Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Ben her pazartesi sabah tartılıyorum ama arada çok merak ettiğim olursa hafta içerisinde de tartıldığım oluyor sık sık tartılmayın deniyor ama
Ben de öyleyim bugün birazcık kaçamak yaptım yemek konusunda ama bir de biraz halsizlik, boğaz ağrısı, sırt ağrısı falan başladı. Sanırım yarın covid testine gideceğim. Dua edin kızlar en azından virüs kapmissam da hafif atlatayim

İnşallah kapmamışsındır, kaptıysanda en hafif şekilde atlatırsın Önemli olan sağlık moralini yüksek tutmak önemli şu süreçte

İnşallah değildir bağışıklık sistemini güçlendiren karışımlar falan yapın gribe iyi gelen besinleri tüketin bide iyi düşünün hemen geçsin gitsin inşallah

3 mil yapıldı hala çok zor geliyor nefes nefese kalıyorum bugün 6. gün pazar tartilmayi düşünüyorum ama tamda regl öncesi ödem olabilir moralim bozulabilir haftaya mi tartilsam ki

3 mil yapıldı hala çok zor geliyor nefes nefese kalıyorum bugün 6. gün pazar tartilmayi düşünüyorum ama tamda regl öncesi ödem olabilir moralim bozulabilir haftaya mi tartilsam ki
Ödem olabilir belki Benim geçen haftaydı 300 gram vermiştim sadece 1 haftada , bilmiyorum ödem miydi bu hafta belli olur

Ne güzel kızlar harikasınız, devam ben bugün yapamadım maalesef. Kotuledim ve covid testine gittim. Baya halsizim yatıyorum. Bu durumda Leslie yalan oldu tabi

Ne güzel kızlar harikasınız, devam ben bugün yapamadım maalesef. Kotuledim ve covid testine gittim. Baya halsizim yatıyorum. Bu durumda Leslie yalan oldu tabi
Çok çok geçmiş olsun Önemli olan sağlık bir an önce kendini toparla iyi hissettiğinde Leslie yapacak çok zamanın olur testten haber var mı

Çok teşekkür ederim kızlar. Test sonucum negatif çıktı. Belli ki ağır bir grip geçiriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…