Bende aynı şekilde inşallahHarikakesinlikle buraya yazmanım etkisi var bende ilk kez bu kadar düzenli bir hafta geçirdim hep beraber verelim kilolarımızı
Dediğim gibi emzirmenin çok etkisi olduğunu düşünüyorum o yüzden emzirme bitmeden kilo verme işini bitirip korumaya geçmem lazımYaaaaaçok güzel bir kilo verme 12 kilo maşallah
Çok güzel vermişsin umarım korursunDediğim gibi emzirmenin çok etkisi olduğunu düşünüyorum o yüzden emzirme bitmeden kilo verme işini bitirip korumaya geçmem lazım
Teşekkür ederim inşallah öyle olur bir daha bu hale gelmemek için elimden geleni yapacağımÇok güzel vermişsin umarım korursun
Hedefin kaç kiloKendime aylardır hiç doğru düzgün alışveriş yapmadım hep aynı şeyleri giyiyorum istediğim kiloya gelmeden hiç birşey almak istemiyorum kendimi motive etmek için almak istediğim kıyafetleri belirliyorum kombin yapıyorum kafamda hepsini alcam bugünlerin acısını cikarcam inşallah
Harikasın15 dakika tüm vücut antrenman ve 2 mile Leslie tamamlandıbugün erken yaptım sporumu hep geceye kalıyordu
59 görmek istiyorum 5 li sayıları hiç gördüğümü hatırlamıyorum hayatımda bu sefer olsun istiyorum kaldı 19Hedefin kaç kilo
En zayıf halim 68 kiloydu benim daha aşağı hiç inmedim bu sefer olsun istiyorum ömrümde bir kez olsun göreyim 59Hedefin kaç kilo
En zayıf halim 68 kiloydu benim daha aşağı hiç inmedim bu sefer olsun istiyorum ömrümde bir kez olsun göreyim 59
Toplamda 40 falan gitti12 gitti , kaldı 19 senin yolun yarısına epey yaklaşmışsın
63 mu çok güzel keşke şu an bende 63 olsaydımBen 66 kilo ile başladımhedefim 55-56 kilo geçen hafta en son 63.2 ‘ydim
Birkaç ay içerisinde düşeceksin inşallah 60 lı kilolara63 mu çok güzel keşke şu an bende 63 olsaydımçok birşey değil 7 kilo sadece kolayca verirsin
Teşekkür ederimÇok çok iyi
Ay inşallah gelecek dimi o günlerBirkaç ay içerisinde düşeceksin inşallah 60 lı kilolara
Tabiki gelecekAy inşallah gelecek dimi o günler
O kadar istiyorum ki biz eşimle uzak bir şehirde yaşıyoruz ailelerimizden Mayıs ayında falan izne gideceğiz o zamana fıstık gibi olmak istiyorum her gören şok olsun istiyorumTabiki gelecekevde olduğumuz günler sağlıklı beslenmemizi sporumuzu yapalım yasaklar kalktığı zaman istediğimizi giyip fıstık gibi gezeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?