor ..Bir de ben 49 yasindayim.O yuzden iki hafta dinlenicem tekrar baslayacagimBende bölgesel çalışmak istiyorum ama Leslie üstüne birde bölgesel çalışsam kesin bırakırım dayananamam o yüzden diyorum kilo veriyim biraz sonra bir gün Leslie bir gün bölgesel falan o şekilde ilerliyim
3 mile yapildi3 mil yapıldıhala kolay gelmiyor vücudum çok salmış kendini baya zorlanıyorum bazı hareketleri tamamlarken özellikle de bacak kaldirmalarda
Benim üst bacaklarim basenim baya büyük o yüzden galiba3 mile yapildivalla ben de bacak hareketlerinde zorlaniyorum.
bunu nereden indirebilirim pc ye3 mil yapıldıhala kolay gelmiyor vücudum çok salmış kendini baya zorlanıyorum bazı hareketleri tamamlarken özellikle de bacak kaldirmalarda
Hoşgeldiniz sağlık herşeyden önemli eğer sorun yaratmayacaksa diziniz tabi başlayın yaptığınız dönem faydasını gormussunuzdur zaten yapan bilirGrup aktif olmuş bende bi ara burda baya yaptım karantina döneminde sonra taşınma dizimde ağrı oldu kaldı
Şimdi başlamak istiyorum ama dizim bazen sıkıntı çıkarıyor bi doktora gitmem kazım koronadan gidemiyorum ben de başlasam mu diyorum
Programla indirilir muhtemelen ben YouTubedan açıp yapıyorumbunu nereden indirebilirim pc ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?