- 8 Şubat 2013
- 687
- 687
- 303
Ben her pazartesi sabah tartılıyorumKizlar haftada 1 kez mi tartiliyorsunuz
Bende pazar başladım Leslie yapmaya pazartesi tartiliyim inşallah 2 kilo vermiş olurumBen her pazartesi sabah tartılıyorumama arada çok merak ettiğim olursa hafta içerisinde de tartıldığım oluyor sık sık tartılmayın deniyor ama
İnşallahBende pazar başladım Leslie yapmaya pazartesi tartiliyim inşallah 2 kilo vermiş olurum
Ben de öyleyimBen her pazartesi sabah tartılıyorumama arada çok merak ettiğim olursa hafta içerisinde de tartıldığım oluyor sık sık tartılmayın deniyor ama
İnşallah kapmamışsındır, kaptıysanda en hafif şekilde atlatırsınBen de öyleyimbugün birazcık kaçamak yaptım yemek konusunda ama bir de biraz halsizlik, boğaz ağrısı, sırt ağrısı falan başladı. Sanırım yarın covid testine gideceğim. Dua edin kızlar en azından virüs kapmissam da hafif atlatayim
Teşekkür ederim canım, inşallah. Öyle tabi ki, sizler de çok dikkat edin.İnşallah kapmamışsındır, kaptıysanda en hafif şekilde atlatırsınÖnemli olan sağlık moralini yüksek tutmak önemli şu süreçte
İnşallahİnşallahPazartesi tartılalım bi sürü kilolar vermiş olalım
İnşallah değildir bağışıklık sistemini güçlendiren karışımlar falan yapın gribe iyi gelen besinleri tüketin bide iyi düşünün hemen geçsin gitsin inşallahBen de öyleyimbugün birazcık kaçamak yaptım yemek konusunda ama bir de biraz halsizlik, boğaz ağrısı, sırt ağrısı falan başladı. Sanırım yarın covid testine gideceğim. Dua edin kızlar en azından virüs kapmissam da hafif atlatayim
Ödem olabilir belki3 mil yapıldı hala çok zor geliyor nefes nefese kalıyorumbugün 6. gün pazar tartilmayi düşünüyorum ama tamda regl öncesi ödem olabilir moralim bozulabilir haftaya mi tartilsam ki
Çok çok geçmiş olsunNe güzel kızlar harikasınız, devamben bugün yapamadım maalesef. Kotuledim ve covid testine gittim. Baya halsizim yatıyorum. Bu durumda Leslie yalan oldu tabi
Harika 1 aylık sonucu birlikte görmüş olacağız keşke benimde 1 ay olsaydı başlayalıBenim yarın 27. Günüm olacak1 aya yaklaşıyorum
Çok geçmiş olsun inşallah değildirNe güzel kızlar harikasınız, devamben bugün yapamadım maalesef. Kotuledim ve covid testine gittim. Baya halsizim yatıyorum. Bu durumda Leslie yalan oldu tabi
Çok çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim kızlar. Test sonucum negatif çıktı. Belli ki ağır bir grip geçiriyorum..
İnşallah, çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsunKısa zamanda toparlarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?