Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Yeniden merhaba bir türlü fırsat bulup tekrar baslayamadim Şubat ayında bu konuyu açtığımda hiç aksatmadan bir ay hergun yaparak 6 kilo vermistim ve vücudum güzel toparlanmisti sonra bırakmak zorunda kaldım ve şimdi yeniden başlamak istiyorum

Şubat ayında 98 kiloyla başladim bebeğim 4 aylıktı Karatay beslenmesi ve Leslie ile 6 kilo verdim bir ayda sonrasında her ikisininde bırakmak zorunda kaldım çünkü memlekete gittim emzirdigim için ailem izin vermedi herşeyi yedim içtim ama anlamadığım bir şekilde kilo almadım hatta 2 kilo daha verdim hep emzirdigim için olabilir diye düşünüyorum 90 kiloyla tekrar Karatay beslenmesine başladım 2 ay önce 11 kilo verdim ama vücudum çok salık sıkılaşmasina ihtiyacım var hala verilecek 20 kilom var tekrar Leslie 3 mil yaparak ve kol göğüs iç bacak çalışarak şekillenmek istiyorum

Merhaba, ben de Leslie'yi denemek istiyorum. Gercekten etkili oluyor mu diye arastirirken sizin yazinizi gördüm. Cok degil, 6-7 kilo kadar vermek istiyorum sıkılaşarak. Annemle yaparim motivasyon olur diye dusundum ama annem cok mızıkçı Baslasak mi beraber acaba

Emin olun bir ayda verirsiniz Karatay beslenmesi ile de desteklerseniz birde vücudu sıkılaştırıyor sanki daha fazla kilo vermissiniz gibi görünüyor dışardan olmayan kıyafetler oluyor bol geliyor ben yarın başlamak istiyorum her gün yapıp yaptım diye yazicam siz de yazın motive olalım birlikte

Oo cok iyiymis. Tamamdir o zaman ben de yarin baslamaya calisayim firsat bulabilirsem. Yazarim tabi ki

C
Oo cok iyiymis. Tamamdir o zaman ben de yarin baslamaya calisayim firsat bulabilirsem. Yazarim tabi ki
Çok iyi olur yapmak için motivasyon olur daha önce yaptığımda da bazen yapmak istemiyordu canım ama burdaki kizlar yaptık diye yazınca zorla da olsa kalkıp bende yapıyordum

Süpersiniz valla Malesef ben bugün baslayamadim. Bugün baya dip köşe bir temizlik yaptim ve hiç halim kalmadı çünkü yarın yapacağım inşallah.

merhaba bende basladim daha önce de yapıp Faydalandigim oldu simdi tekrar başlıyorum burayada istikrarli olmak için geldim bakalım inşallah bu defa hedefe varana kadar devam.ederim. bugün 2 mile yaptım ve birazdan da 1mile yapıcam herkese başarılar ve sağlıklı günler dilerim

Merhaba harikasınız zaten bir alışınca yapmak istiyor insan yapmayınca eksiklik hissediyor

Ne guzel hep beraber yapariz motivasyon olur. Şimdi biraz arastirdim da haftada 3 kez bile yapilsa etkisini gösteriyormus.

Ilk tartı: 74 kg. Bugün leslie ile başlıyorum inşallah. Yediklerimede dikkat edicem. Sizde yazarsanız hepimiz için motive olur.
Harikasınız baya kişi olduk bir anda hepimiz hergun mutlaka kendimizi zorlayıp yapalım ve buraya yazalım insan o zaman yapmamazlik yapamıyor

Ben nerdeyse 1 sene sonra ilk kez yaptığım için dun baya zorlandım nefesim falan kesildi ara ara ama yinede bırakmadım hepsini sonuna kadar yaptım bir kaç gün geçsin daha kolay gelecek biliyorum birde bacaklarim falan biraz tutulmuş ama oda biraz zorlayıp tekrar yapılınca geçiyor bir ay sonra nasıl sıkılaşmis olacaz giremedigimz pantolonlar çok rahat olacak bunu düşünelim

30 dk leslie başlayacağım. Sıkılmadan yapmak istiyorum. Önemli olan az olsada sürekli olmak. Kaç kilosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…