• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Eveeet, 3 mile yapıldı💪🏼 30 dakika ile basladim. Şu pandemi surecinde evde cok takilmaktan olsa gerek, biraz hamlamisim ve yoruldum. Ama iyi hissediyorum, kendim icin bir sey yapmis hissediyorum. Bu bile yeter su an icin. Benim de kilom 56.4 ama hem sıkılaşmaya ihtiyacim var hem de 50 kiloya inmek istiyorum. Allah nasip ederse yaza evleniyorum, kollar falan biraz toparlasin kendini🙈

İnşallah sürekliliği sağlarsak çok güzel kilolar vereceğiz 🌸 daha vermek istediğim 7-8 kilom daha var bende devam edeceğim 🏃‍♂️
Ben de 6 kilo kadar vermek ve sıkılaşmak istiyorum. Allah nasip ederse 2021 yazında evleneceğim biraz da bu yüzden istiyorum ☺️

Keşke benimde vermek istediğim 6 kilo olsaydı 😃 çok kasmadan bile rahatlıkla 2 ayda verirsiniz
Yaa öyle demeyin🙈 insallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız. Spor sağlık zaten, ideal kiloda da olsak yapmalıyız ama ben biraz tembelim sanırım bu konuda 😂

Yaa öyle demeyin🙈 insallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız. Spor sağlık zaten, ideal kiloda da olsak yapmalıyız ama ben biraz tembelim sanırım bu konuda 😂
İnşallah 🙏 aynen haftada iki üç gün alışkanlık edinilmeli ömür boyu devam edilmeli sağlık için öyle verilen kilo da alinmaz geri aslında

Ben de 6 kilo kadar vermek ve sıkılaşmak istiyorum. Allah nasip ederse 2021 yazında evleneceğim biraz da bu yüzden istiyorum ☺️
Benimde düğünüm yaza inşallah 🥰 düğünüm bu yaz olacaktı ve ideal kilomdaydım ama erteleme süreçleri pandemi falan kilo aldım 🙈 bu gidişe bir dur dedim hep beraber verelim kilolarımızı 🎀🎀

Benimde düğünüm yaza inşallah 🥰 düğünüm bu yaz olacaktı ve ideal kilomdaydım ama erteleme süreçleri pandemi falan kilo aldım 🙈 bu gidişe bir dur dedim hep beraber verelim kilolarımızı 🎀🎀
Ah bu pandemi zaten.. Biz 2021 istiyorduk zaten, pandemiden dolayi degil ama nasil yapacagimizi bilmiyoruz. Hiçbir şey belli de degil valla stresten bile yiyesim geliyor. Ben de kilo almaktan korkuyorum bu durumda insallah veririz:(

Ah bu pandemi zaten.. Biz 2021 istiyorduk zaten, pandemiden dolayi degil ama nasil yapacagimizi bilmiyoruz. Hiçbir şey belli de degil valla stresten bile yiyesim geliyor. Ben de kilo almaktan korkuyorum bu durumda insallah veririz:KK43:
İnanın şu durumlar biraz iyileşsin kalan herşey çok rahat halledilir gönlümüzce olur 🥰 bu süreçte bende epey stresli günler geçirdim ama geride bıraktım artık bu süreçte kendime yatırım yapmaya karar verdim ve daha mutluyum 🌸

İnanın şu durumlar biraz iyileşsin kalan herşey çok rahat halledilir gönlümüzce olur 🥰 bu süreçte bende epey stresli günler geçirdim ama geride bıraktım artık bu süreçte kendime yatırım yapmaya karar verdim ve daha mutluyum 🌸
Haklisiniz krizi firsata cevirip evde oldugumuz su gunlerde bir seyler yapmak lazim. İnsallah hepimizin gönlüne göre olsun kinasi düğünü..💐

Back