- 8 Şubat 2013
- 687
- 687
- 303
Ayy inşallahO kadar istiyorum ki biz eşimle uzak bir şehirde yaşıyoruz ailelerimizden Mayıs ayında falan izne gideceğiz o zamana fıstık gibi olmak istiyorum her gören şok olsun istiyorum
İnşallahAyy inşallahkesinlikle şok olacaklar böyle devam edersen herkes sana ne yaptığını soracak mayısa kadar baya bir değişim olur
Vereceğin kilo az olduğu için öyle bence hedefine yaklaştıkça herkesin kilo vermesi yavaşlıyor hatta duruyor aylarca çoğu kişi bunu söylüyor vücudu şaşırtmak gerekiyormuşBugün tartı günümdü bu hafta 700 gram vermişim sadece28 günümü tamamladım ve toplamda 3.6 kilo vermişim . Sanki biraz yavaş veriyorum gibime geliyor bilmiyorum
Wawwww harikasın uzun diye ben hiç denemedim kaç dk sürüyor daha mi zorLeslie 4 mile tamamlandı
30 gün bitirdikten sonra kaçamak yapacağım diye kendi kendime hedef koymuştum yarın serbest günümVereceğin kilo az olduğu için öyle bence hedefine yaklaştıkça herkesin kilo vermesi yavaşlıyor hatta duruyor aylarca çoğu kişi bunu söylüyor vücudu şaşırtmak gerekiyormuş
2 mile videosu var ben onu 2 defa yaptımWawwww harikasın uzun diye ben hiç denemedim kaç dk sürüyor daha mi zor
HarikaAnca 3 mil yapıldıdurabildigim kadar plank bide 30 squat yaptim
Harikasın yap tabi hakettin kaçamağı hem metabolizma sasirsin30 gün bitirdikten sonra kaçamak yapacağım diye kendi kendime hedef koymuştum yarın serbest günümErtesi gün hiçbirşey olmamış gibi devam verdiğim kilo önce biraz az geldi ama hiç modumu düşürmeden devam ettim Bedenimdeki değişikliklere odaklandım ve bakalım sabırla gidecek bu kilolar
Valla bravo2 mile videosu var ben onu 2 defa yaptımakşamları genelde bi yandan dizi izlerken veya müzik dinlerken yapıyorum çabuk geçiyor zaman 1 saat sürdü
Benim 14 aylık bir kızım var gece her saat başı uyanıp emiyor uykumu da alamıyorum o yüzden gün boyu her yeri dağıtıyor ev işini bile bitiremiyorum o yüzden eşim gelince 1 saat kızımı ona bırakıp yatak odasında yapıp hemen bir dus alıp geliyorum o kadarBen gün boyu evdeyim ve hareketsiz bir yaşamım var o yüzden Leslie yapmaya özen gösteriyorum en azından bi hareketim olsun diye
Harikasın diyet zaten doğru bişey değil ve devamlılığı yok bir gün gelince insan sıkılıp bırakıyor istediği kiloya gelmiş bile olsa diyet bırakılınca kilolar geri alınıyor sağlıklı ve dengeli beslenmeli yaptığınız çok doğruben gecen mart ayında, leslie 3 mil başlamıştım o bittikten sonra 30 squat yapıyordum daha sonra leslie kesmemeye başladı spor eğitmeni tavsiyesiyle youtube'da "body project"e başladım yaklaşık 6 kilo verdim çok sıkı bir diyet uygulamadım ama sabah kahvaltıda ekmeği kestim, akşam geç saatte yemedim. hamilelik sonrası yine benzer rutine gireceğim.
Bu durumda senin 1 saatini bile ayırman çok iyi benceBenim 14 aylık bir kızım var gece her saat başı uyanıp emiyor uykumu da alamıyorum o yüzden gün boyu her yeri dağıtıyor ev işini bile bitiremiyorum o yüzden eşim gelince 1 saat kızımı ona bırakıp yatak odasında yapıp hemen bir dus alıp geliyorum o kadar
ben gecen mart ayında, leslie 3 mil başlamıştım o bittikten sonra 30 squat yapıyordum daha sonra leslie kesmemeye başladı spor eğitmeni tavsiyesiyle youtube'da "body project"e başladım yaklaşık 6 kilo verdim çok sıkı bir diyet uygulamadım ama sabah kahvaltıda ekmeği kestim, akşam geç saatte yemedim. hamilelik sonrası yine benzer rutine gireceğim.
Keşke benimde oyle olsaBu durumda senin 1 saatini bile ayırman çok iyi benceistemesen çok yoğunum vaktim yok falan diye yapmayabilirsin , ama istediğin için vakit ayırıyorsun Ben tüm gün evdeyim yapacak çok az işim oluyor
Bende duydum sıkılaşma için Chloe ting sitesine de baktım ama karışık geldi bana hangisini yapmak lazım bilemedimBen arada Chloe ting videosu yapıyorum ama 15 dakika zor dayanıyorumkarmaşık yapmaya çalışıyorum söylediğin kanala da bakacağım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?