- 6 Kasım 2020
- 664
- 935
- 53
Ay ne kadar güzel ya bravo size. Bizler de yapabiliriz inşallahHaftada genelde 3-4 gün 3 mil Leslie yaptım21 günüm tamamlandı beslenmeme de dikkat ediyorum 3.1 kilo vermişim
İnşallah sürekliliği sağlarsak çok güzel kilolar vereceğizAy ne kadar güzel ya bravo size. Bizler de yapabiliriz inşallah
Ben de 6 kilo kadar vermek ve sıkılaşmak istiyorum. Allah nasip ederse 2021 yazında evleneceğim biraz da bu yüzden istiyorumİnşallah sürekliliği sağlarsak çok güzel kilolar vereceğizdaha vermek istediğim 7-8 kilom daha var bende devam edeceğim
HarikasınızHaftada genelde 3-4 gün 3 mil Leslie yaptım21 günüm tamamlandı beslenmeme de dikkat ediyorum 3.1 kilo vermişim
Keşke benimde vermek istediğim 6 kilo olsaydıBen de 6 kilo kadar vermek ve sıkılaşmak istiyorum. Allah nasip ederse 2021 yazında evleneceğim biraz da bu yüzden istiyorum
Yaa öyle demeyinKeşke benimde vermek istediğim 6 kilo olsaydıçok kasmadan bile rahatlıkla 2 ayda verirsiniz
İnşallahYaa öyle demeyininsallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız. Spor sağlık zaten, ideal kiloda da olsak yapmalıyız ama ben biraz tembelim sanırım bu konuda
HarikasınnHaftada genelde 3-4 gün 3 mil Leslie yaptım21 günüm tamamlandı beslenmeme de dikkat ediyorum 3.1 kilo vermişim
Benimde düğünüm yaza inşallahBen de 6 kilo kadar vermek ve sıkılaşmak istiyorum. Allah nasip ederse 2021 yazında evleneceğim biraz da bu yüzden istiyorum
Çok teşekkür ederimHarikasınızdarısı başımıza
Şekersiz 21 gün yapmaya niyet edebilirsinBugün yemede dikkat ettim ama yemekten sonra tatlıya dayanamadım. Tatlıdan nasıl vazgecicem ben ya
Ah bu pandemi zaten.. Biz 2021 istiyorduk zaten, pandemiden dolayi degil ama nasil yapacagimizi bilmiyoruz. Hiçbir şey belli de degil valla stresten bile yiyesim geliyor. Ben de kilo almaktan korkuyorum bu durumda insallah veririzBenimde düğünüm yaza inşallahdüğünüm bu yaz olacaktı ve ideal kilomdaydım ama erteleme süreçleri pandemi falan kilo aldım bu gidişe bir dur dedim hep beraber verelim kilolarımızı
İnanın şu durumlar biraz iyileşsin kalan herşey çok rahat halledilir gönlümüzce olurAh bu pandemi zaten.. Biz 2021 istiyorduk zaten, pandemiden dolayi degil ama nasil yapacagimizi bilmiyoruz. Hiçbir şey belli de degil valla stresten bile yiyesim geliyor. Ben de kilo almaktan korkuyorum bu durumda insallah veririz
Haklisiniz krizi firsata cevirip evde oldugumuz su gunlerde bir seyler yapmak lazim. İnsallah hepimizin gönlüne göre olsun kinasi düğünü..İnanın şu durumlar biraz iyileşsin kalan herşey çok rahat halledilir gönlümüzce olurbu süreçte bende epey stresli günler geçirdim ama geride bıraktım artık bu süreçte kendime yatırım yapmaya karar verdim ve daha mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?